Laden reviews...
25 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het geheel genomen wordt betrouwbare service genoemd en duidelijke communicatie. Klanten prijzen de soepele planning en het vriendelijke personeel. De ervaringen benadrukken goed georganiseerde reizen en betrouwbare boten.
Voor de 2e keer hebben wij met het gehele gezin en aanhang via Zeilnet een zeiljacht gehuurd. We zijn vertrokken vanuit de gezellige haven van Trogir en hebben enkele van de vele eilanden voor de kust van Kroatië bezocht. Overnacht in de meest mooie baaitjes met helder blauw water. Heerlijk gegeten in de talloze restaurants. Hoogtepunt was zondermeer het eiland Vis. Via Zeilnet duidelijke informatie vooraf gekregen. In- en uitchecken van de boot probleemloos verlopen bij de verhuurder ter plekke (Nautica Kufner)
8 September 2026
Bas
Helmond
Wij hebben een week flotielle gevaren vanuit Biograd. We hebben een geweldige tijd beleeft, prachtig vaargebied zeer diverse overnachtingen gehad. Onze kinderen zijn al wat ouder 18 en 17 en doen graag hun eigen ding, daar was ook alle ruimte voor. Randolf en Sietske onze flotielle leiders waren er altijd wanneer het nodig was voor vragen of ondersteuning. Kortom een aanrader
7 September 2026
Koen
Helmond
Wij vloeden ons zeer welkom bij Sietske en Randolf. Ze zijn zeer kundig en weten sfeer te bouwen. Waar niemand iets aan kan doen is dat we in een gezelschap terecht kwamen waar buiten ons, iedereen al connectie met een of meer andere mede flottielje gangers had, of dat dat gebeurde via de kinderen. Dus een hele fijne reis maar minder onderdeel vh gezelschap
5 September 2026
Cleo
Den Haag
Afgelopen zomer hebben wij een flottieljezeilvakantie in Kroatië gemaakt met ZeilNet. Een dikke 10 voor ZeilNet en in het bijzonder voor onze flottieljeleiders Sietske en Randolf! We hebben een fantastische week gehad. Sietske en Randolf begeleidden de groep op een professionele, enthousiaste en prettige manier. Ze stonden altijd klaar om te helpen en zorgden ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. Daarnaast hadden we ook een ontzettend leuke groep, wat de vakantie extra geslaagd maakte. Ook de communicatie met ZeilNet, zowel vooraf als achteraf, was uitstekend. Alles was goed geregeld en duidelijk gecommuniceerd. Kortom: een geweldige ervaring die we iedereen kunnen aanbevelen. Wij boeken zeker nog eens bij ZeilNet!
5 September 2026
Joren Exler
Amsterdam
We hebben van 25 t/m 31 juli met Zeilnet een fantastische flottielje gezeild in het prachtige Griekenland. De condities waren geweldig, de boot was mooi en goed verzorgd, en onze schipper was top. Alles was soepel en professioneel geregeld. Het was erg leuk om met alle boten samen op te trekken, terwijl er tegelijk voldoende vrijheid en privacy was om met ons gezin volop te genieten. Zeker een aanrader!
Leon
Roosendaal
Wij hebben een prettige ervaring met Zeilnet. Professionele ondersteuning, veel informatie en snel/direct contact.
