Snel, passend en kwaliteit.

Een supermooi product en goede service

Binnen de afgesproken tijd werden de spullen geleverd. Eentje was helaas flink beschadigd, foto gemaild en er wordt meteen een nieuwe in de productie gedaan.

Mooi product, makkelijk te installeren.

Duidelijke website. Fijn dat je ook stalen kunt aanvragen. Radiatorbekleding ziet er super uit. Enige nadeel was de lange levertijd.

Radiator is een sieraad in de keuken geworden.

Makkelijk op te meten met de meethulp. Keus uit veel kleuren. Levertijd zoals aangegeven. Uitermate goed en stevig verpakt.

Mooi product met dito levering

Ben zeer tevreden met de radiator bekleding van Sentimo. Het geeft echt een ander beeld aan de radiator.

Perfecte afwerking van de radiator!

Perfecte afwerking en snelle levering! Wij hebben gekozen voor de inmeetservice, vinden en vonden wij een uistekende keus. Echter het transportbedrijf was onvoldoende geïnformeerd omdat de plaat van ca. 2600mm naar de eerste verdieping moest worden gebracht waar de chauffeur geen kennis van had. In onderling overleg is dit naar behoren opgelost! Al met al een zeer tevreden klant.

Ik ben heel erg tevreden. Goede instructies bij het opmeten. Hij ziet er super uit.

Ik zeer tevreden over het product.

Ik heb jaren in de werkvoorbereiding als programeur voor de verwerking van plaatdelen gewerkt. Gecombineerd met ervaring als mechanical engineer, waarbij ik een functie had om een product van "zand tot klant" te leveren. De aanpak zowel technisch als logistiek van uw bedrijf spreekt mij buitengewoon aan. Chapeau!

Supertevreden

Gefrustreerd door een lelijke oude verwarming en ik had echt geen zin in een verbouwing of grondige aanpassing. Dit was echt een uitkomst, makkelijk in elkaar te zetten en het ziet er superstrak uit!

Keurige levering.

Spoedig geleverd, keurig verpakt. Makkelijke montage. Geeft de oude radiator een geheel nieuwe look.

Alsof je nieuwe radiatoren hebt gekocht.

Vanaf de bestelling gaat eigenlijk alles vanzelf. Wel even opletten dat je de juiste kleur besteld, en niet klakkeloos de "meest bestelde" neemt. Een andere (wit)tint kan zomaar voordeliger uitpakken.... Bij binnenkomst staat op de dozen voor welke radiator het is, als je dat tenminste hebt aangegeven. Erg handig als je er meer dan 1 nodig hebt. Het in elkaar zetten gaat eigenlijk vrij snel. Het is wel zo dat de klemmen voor de zijpaneelbevestiging vaak niet goed in de rand zit geperst, maar scheef of er half uit. Dan moet je dus zelf nog aan de slag om dit te corrigeren. Oppassen met het uitbreken van de stukken waar de knop of de leidingen doorheen moeten. Je kunt het beste een werkhandschoen aantrekken want de randjes zijn vlijmscherp !! Soms zitten de muurbevestigingen van de radiator in de weg van de randjes van de zijpanelen. Dan moet je zelf nog een stukje uit dat randje zagen.

Mooie ombouw!

Eindelijk die lelijke radiator weggewerkt met een topproduct. Goede service: telefonisch opgemeten en binnen twee weken geleverd. In no time in elkaar gezet. Wij zijn zeer tevreden!

Heel blij mee

Ombouw voor keuken en badkamer besteld. Kleuren zijn mooi en de maat is perfect! Zeker aan te bevelen!

zoals gewenst.

een aantal keer willen bestellen maar het kwam er niet van. nu de knoop doorgehakt en in onze gewenste kleur kunnen bestellen. nu even kijken welke radiator nu aan de beurt is. hier wordt een mens blij van.

Het is goed en snel geleverd en het past mooi.

Gebruik gemaakt van inmeet service. Absoluut een aanrader alles paste perfect en het ziet er prachtig uit

Service is prima. Levertijd ook prima

Goede kwaliteit. Levertijd klopte ook zoals beloofd.

Mooie producten

Mooie radiator ombouw. Goed product, simpel te monteren.

Alles ging in één keer goed

Zowel bestellen, bezorgen/leveren als plaatsen ging zeer eenvoudig en goed.

Uitmuntend

Snelle levering goed verpakt,en netjes afgeleverd.Topklasse werkt.Het past ook allemaal perfect..

Makkelijk te monteren en radiatoren worden hiermee keurig weggewerktt

Het in elkaar zetten van de radiatorbekleding en de ophoogstukjes ging gemakkelijk. (Voor de zekerheid nog wel even de montagefilmpjes op de site bekeken) Zeer sterke magneten waardoor het goed blijft zitten; alles keurig weggewerkt!

Pas allemaal goed

goede service

Mooi resultaat, makkelijke montage en snelle levering zeker voor deze tijd.

Inmeten was goed uitgelegd, resultaat is mooi en ga zeker voor de rest van mijn radiatoren, als er weer wat spaargeld is, investeren om dezelfde bekleding te nemen voor boven. zeker beter dan verven van je oude Ral 1013 radiatoren (vieze creme kleur). Waarom geen 10? Als engineer weet ik hoe moeilijk het is om plaat materiaal goed te vervoeren, er zat een kleine verbuiging in 1 hoekje, als je dit weet kun je het zien, maar anders weet niemand het. Ondanks de al hele goeie verpaking raad ik toch aan om voor langere lengtes 180cm+ ook een pan-lat aan de kopse kanten te plaatsten en vast te maken met wat schroeven aan de lange latten

Keurig verzorgd

Voor twee radiatoren bekleding besteld (wel eerst kleurstalen aangevraagd). Levering netjes op tijd. Ik heb ze gisteren geplaatst en ben helemaal blij. Instructies voor het meten en plaatsen zijn erg duidelijk, kan niet misgaan. Top, echt een aanrader.

Super ingepakt Super mooi Zeer tevreden

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.