Diverse bedrijven vergeleken voor oplaadpunt thuis. Offerte keurig op tijd en ook op prettige manier telefonische toelichting. Installatie thuis ook erg goed en een zeer nette werkwijze. Absolute aanrader!

Heel klantvriendelijk en mooie producten

Ik bestelde een laadkabel voor mijn BMW X5. Jammer genoeg was die te kort. Ik mocht deze zonder problemen terug sturen om in te ruilen voor een langer model. Ondanks deze kabel uit de verpakking is gehaald, hij was uiteraard ongebruikt, kreeg ik mijn nieuwe kabel toe gestuurd. Ik beveel deze zeker aan en ik weet waar ik moet zijn in de toekomst:-) Een tevreden klant.

Gewoon goed.

Via de webshop en wat mailwisseling keuze op een Ratio Smart Box 3 fase gevallen. Deze aangesloten op de 400 volt in mijn schuur en het was echt plug en play voor de Renault Zoe. Zonder ook maar iets in te hoeven stellen direct vlot laden.

de kabel die ik kreeg voldeed niet aan mijn verwachtingen, maar dat werd door 4EV snel opgelost

Naar aanleiding van mijn klacht nam 4EV snel contact op en verving de teruggestuurde kabel snel door een exemplaar dat wel aan de eisen voldoet

3,7 kw uitvoering is voor mij (gepensioneerde)voldoende, voor woon-werk verkeer had ik een 7,4 kw gekozen

Van bestelling tot aflevering erg goed. Zoals het hoort overigens.

Deskundig advies, vriendelijk in correct.

Doet wat-ie doen moet.

Prima kabel. Soepel, daardoor makkelijk langs gootjes en richels te leggen. Stekker moet goed worden aangedrukt in de laadpaal, anders volgt er een foutmelding.

In het begin moeite met contact maken en gaf hij storing maar door hard aandrukken toch opgelost!

Prettige communicatie en zeer tevreden met het opgeleverde product

Ik heb de open en eerlijke communicatie als prettig ervaren. Dennis en zijn team gaan voor een tevreden klant en dat is gelukt. Erg blij met het laadstation.

Snelle en heldere communicatie

Tot nu toe zeker tevreden met 4ev! Snelle en heldere communicatie en ook heeft 4ev een flexibele opstelling. Dank en tot de volgende bestelling!

ziet er degelijk uit , nog maar twee weken in gebruik , nadeel dat de twee stekkers zelfde kleur heb

ziet er degelijk uit , had zelf alleen liever gezien dat een van de twee stekkers een andere kleur dad

supersnel

is een aanrader!!

Compleet, snel en kwaliteit!

Onlangs een Wallbox Pulsar Plus laadvoorziening laten installeren door 4ev. Men is erg deskundig en denkt mee in oplossingen. Er zat wat druk op i.v.m. de spoedige levering van mijn auto. 4ev heeft van a tot z in korte tijd geregeld. Compleet, snel en een superieure kwaliteit. Ook de support doet erg zijn best. Al met al super blij :-)

Dit bedrijf denkt mee in oplossing en niet in problemen

Van offerte tot levering alles transparant. Goede service en vakmensen!

Laadkabel besteld voor mijn tesla en alles is gelopen zoals verwacht.

Alles prima

Duidelijke site en flink snel

Top, snel en duidelijk

Levering snel en goed

Vlotte procedure moet nog installeren. Zal wel goed komen.

Degelijk materiaal en supersnelle levering

Degelijke kabel. Wagen tevreden en wij tevreden !

super service

super , correct , gedienstig, snel,....

Gewoon goed!

Kan er niet meer van maken 👍 Goed advies, goed product en nette prijs. Ga zo door!

Goede service en snelle levering

Voor advies gebeld. Na deskundig advies eenvoudig in de webshop de bestelling geplaatst. Levering al de volgende dag, zeer tevreden en kan het iedereen aanraden.

Kwaliteit, maar geen 5 meter

De spiraalkabel gekozen omdat dat makkelijker opbergt. Houd er rekening mee dat helemaal uitgetrokken de kabel misschien 5 meter is, maar mede omdat de kabel vrij dik en stug is, krijg je 'm maximaal 3 meter uitgetrokken en dan staat er al vrij veel spanning op.

Product ontvangen en werkt niet

Helaas werkt product niet. Het apparaat geeft een foutmelding en de handleiding geeft geen enkele indicatie wat de oorzaak kan zijn.

Zeer goed , snelle en correcte levering

Prima telefonische ondersteuning!

Prima telefonisch advies door een technisch kundig medewerker. Zelfs een product reserveren was geen enkel probleem. Na bestellen ook snel geleverd.

Damzigt 46

3454 PS Utrecht