Madelon Unger-Snel
Loenen aan de Vecht
Wat maakt Kroatië zo byzonder?. Het is bovenal een perfecte zeilomgeving voor het hele gezin. Veiligheid van de eilanden in de direct omgeving. Als het weersysteem stabiel is, is de wind perfect voorspelbaar. S'ochtends tot 1300 een klein briesje 4 -6 knp. Tussen 1300 en 1800 toenemend tot max 15 knp en dan zakt de wind er weer volledig uit. Effect: Geen slingerende boot tijdens het slapen. Volledig vlak water om s'ochtends wakker te worden. Dan rustig te ontbijten en een zeiltripje van 2 - 4 uur plannen. En als je een keer wat langer moet doorvaren is dat geen gedoe want je start eerder en je hebt de extra afstand comfortabel afgelegd. Dan de verhouding stadjes en baaien. Die is perfect. 2 á 3 baaien en dan is er weer een stadje te bezoeken. De stadjes zijn pareltjes op zich. En echt een bezoekje waard. Super goede sfeer en een uitstekende service. De generatie die na de oorlog nog de winkeltjes en restaurants runde zijn opgevolgd door de volgende generatie. Zijn er dan geen minpunten ?. Kroatië is onderdeel van de EU en de betaling is nu de euro. En dat is de merken. De prijzen zijn minimaal gelijk aan Nederland. Als het weer instabiel is dan kunnen lokale onweersbuien ontstaan die je op zijn zachts gezegd niet kan bagatelliseren. Het kan dan een uur spoken. Als afsluiter ik heb vele plekken in Europa aangedaan. En voor een gezin waar niet iedereen fan van zeilen is en je toch als zeiler een perfect balans zoekt tussen echt zeilen en een smile op het gezicht van de rest van de familie dan is Kroatië de plek om een zeilvakantie te houden. En ik heb dan niet eens de perfecte aanvliegroutes naar oa Split genoemd. 2,5 uur vliegen, 30 mijn taxi in de auto en voor jet weet zit je al op je boot. En dan als laatste de temperatuur in Europa neemt maar toe en toe en dat zorgt ervoor dat je op het land de hitte bijna ondragelijk wordt. Op zee is de temperatuur zeker 5 grd lager. Dus nog steeds warm maar niet ondragelijk. En zeilnet met Helene levert een top service
Gerhard
Heiloo
Was wel even afwachten en onbekend hoe en waar de aankomst in Salerno was georganiseerd, maar alles kwam op z’n pootjes terecht. Na ons gemeld te hebben in het kantoor, vervolgens onze boot opgezocht aan de kade en onze boodschappen in ontvangst genomen. Daarna kennis gemaakt met onze schipper Giuseppe. In t begin wat aftasten en een beetje afwachtend, maar wat een lol hebben we met elkaar gehad. Eenmaal ontdooid geweldige gesprekken, leuke spelletjes en vooral fantastisch gevaren met elkaar. Ook nog echt anderhalve dag geweldige wind en fantastisch gezeild. We snappen nu ook waarom je regelmatig ‘buitengaats’ voor anker gaat in italie en niet direct in een haventje. Een overnachting in de haven van ischia kostte ons bijvoorbeeld 160 euro! Maar een leuke haven, lekkere restaurantjes direct aan die haven maken een heleboel weer goed. Ook de amalfi-kust is meer dan bezienswaardig, maar ook buiten t hoofdseizoen ook al waanzinnig druk! Kortom een heerlijke belevenis en een weekje is dan zo weer om en voorbij, helaas!
9 August 2026
Arjan
Simonshaven
Wij hebben met vrienden twee boten gehuurd. Twee keer is er hulp nodig geweest met de boten, en die hulp is snel geboden! Verder ook alles goed geregeld. Aanrader.
7 August 2026
Erik
Groningen
We hebben met ons gezin van 4 een prachtige week aan boord van de Archimede gehad. Mooi kunnen zeilen, maar ook heerlijk geluierd, gezwommen, gesnorkeld gesupt etc. Schipper Rink is een ervaren zeiler die het vaargebied heel goed kent, maar ook een prettige gastheer die alles goed aanvoelt en iedereen goed verzorgt.
7 August 2026
Michiel
Odijk
Prima hulp bij offerte aanvraag voor meerdere gezinnen tegeleijk, ook al werden die ondergebracht bij verschillende verhuurmaatschappijen. Alternatieven goed aangeboden. Laagdrempelig en snel contact , ook telefonisch. Bij aankomst alles vlot geregeld, flottieljeleider (FL) bekend met de procedures en mensen die aan de kade werkten. De zeilvakantie zelf was heerlijk, iedere avond ander leuk haventje, ook overleg over mogelijkheden, flexiebele planning mogelijk. Vaak en prettig overleg flottieljeleider, die goed op de hoogte was van mogelijkheden. Ook prima tips en instructies van FL gehad, met betrekking tot zeilen en aanleggen. Zeilnet beslist aan te bevelen.
