Heldere communicatie vooraf en kundige, prettige begeleiding van de flottielje

Wij hebben deze zomer met ons gezin een week meegezeild in de Flottielje in Kroatië van Zeilnet. Ik waardeer de communicatie vooraf die helder en duidelijk was. Vragen werden snel beantwoord via zowel telefoon als mail. Wij hadden een week met een kleine flottielje van vier boten, maar dat vonden wij juist wel fijn. De groep was gezellig, de kinderen hebben veel met elkaar gespeeld, en de begeleiding van Randolf en Sietske hebben wij als erg prettig ervaren met ook gezellige avonden! Heel leuk ook dat onze zoon een dagje met hun boot meegevaren heeft en ervaring met andere tuigage heeft opgedaan. Wij kunnen de flottielje van Zeilnet in Kroatië dus van harte aanbevelen!

Elke keer weer een fantastische ervaring

Flottielje zeilen met Zeilnet is elke keer weer geweldig. We zijn een paar jaar achter elkaar in Kroatië meegeweest en het blijft genieten. Heleen zorgt vooraf met snelle en duidelijke communicatie dat alles in orde is en tijdens de reis zijn Sietske en Randolf de beste flottieljeleiding & -begeleiding die je je kunt wensen. Altijd goede informatie en tips, de allermooiste plekjes, veel vrijheid en voor wie wil veel gezelligheid.

Fantastische zeilweek

Voor de 2de maal enorm genoten van de Noord-Kornati route met onze twee kinderen van 9 en 11 jaar. Een onvergetelijke ervaring, leuke groep en professionele begeleiding!

Persoonlijk, flexibel en professioneel

We hebben via Zeilnet een catamaran gehuurd in Fethiye en alles was perfect geregeld. Dit was onze zesde keer dat wij via Zeilnet een boot hebben gehuurd. Zoals altijd zorgen Helene en haar team professioneel en vertrouwd voor een vlot proces. Het contact voor vertrek verliep vlot, de boot was in uitstekende staat en helemaal klaar voor ons avontuur. De omgeving van Fethiye is schitterend – idyllische baaien met gezellige restaurantjes, afgewisseld met levendige havens. Dankzij de goede tips van de organisatie hebben we elke dag genoten. Dit was absoluut een droomvakantie op het water, en ik kan het iedereen aanraden die zorgeloos wil zeilen in Turkije!”

Top genoten!

Voor de 2de keer met Pieter op flottielje! Op naar de volgende keer! Het was weer een geweldige mooie route met mooie baaien, gezellige haventjes, leuke groep, veel gezelligheid en heerlijk kunnen zeilen. Super bedankt voor alles!

Fantastische zeilweek

We hebben met onze dochters van 9 en 11 de Noordelijke Kornati route gedaan vanuit Biograd. Prachtig zeilweer, leuke groep (met veel leeftijdgenoten voor de kinderen) en zeer kundige en behulpzame Flottielje-begeleiding.

Griekenland op z’n best

Twee weken zeilen rond Lefkas, wat een feestje! Pieter als geroutineerde flottieljeleider en gezellige gesprekspartner. Daarnaast een enthousiaste groep mensen, prachtig weer, mooie baaien met veel snorkelplezier. Leuke dorpjes en stadjes, Dolfijnen die onder de boot door zwommen: wat wil een mens nog meer? Het was heerlijk! Zeilnet - en met name Pieter en Henk- heel erg bedankt. Na twee keer zeilnet kiezen we ook een volgende keer graag weer voor jullie.

Heerlijke eerste ervaring met zeilen en een geweldige vakantie gehad!

Nog niet eerder gezeild begonnen we vol frisse zin aan dit avontuur. Schipper Keesjan stelde ons direct op ons gemak en deelde enthousiast zijn passie voor het zeilen. De kleine baaitjes, de heerlijke momenten op zee en het verrukkelijke eten bij de lokale authentieke restaurantjes waren een top ervaring. De kids vermaakten zich met suppen, wrak duiken, in de grotten zwemmen en samen met de andere kinderen spelletjes spelen en zwemmen. Kortom voor herhaling vatbaar!

Wederom fantastisch

Voor de derde keer op pad met Zeilnet en opnieuw een fantastische ervaring! Dit keer hebben we samen met vrienden twee boten bareboat gehuurd. Alles was perfect geregeld en we hebben enorm genoten. Helene was, zoals altijd, ontzettend betrokken en behulpzaam – van het geven van advies vooraf tot het ondersteunen tijdens de reis. Zelfs toen we een klein issue hadden met de verhuurder, stond ze direct voor ons klaar en werd alles snel en professioneel opgelost. We voelden ons echt gesteund en ontzorgd. Zeilnet blijft wat ons betreft de absolute nummer 1 voor een zorgeloze en geslaagde zeilvakantie

Top week in Kroatië!

