Mooi materiaal.

Mooi materiaal en eenvoudig te installeren.

Super goed

Wat een prachtig product. Prima te meten en te installeren. Zeer gemakkelijk en vervolgens een prachtig resultaat. Waarom we dit niet eerder gedaan hebben??

Retournering en terugbetaling zeer ondermaats

Mijn ervaring met Sentimo is helaas niet positief. Na de retournering te hebben ingediend wordt er niet geïnformeerd en dien je zelf achter de status te gaan. Na twee weken nog niets te hebben vernomen, twee keer contact te hebben gehad met de klantenservice, had ik eindelijk de bevestiging gekregen dat het pakket geretourneerd was en dat ik het aankoopbedrag inmiddels op mijn bankrekening terug kon verwachten. Helaas wat dat niet het geval en daarom nogmaals terug gemaild. Vervolgens een bericht teruggekregen dat het bedrag binnen 1 a 2 werkdagen teruggestort zou worden. Dat was inderdaad het geval, echter werd er helaas 70 euro ingehouden, dit terwijl het pakket als één pakket is geretourneerd. Ik vind dit erg teleurstellend. Qua klantenservice heeft Sentimo bij mij helaas niet hoog gescoord.

Geweldig; snel en goed verpakt geleverd

Uw reclame is over dit product is geheel juist.

prima product, een aanwinst in het interieur

was wat lastig in elkaar te zetten, handleiding mag wat duidelijker

Snelle en persoonlijke afhandeling. Ook het geval bij een kleine beschadiging.

geweldig

duidelijke uitleg via filmpje en na daarna ook nog een goede uitleg via de telefoon en een mooi gezicht met deze omkleding van de radiator ga fam. vr. kennissen enthousiasmeren voor aanschaf bij Sentimo

Radiator weer als nieuw met Sentimo

Heel duidelijke instructie voor het opmeten. Daarna werd de bestelling mooi op tijd geleverd. Duidelijke instructie voor het monteren. De radiator ziet nu weer uit als nieuw.

Prima service. Goede instructies

Het is erg makkelijk met opmeten als je de instructie volgt op de website. Sentimo is makkelijk in elkaar te zetten en eindresultaat is erg mooi!

Top product

Product voldoet aan de verwachting en uitstraling

Goed product

Fantastisch product zeker aan te raden

Mooi en goed passend product.

Praktisch ontworpen en eenvoudig te monteren. Product ziet er keurig uit. Enige aanbeveling om meer magneten bij te leveren omdat ruimte tussen radiator en voorplaat wel eens dikker dan 1 magneet kan zijn.

Makkelijk en soepel bestellen

Makkelijk bestellen en zoals op de website staat 3 weken levertijd. Alleen dat je een sms/mail krijgt de dag voor levering is iets te kort dag. 2 a 3 dgn vooruit zou beter zijn ivm planning thuis. Verder prima geleverd door transporteur. Goed verpakt. Makkelijk in elkaar te zetten.

Mooi en eenvoudig te plaatsen

Gewoon mooi

Wij hebben 2 grote witte radiatoren die na de schilderbeurt van de muur, tegen een straks blauwe wand staan. Ze vielen eerlijk gezegd eerder niet op ;-) We hebben 2 mooie zwart matte Sentimo bekledingen besteld, en weg zijn de radiatoren. Erg mooi geworden.

Mooi product met een fijne service

Prachtig en stijlvol product dat je ook nog eens heel makkelijk snel in elkaar zet. In alle kleuren die je maar wil. Ook snel geleverd en de communicatie was prima net als de inmeetservice. Niks op aan te merken. Het had maar zo perfect kunnen zijn als het transportbedrijf dat was ingehuud genegen was geweest de 8 dozen ook tot over de drempel van mijn appartement te brengen. Niet dus. Dat was jammer. Maar verder... ben ik er meer dan blij mee.

Past perfect en gemakkelijk te monteren

De bestelling verliep voorspoedig evenals de levering.

Na plaatsen vd bestelling goed op de hoogte gehouden m.b.t. productie & aflevering. Erg fijn. Eenvoudig te installeren en blij met het resultaat! Meteen nog een bestelling geplaatst-;)

Onze radiatorbekleding voldoet volledig aan onze verwachtingen.

De kleur, omvang en het materiaal zijn precies wat we verwacht hadden. Echt een aanrader.

Mooi en goede levering

Hij ziet er mooi uit, past prima, en is op tijd geleverd. Ik ben alleen benieuwd of het geen warmte tegenhoud. Ik voel hem nu nog niet echt warm worden maar dat merk ik straks als het kouder word wel. Hoop dat dat dus ook goed is want dan wordt heel het huis voorzien van “ nieuwe” verwarming :)

Goed bedrijf

Prima materiaal

Keurig geholpen met verstand van zaken heel vriendelijk ontvangst door de mevrouw op kantoor.

Ziet eruit zoals verwacht

Mooie jaloezieën, duurt even, maar dan heb je ook wat.

Uitstekend!

Prima service, vriendelijk te woord gestaan. Afwijkend formaat en uitsparingen Volgens afspraak.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.