3 August 2026
Joseph Vroemen
Breda
Samen met man en 2 kinderen hebben we een onvergetelijke vakantie gehad met een fantastische schipper die ons weer even de kneepjes leerde van het echte zeilen. We hebben genoten van een heerlijke reis van Lefkas naar Zakynthos. Mooie plekjes gegeten, genoten van de warme avonden en ook met een hele leuke groep in het flottielje zeilen. Kortom een vakantie om nooit meer te vergeten. Dank je wel Pieter en dank je wel Zeilnet.
2 August 2026
Karin
Lefkas
Samen met mijn dochter voeren we de Noordroute mee op het moederschip. Dit was voor mij de tweede keer. De omgeving was wederom indrukwekkend. Het water, de eilanden, de natuur. Veel plekken zag ik opnieuw en dat was helemaal niet erg! We waren onder de indruk van de zeildeskundigheid en het organisatietalent van de flottieljeleiders. En hebben genoten van de gezelligheid en saamhorigheid binnen de hele groep.
31 July 2026
Nicole
Elburg
Hele leuke zeilweek gehad in Zuid Frankrijk op een Hanse 388.
28 July 2026
Luc Martens
BRASSCHAAT
Voor het 3e jaar op rij met dezelfde vriendelijke flottielje leiders Randolf en Sietske hebben we weer enorm genoten van de prachtige Kroatische kust op de Adriatische zee! Voor iedereen die twijfelt, gewoon doen! Zeilnet hebben wij ervaren als een kleinschalige persoonlijke organisatie met wie je makkelijk en snel contact hebt.
27 July 2026
Mariëlle Zaagman
Drachten
We hebben een ontzettend leuke week gehad op de Zuid Kornati route in Kroatië. Alles was goed geregeld van voor de reis tot tijdens de reis.
24 July 2026
Noemi
Nunspeet
ZeilNet regelt jaarlijks de huur van onze boten in het buitenland. Heel fijn om op deze manier te worden geholpen, het scheelt ons veel tijd en ook tijdens het verblijf aan boord is ZeilNet beschikbaar voor overleg. Dit jaar had ik op het allerlaatste moment nog een extra boot nodig, zelfs dat was binnen één dag geregeld!
12 May 2026
Harold Hoeijmans
Utrecht
Zeilnet heeft me op het spoor gebracht van de Marín in het Caraïbisch gebied en heb daar een heel fijne zeiltrip mee gemaakt in maart 2026 van Martinique naar Guadeloupe via ondermeer Dominica.
27 April 2026
Koen
België
Hoi Helene, Rianne en ik zijn vandaag terug gekomen van onze reis met Lisa en Martin. Wat een geweldige vakantie was dit. Lisa en Martin zijn geweldige hosten. Rianne wilde lekker op de boot zitten, ik wilde zo actief als mogelijk meezeilen. Beide uitersten waren geen enkel probleem voor Lisa en Martin. Lisa is een hele aardige gastvrouw die geïnteresseerd is in al haar gasten en er voor zorgt dat er een ontspannen vibe heerst op de boot. Dan hebben we het nog niet gehad over haar kookkunsten en haar zorgzame inborst, waarmee ze iedereen in de watten legt. Martin zorgt met zijn humor er op een andere manier voor dat iedereen zich thuis voelt op de boot. Daarnaast is zijn passie voor het zeilen en de boot inspirerend. Ik heb hem eindeloos bevraagd over zeilen en wat daar bij hoort zoals knopen, Martin stond echt altijd open om zijn kennis gevraagd of ongevraagd over te brengen. Bovendien liet hij mij in de praktijk de theorie uitproberen, waardoor ik heel veel geleerd heb over het zeilen. Heel prettig omdat ik net zelf een zeilbootje gekocht heb. Kortom hartelijk, heel hartelijk dank voor je bemiddeling voor deze reis. P.s. Ook het contact met jou was heel prettig.
