Prima ingemeten, snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Prima ingemeten

Perfecte service

Schitterend product

goed ziet er keurig uit en goed verpakt

goede en nette levering , mooi afgewerkt, 1 min punt te weinig magneten zakt iets weg

Makkelijk en eenvoudig

Makkelijk te bestellen en eenvoudig te monteren.

Prachtige radiator afwerking, jammer dat het beschadigd aankwam

Radiatorafwerking staat prachtig. De voorgesneden leidinguitsparingen waren echter aan een zijde beschadigd / deels losgebroken waardoor er een nieuw deel moet worden nagestuurd. Ik zit nog te wachten op die levering..

Top oplossing voor lelijke radiatoren

Al diverse sentimo's geplaatst bij ons en onze dochter. Het maakt je inrichting af!

Prima en het ziet er TOP uit!

Pakket in goede orde ontvangen, beschrijving goed en het was een peace of cake om hem te installeren.

Mooi product,makkelijk maatvoeren.

Prima product echter ondersteuningsbeugels niet nodig gehad bij enkele plaatradiateur. Of er moet een speciale beugel voor ontwikkeld worden. Superstrak verpakt,heel netjes.

Goede service , duidelijk meet gesprek via video , mooi materiaal

Alles is prima en netjes verzorgd

We hebben gekozen voor een inmeetconsulent, heeft hier alles ingemeten, kleur uitgezocht en profiel. Ik allemaal heel goed en netjes verlopen, bestelling geplaatst en geleverd, alles keurig netjes verpakt tegen beschadigingen. Alles is naar wens verlopen en ik ben heel tevreden met mijn nieuwe radiatorombouw.

geweldige modieuze radiatorombouw

mooie overzichtelijke site waar je alle vragen die je heb ,beantwoord worden, het uitzoeken en bestellen is erg eenvoudig, je meet de oude radiator op,vult de maten in en Sentimo maakt er de juiste bestelmaat van, het bestellen ging snel en de betaling ook. het transport was ook prima geregeld, de ombouw komt in een sterke verpakking,waardoor schade bijna is uitgesloten. eenmaal uit de doos de montagehandleiding volgen, alles in elkaar zetten en in no time hangt alles,door middel van echt hele sterke magneetjes en weg zijn de oude radiatoren, vervangen door modieuze overzet delen. echt een aanrader, ga je geen spijt van krijgen

Snel, simpel en heel mooi

Misschien niet de goedkoopste oplossing, maar wel een van de mooiste. Snel en gemakkelijk in elkaar te zetten en op te hangen. Een zeer mooie verbetering voor een onfraaie radiator.

Goede telefonische hulp bij het opmeten. Goede service qua levering.

Heel erg gemakkelijk te monteren

Snel je radiatoren een nieuw uiterlijk geven

In een paar minuten een geweldig resultaat

In een paar minuten een geweldig resultaat

Mooi product

Het voldoet precies aan onze verwachtingen, ook het bestellen ging best eenvoudig, ook de aflevering ging vlot goed verpakt, simpel in elkaar te zetten. Kortom een mooi product, ook het kleine ongemak( gebroken magneten was snel opgelost!

Perfect geleverd, iedereen aanbevelen

Klopt perfect de afmetingen, kleur en altijd netjes verpakt, kan zo niet beschadigen 10+

Perfecte service, perfecte levering en snel

De site is makkelijk te volgen, zodat je simpel je product kan bestellen, vervolgens word je volledig op de hoogte gehouden, in welk stadium je bestelling zich bevindt. Snelle en uitstekende levering. Wij zijn ontzettend blij met ons product, zeer aan te bevelen.

Mooi product / goede service

Inmiddels heb ik mijn radiatoren voorzien van een mooie Sentimo. Bestellen was simpel en duidelijk, even wachten op levering want het product wordt op maat gemaakt. Gemakkelijk te installeren.

Goede kwaliteit

Panelen zien er goed uit. Bezorging is goed verzorgd met email en sms berichten. Het plaatsen is bij een enkel paneel lastiger dan het filmpje op youtube laat zien maar toch redelijk eenvoudig te doen. Ik ben er erg tevreden over. Na plaatsing lijkt het of er nieuwe design radiatoren hangen. Warmtegeleiding vanaf de radiatoren naar de panelen is goed.

geweldig

dit is onze derde aanschaf en elke keer prima gemaakt.

Goeie yitleg op de site en handleiding en een super bezorging

erg goed

Twee keer een ombouw besteld. Goed afgeleverd , goed verpakt en zonder beschadiging aangekomen. Zee tevreden.

erg goed

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.