Wij hebben een geweldige zeilweek beleefd in Kroatië. De Zuid Kornati route is prachtig, we waren op reis met een hele fijne en gezellige flottielje groep, en de begeleiding daarvan door Randolf en Sietske was zeer prettig! Van hen én van de andere schippers in de groep hebben wij veel mogen leren. Dank daarvoor!

Onvergetelijk

Wij hebben een fantastisch mooie gezellige week gehad in de flottielje met Sietske en Randolf! We voelden ons heel veilig en goed begeleid door dit kundige en gezellige koppel. De variatie in aanlegplekken was heel goed. De kinderen vonden het te gek! De groep was erg gezellig. Veel goede voorbeelden onder de schippers. Echt een onvergetelijke vakantie!

Op en top genieten!

Vorig jaar zijn we ook met Randolph en Sietske als flottielje leiders meegeweest op route Zuid. Dit jaar hebben we route Noord in Kroatië gezeild. De weergoden waren ons goed gezind. Prachtige omgeving en mooie lange tochten kunnen zeilen. Ook net als vorig jaar zijn we super tevreden over de flottielje leiders! Er waren leuke activiteiten georganiseerd en als je daar behoefte aan had kon je in de avonden met de hele groep dineren. Helaas vliegt zo’n zeilweek veel te snel voorbij…

Fantastische en zorgeloze 2-weekse rondreis door het heerlijke Griekenland

Wij hebben (voor de derde keer) een fantastische zeilreis met Zeilnet.nl gemaakt. Na Athene en Biograd, dit jaar de 2-weekse rondreis vanaf Lefkas. Professionele begeleiding door de flottilje-leider, heerlijk eten en gigantisch lekker zeilweer. Kortom, een aanrader voor iedereen die van avontuurlijke zeilvakanties houdt!

Vriendelijk en deskundig contact voor een heerlijke zeilvakantie in Italie

Amalfi kust Italie was de bestemming voor onze zeilvakantie in 2025. We zijn met 5 gezinnen in een zelf samengestelde flottielje op reis gegaan en na wat onderzoek vanuit Salerno toch niet de noordelijke route gepakt ( Amalfi, Positano, Capri, Ischia ) Maar de zuidelijke route ( Argopoli, Castellabate, Acciaroli, Palinuro en Camerota). Hier hebben we echt geen spijt van gehad. In tegenstelling tot de Noordelijk Route is dit een route waar wij geen toerist hebben gezien, behalve Italiaanse toeristen. Het was rustig, niet druk en zeer authentiek. Goed geholpen in de voorbereidingen door Helene van Zeilnet. Bedankt!

Heerlijk!

Het moment dat de zeilen zijn gehesen en de motor uitgezet wordt en je lekker skuin door de golven glijdt. Het blijft magisch! Onder leiding van de super gastvrije Rink hebben we op zijn prachtige schip een geweldige week gehad op de Sardiense wateren. Ontbijt, lunch en ankerborrels zijn goed verzorgd. Goede balans tussen varen, relaxen en uitstapjes op land. Er kon gezwommen, gesnorkeld en gesupt worden zodra we voor anker lagen en als er gezeild kon worden, dan was het: hijsen maar! Top week!

Onvergetelijke flottielje zeilweek in Kroatië

We hebben met ons gezin een onvergetelijke week met de flottielje in Kroatië gehad (Kornati zuid). We hebben helemaal geen zeilervaring en met schipper Joris hebben we een leerzame en gezellige week gehad. Veel afwisseling, een supergezellige groep kinderen en volwassenen, mooie plekken; kortom fantastisch! Dankjewel voor de organisatie!

Een onvergetelijke zeilreis

We hebben een een prachtig avontuur beleefd, via Biograd hebben we de zuidelijke route gevolgd. Alle weersomstandigheden hebben we meegemaakt, leuke haventjes bezocht waar we met de groep of individueel gezellig uit eten konden gaan. Onderweg even een frisse duik op een idyllisch plekje. Dit alles onder flottielje leiding (Randolf en Sietske) zij waren erg behulpzaam en vriendelijk èn zorgden voor prachtige plekken om aan te leggen, elke keer op een andere manier. Een onvergetelijke zeilreis!

