Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen de vriendelijke ondersteuning en heldere communicatie. De koffers worden beschreven als hoogwaardig en duurzaam met betrouwbare levering. Het aankoopproces is eenvoudig door een duidelijke site en redelijke prijzen. Een melding gaat over schade bij ontvangst van een outlet artikel, maar over het algemeen is de indruk positief.
Fijn geholpen ook toen ik een vraag had. Product was ondanks kerstdrukte ruim op tijd binnen.
Welk type product plaatst u in de koffer of kist?
Buitenspullen
In welke sector is uw bedrijf actief?
Natuur
17 December 2025
Peter
Haa
Helpdesk telefonisch goed bereikbaar. Duidelijke no-nonsens ondersteuning. Het koffer is gebouwd als een tank. De 6 sloten (1 per zijkant) zijn solide. Niet goedkoop, maar absoluut het geld waard. Léon
28 July 2025
Léon
Melick
Juiste advies en ook gekregen wat ik zocht
17 July 2025
Cees
Eindhoven
Super mooie werkende en duidelijke website, prijzen zijn echt goed, en ze doen wat ze beloven, lekker no nonsense!
11 July 2025
Bert
Hellevoetsluis
Via een zoekopdracht op een outlet product pagina gekomen , en hier het artikel besteld Bij aankomst bleek dat de koffer flink gebruikt en beschadigd was, diepe krassen en butsen , dit was niet vermeld op deze pagina. Ik heb de koffer uiteindelijk niet teruggestuurd aangezien ik de specifieke maten nodig heb. Maar desalniettemin teleurgesteld.
9 June 2025
Johannes
Utrecht
De koffer is echt subliem, van super hoge kwaliteit en ontzettend tevreden met de service, ze doen wat ze omschrijven om beloven op de website! Team Hartstikke bedankt.
7 June 2025
Bert
R’dam
Ich habe aus dem Outlet einen SKB 1914-8 bestellt und einen 1914N-8 erhalten - ähnlich aber nicht gleich. Trotzdem behalte ich den Koffer aufgrund des guten Preises - den normalen Preis hätte ich nicht bezahlt.... Pro: + im Outlet günstige Preise + sehr schnelle Lieferung per UPS nach Deutschland Con: - eigentlich falscher Koffer, der außen ziemlich schmutzig war - UPS Lieferung kostet 15 EUR extra, das ist viel zu viel für UPS
3 June 2025
Frank
Hamburg
19 May 2025
Kees
Hedel
Bestelde product voldoet aan verwachting. Keurige reactie via vragenformulier. Prima levering via UPS.
18 May 2025
Marjan
Zwolle
Er was een product niet meer beschikbaar op de site. Na een korte mailwisseling hebben ze ‘m weer toegankelijk gemaakt en wordt het hopelijk met een maand bezorgd
28 March 2025
Vincent
Beverwijk
Snel, persoonlijk en goede informatie
22 March 2025
Hanneke
Almelo
Het bestellen gaat vlot en makkelijk. Na de bestelling krijg je netjes de gewenste informatie en wordt je niet overspoeld met update's en andere onzinnige berichten. Gewoon wat je nodig hebt en waar je op zit te wachten.
20 March 2025
Culemborg
11 February 2025
Sebastiano
Apeldoorn
Op e-mail vragen wordt er direct gereageerd. Helemaal top
2 February 2025
Eddy
Utrecht
Product is netjes geleverd, zat goed verpakt en voldoet aan mijn wensen. De koffer ziet er stevig uit! Blij met mijn aankoop.
3 August 2022
Katrien
Tilburg
Een niet alledaagse ervaring als je iets koopt bij dit bedrijf... Men luistert naar een klant en je krijgt een heel degelijk professioneel advies op maat. Een uitstekende service! De koffers zijn van de beste kwaliteit die men op de markt kan vinden en de levering gaat razendsnel, ook naar België. Dit is een bedrijf dat je als een heel betrouwbare leverancier kan beschouwen voor alles wat met koffers en kisten te maken heeft. bedankt Koffersenkisten! bedankt Bas!
21 July 2021
Jacques
Wachtebeke-België
tijd op zoek geweest naar leuke aluminium kist die de juiste afmetingen is. hier uitgekomen en zeer tevreden.
8 September 2020
rene
Leerdam
Ben Erg tevreden met de geleverde koffer. De prijs was goed, de levering was goed en de kwaliteit van de Koffer ook.
4 September 2020
Roland
Eindhoven
Ze hebben koffers die perfect qua maat zijn voor onze Silent Disco Sets. Alleen ze zijn niet heel erg stevig. Het gaat om de Universal Line, die hebben prettige prijzen op zich, maar zijn paar mindere puntjes: 1. De sluitingen willen nog wel eens eraf springen (werd aangeboden om vervangende op te sturen, zijn als 't goed is onderweg). 2. Als ze dicht zitten en je draagt ze, kan je vel van je hand nog wel eens tussen de 2 delen komen te zitten, aangezien het handvat ook uit die 2 delen bestaat. 3. Bij het dichtdoen als ze redelijk vol zijn of zwaar beladen, is het soms lastig om ze goed op elkaar te krijgen bij 't dichtdoen. Maar we snappen als je koffers met een prijs die 3x of meer zo hoog ligt, dat de kwaliteit dan ook beter is :-) En nog een tip voor ze: En ze hebben allemaal er een handje van om je mail te beantwoorden zonder hun eigen naam erbij te zetten, zelfs bij de opvolgende mails, ondanks dat je daar nog een hint over maakt. Dat maakt 't best ongeinteresseerd en onpersoonlijk ;-P
27 August 2020
Boris
Utrecht
Zeer snelle levering, niets op aan te merken.
14 July 2020
Rudi
Betekom
Heb een Defender aluminium kist besteld om zelf dé perfekte UV-C + Ozon sterilisatiebox te maken voor gebruik in onze praktijk. Wij maken zelf professionele mondneusmaskers voor verkoop en eigen gebruik en deze worden na produktie eerst gedesinfecteerd alvorens steriel te verpakken. Konden geen écht geschikte en tevens betaalbare sterilisatiekast vinden, dus besloten er zelf één te gaan maken. Naast de mondneusmaskers kunnen hierin ook andere kleine én grote apparaten, etc ontsmet worden. Zelfs de 17,3" laptops passen erin! De hier gekochte aluminium Defender box heeft hiervoor de perfekte afmetingen en is ideaal als basis en met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Leverbaar was uit voorraad, dus snel geleverd waarna ik aan de slag kon met de inbouw van de UV-C lampen en ozon-generator. Maar voor andere gebruikers ook gewoon uitstekend geschikt als opbergkist natuurlijk. Mooie produkt!
14 June 2020
Teus
Alblasserdam
Top product goede prijs en snel geleverd. Zonder verzendkosten
14 June 2020
Tom
Zwolle
Prijs van de kisten is volgens mij heel redelijk. De levering was erg snel; ik had het zeker niet zo vlot verwacht.
20 May 2020
Dennis
Apeldoorn
Keurig en met zorg verpakt, overzichtelijke site en is van hele goede kwaliteit! Gewoon in één Woord top!👍
16 April 2020
Uitvaartbegeleider C.T. Haag