20 April 2026
Harry
Noord Holland
Zeilnet helpt altijd om mee te denken. Ik heb hier nu meerdere keren een zeilboot gehuurd en iedere keer was alles perfect geregeld.
20 February 2026
Dominique Sernets
Top gedaan!
21 October 2025
Pim
Hengelo
In september 2025 via Zeilnet een 45-voet zeilschip gehuurd met 6 personen, en een mooie roundtrip gemaakt vanuit Piraeus, mooi weer, voldoende wind, niet extreem druk in de havens. De boothuur is goed geregeld, ook ter plekke loopt alles soepel. Tip1: huur een schip dat niet te oud is, Tip2: zoek zelf uit waar de beste/goedkoopste supermarkt is voor je bevoorrading, dat scheelt in tijd en kosten.
4 October 2025
Bernard
Den Haag
Dit jaar kozen we Dubrovnik als startpunt voor onze bareboat gezinsvakantie. Dat bleek een heel goede keuze. Onze complimenten aan de verhuurder, die een oudere, maar perfecte Bavaria 37 Cruiser voor ons had klaargelegd. Het zeilgebied is prachtig. Het viel ons op dat de rich and famous ook de voorkeur geven aan zuid-Kroatie, want we hebben nog nooit in één week zoveel superjachten gezien. Ze lagen 5-dik aan de kade. We voeren van Dubrovnik ACI naar Lopud, Okuklje, Pomena, Saplunara, en Sipanska-Luka om de 6e dag weer in Dubrovnik terug te keren. Vanwege ongunstige wind moesten we helaas het stadje Korcula overslaan. We genoten van het zeilen, de schitterende baaien en de fijne zwemstops.
13 September 2025
Bart
Leiden
We hebben opnieuw een heerlijke week gehad in Kroatië met een prachtig zeiljacht, geregeld via Zeilnet. Zoals altijd is de service uitstekend: van de hulp bij het vinden van het juiste schip tot de keuze voor een betrouwbare verhuurder, alles werd perfect verzorgd. Dit was zeker geen eenmalige ervaring; ik zeil namelijk al sinds 2005 via Helene. In de beginjaren heb ik via Flottieljezeilen van de flottieljeleiders het zeezeilen geleerd, inclusief de nodige manoeuvres. Sinds 2015 vaar ik zelfstandig en huur ik regelmatig een zeiljacht in verschillende landen, altijd via Zeilnet. Waarom? Omdat Helene precies weet welke verhuurders betrouwbaar zijn, mooie boten leveren en goede service bieden. Inmiddels ben ik al bijna 20 jaar verbonden met Helene – dat zegt, denk ik genoeg over mijn vertrouwen en tevredenheid! Kortom: Zeilnet is een absolute aanrader voor zowel beginnende als ervaren zeilers. Tot de volgende vaart!
10 September 2025
Harm Woortmeijer
Amsterdam
Wederom met zeilnet op stap Goed georganiseerd , ter plaatse goede charters, geen gedoe en alles strak geregeld zodat wij met 8 man een fantstische zeilweek met veel wind op de ionische zee hebben kunnen zeilen ⛵️ Een aanrader voor diegene die twijfelen …. Bij Helene van zeilnet moet je zijn Zeilgroet van 8 ketels
9 September 2025
Rob
Badhoevedorp
Zeilnet Zeilvakanties, Meezeilen, Flottielje zeilen en Zeiljacht huren.
Zeilnet is specialist in zonnige zeilvakanties. Met persoonlijke aandacht en een uniek netwerk zorgen wij voor een gezellige zeilvakantie.
Paterspoel 20
1121PH Landsmeer