Fantastisch gevaren in Griekenland

Wij zitten nu in de taxi die ons naar Preveza brengt. Dit biedt mij de gelegenheid om jou te bedanken voor het feit dat alles weer netjes was geregeld met de verhuurder van onze Bali 4.6 (Kavas yachting). Wij hebben genoten van een heerlijke week op het water. Het maatje groter van de boot is ons goed bevallen. Net even wat meer leefruimte ook met de inmiddels groter geworden 5 kids die we bij ons hadden. We zijn zelfs in de baai van Kioni (Ithaka) een groep van flottielje Zeilnet tegengekomen. Leuk om een van de begeleiders te spreken. We zaten die avond allemaal bij het restaurant George’s te eten. Hopelijk ben jij ook ergens een mooie tocht aan het maken! Nogmaals dank en mochten we in de toekomst weer een catamaran willen huren dan weten wij Zeilnet te vinden.

Onvergetelijke zeilweek in Kroatie

Wij hadden via Zeilnet een Bavaria Cruiser 46 gehuurd. Vanuit de haven van het prachtige stadje Trogir zijn wij met 2 boten vertrokken voor een heerlijke zeilweek naar de eilanden bij Split. (Hvar, Brac etc.) Gezelschap 2 families met volwassen kinderen en aanhang. Wij hadden een schipper ingehuurd via skipper for you, dat bleek een schot in de roos. Hij was goed bekend in de omgeving en heeft veel voor ons kunnen regelen. Had veel adresjes en bekenden in de omgeving. Was een jonge gast van 24, zowel hij als wij hadden moeite met afscheid nemen hij was part of the family. Kans is groot dat we volgend jaar weer gaan, dan boeken we zeker weer via Zeilnet.

Heerlijke week in Kroatië!

We hebben met ons gezin (3 Kids) een fantastische week in Kroatië gehad. Een mix van van alles: wisselend weer (gelukkig met zonnetje afgesloten) maar ook toffe mix in plaatsjes en aanleg plekken. Voor anker in afgelegen baaitjes, aan mooring lines, en aan elkaar gelegen, en in mooie haventjes geweest- en dat alles onder de bezielende leiding van Sietske en Randolf. We hebben genoten!

Top week zeilen in Griekenland!

Wij hebben een heerlijke week gehad met twee gezinnen op één catamaran in Griekenland. De boot voldeed volledig aan onze verwachtingen! De boot was comfortabel, goed uitgerust (o.a. de airco was geen overbodige luxe ;)) en perfect voor een week op het water. Onze schipper was erg ervaren (wel wat streng met het gebruik van de dinghy) en wist ons onderweg naar mooie rustige baaien te brengen voor een duik in het heldere water. Verder regelde hij de beste plekken in de havens! De begeleiding van Zeilnet was uitstekend, zowel vooraf als tijdens de reis. Toen bleek dat er iets niet in orde was met de extra gehuurde SUPs, werd dit na afloop direct en netjes financieel verrekend. Helene van Zeilnet reageerde altijd snel en gaf waardevolle tips over mogelijke routes en wat we konden verwachten. All in all een top vakantie en absoluut een aanrader voor iedereen die wil gaan zeilen in Griekenland.

Supere leuke zeilvakantie Corfu met het gezin

Tijdens de flottielje hebben we veel verschillende leuke en mooie havens en baaien aan gedaan. Hele leuke gezellige groep met allemaal gezinnen met kinderen. Onze kids hebben het ook super leuk gehad. We hadden alleen wat weinig wind waardoor we veel hebben moeten motoren. Maar alles was verder prima geregeld.

Onvergetelijke ervaring

Wat hebben we met onze jongens (12 en 14) een geweldige week gezeild in Kroatië (Zuid Kornati). De flottielje leiding (Randolf en Sietske) waren erg behulpzaam en vriendelijk èn zorgden voor prachtige plekken om aan te leggen en te eten. Een onvergetelijke week!

Top week met leuke vloot en uitstekende begeleiding!

Een heerlijke week zeilen vanuit Lefkas. De wind varieerde nogal, wat soms uitdagend was. De organisatie en begeleiding van Toon en Anne was top. Leuke mensen op de andere boten en een grote groep kinderen die veel lol met elkaar hadden.

Fantastische flottielje zeilweek vanaf Lefkas

Prachtige zeilweek in een hele mooie omgeving. Aanvankelijk weinig wind wat later in de week ruim gecompenseerd werd. Leuke gezellige groep, fantastische en kundige begeleiding door Toon en Anne. Zeker een aanrader.

Paterspoel 20

1121PH Landsmeer

Over Zeilnet.nl

Zeilnet Zeilvakanties, Meezeilen, Flottielje zeilen en Zeiljacht huren. Zeilnet is specialist in zonnige zeilvakanties. Met persoonlijke aandacht en een uniek netwerk zorgen wij voor een gezellige zeilvakantie.