Uitstekende ervaring

Mijn verwarming is prachtig geworden echt geweldig!

Mijn dochter kwam langs en ze was gelijk om. Ze zal bij jullie binnenkort ook een ombouw bestellen.

alles klopt de behandeling van mijn gegevens en levering.

zo doorgaan

Mooi en simpel om te bestellen en te plaatsen

de bestelling was zo gedaan. De uitleg is helder. Snelle levering ook. Het plaatsen heeft weinig om handen. Hij staat er mooi bij. Wij zijn er blij mee.

perfect, goed passend, eenvoudig te monteren

perfect verzonden.

Perfect en mooi

Beter laten meten dan weet u zeker dat het goed is. Resultaat: prachtig en tevreden

Goede service, mooi product!

Makkelijk zelf te meten en te monteren. Ombouw is mooi, goed van kwaliteit en voldoet aan de verwachtingen. Verzending is heel erg netjes.

Super mooi

Is een heel mooi product

Prima inmeet service en prima levering

Prima, snel en klantvriendelijk

Goede service qua contact en snelle levering

geweldig

gewoon super

prima en op tijd geleverd

goede website en handig te bestellen. product ziet er goed uit.

geweldig

snelle levering, goede beschrijving, mooi product. De radiators zien er weer fantastisch uit! Wij zijn er heel blij mee.

Perfect product

Perfecte levering en goed product, dat ook zeer gemakkelijk te monteren is. Je hebt geen gereedschap nodig. En het ziet er ook zeer mooi uit.

Geweldig product en simpele montage.

Correcte levertijd. Simpele montage. Mooi strak design.

Keurig.

Duidelijke uitleg betreffende opmeten en plaatsen. Werd goed op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Alles keurig verpakt. Het ziet er fantastisch uit!

we zijn heel tevreden hoe onze bestelling is aan gekomen

alles prima

Uitstekend product!

Met deze oplossing breng je heel eenvoudig je (woon) kamer weer naar de moderne tijd!

Ben er erg blij mee

Goed bedrijf snelle levering en bij vragen enig problemen geven ze direct antwoord Mooie kwaliteit en gemakkelijk om ingeklaard te zetten

Slim product, ziet er goed uit.

Bestellen via de website ging prima, duidelijke keuzes. Wel bleek een probleem met onze niet-standaard leidingen. Dit hebben we met hulp van een handige buurman en een slijptol opgelost. Resultaat is helemaal naar wens, netjes! Nog een opmerking: we hebben twee sets kolomplaten besteld, maar we hadden aan een set meer dan genoeg. Dat scheelt wel €30.

Zelf opgemeten en kleur bepaald en daarna door Sentimo keurig uitgevoerd. Plaatsen zonder problemen. Heel tevreden en het staat zo mooi afgewerkt.

Een perfecte renovatie van onze oude verwarming.

Na 20 jaar was de kleur van mijn radiator lelijk geworden. Paste niet meer in het interieur. Inmiddels een radiator vervangen en zeer tevreden.

Onze radiatoren zien er weer mooi uit

Goed en makkelijk te plaatsen

Zoals je wilt dat het gaat.

Eenvoudig besteld en vlot geleverd zonder gedoe.

Mooier dan verwacht

Ik had er gezien de prijs minder van verwacht maar ben blij verrast met de kwaliteit en het resultaat

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.