Super fijne producten!
Snelle verzending en echt geweldige producten, de shampoobars en conditioners werken uitstekend. Net zo effectief als reguliere merken zoals Andrélon, maar met betere ingrediënten en zonder plastic :) Ik ben tevreden vaste klant!
Ik heb de zeep nu 1 keer gebruikt voor mijn haar. Mijn haar voelt heerlijk zacht aan en ik heb geen jeuk op mijn hoofd na het wassen. Het lijkt me dus prima!!! Ik kocht de zeep omdat ik vaak last had van een geïrriteerde hoofdhuid. Ik ben benieuwd of het voor de hoofdhuid blijvend helpt.
Ursprüngliche Bewertung
Tot op heden 8 januari 15.00 uur heb ik niets ontvangen!!!
Ik heb betaald maar niks ontvangen
Beste Daisy, Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Helaas ben je niet de enige die nog zit te wachten op een pakketje. Het is zo druk bij de PostNL dat ze het niet meer aankunnen waardoor de bezorging een enorme vertraging heeft opgelopen. Dit is buiten onze macht. Ons hiervoor straffen met een slechte review vind ik erg jammer. Zou je mij een email willen sturen zodat we dit samen kunnen oplossen. Medt vriendelijke groet, Rimke
mooie producten
Beste Lieke, Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Helaas ben je niet de enige die nog zit te wachten op een pakketje. Het is zo druk bij de PostNL dat ze het niet meer aankunnen waardoor de bezorging een enorme vertraging heeft opgelopen. Dit is buiten onze macht. Ons hiervoor straffen met een slechte review vind ik erg jammer. Zou je mij een email willen sturen zodat we dit samen kunnen oplossen. Medt vriendelijke groet, Rimke
Ursprüngliche Bewertung
Zou dit pas sturen als de spullen binnen zijn of iets vsm een verzendbewijs
Ik wilde heel graag shampoo bars en body wash proberen, en ben positief verrast. Mijn haar voelt nu al zachter aan. Ik ben benieuwd naar de effecten op de lange termijn, maar ik ben nu alvast heel tevreden!
Ik heb maandag mijn product besteld, ondertussen(zaterdag) niets meer gehoord, aangezien post nl geen track en trace nr geeft heb ik geen idee wanneer mn pakket en of mn pakket gaat aankomen. Zeer spijtig
Beste Emily, Wat vervelend dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Helaas ben je niet de enige die nog zit te wachten op een pakketje. Het is zo druk bij de PostNL dat ze het niet meer aankunnen waardoor de bezorging een enorme vertraging heeft opgelopen. Dit is buiten onze macht. Ons hiervoor straffen met een slechte review vind ik erg jammer. Zou je mij een email willen sturen zodat we dit samen kunnen oplossen. Medt vriendelijke groet, Rimke
Ursprüngliche Bewertung
Toen ik mijn zeepje thuisgestuurd kreeg vond ik de verpakking al heel leuk. Een klein doosje en ook nog eens duurzaam verpakt. En tot mijn verassing een tester erbij. Heel leuk gedaan en de zeepjes ruiken heerlijk. Ook erg blij dat er zeep zonder parfum is.
Fijne website, mooie produkten en vlotte levering! Tevreden klant.
Ik ben helemaal om nu ik haarzeep gebruik. Mijn haar is niet meer zo futloos en de body zeep is ook erg fijn. Ik kan het iedereen aanraden
Ik heb mijn ervaring gelijk gedeelt met college en vriendinnen, Die op hun beurt ook gelijk de website noteerde.
Sinds een aantal jaren gebruiken wij de zeep van Helemaal Shea. We gebruiken nooit meer iets anders. Geen huidirritaties of schraalheid. Kortom een aanbeveling waard.
Verzoek voor verpakkingsvrij gedaan en ook zo ontvangen, en ook nog eens een heerlijk klein sample zeepje erbij gekregen! Echt top!
I've ordered from HelemaalShea many times and the service is always perfect and the products are a delight to use. I love the seasonal specials so could not resist picking up the winter special.
Ik gebruik de gezichtszeep nu al een tijdje dagelijks en de zeep droogt mijn huid niet uit! Heeft een lekker neutrale geur
Haar gewassen. Superzacht, de conditioner ook geweldig. Mijn haar heel goed doorkambaar en zacht. Alleen zo zacht en fluffy dat al mijn krullen weg zijn en het er froezelig uitziet, mr wel zacht aanvoelt. Missch nog iets om mijn krullen er terug in te knijpen. Iets gel achtig mr niks plakkerig liefst???? Mvg lia
Nog steeds de geweldige zeep van Helemaal Shea, maar nu verpakkingsloos en met gebreekjes! Ik werd al helemaal happy van m'n douche routine maar ik word nu nog blijer nu ik het bedrijf zo z'n gang zie gaan! Ga zo door! Ik ben fan en ik raad de haarzeep en conditioner bar van Helemaal Shea bij iedereen aan.
Ik ben nog nooit teleurgesteld met de producten, heb ondertussen al wel mijn favo's. Bij mijn laatste bestelling zat als kado een speciale editie herfst bodybar (géén sample, maar een live-size bar!). Ook deze zeep is heerlijk, dus ik blijf lekker riekend klant. Heel fijn vind ik ook de composteerbare opvulling schuimbubbels,
I was quite skeptical at first because after starting using the shampoo bars, it kept on leaving a greasy film on my hair. They did not feel clean after using it but just greasy. Which i didn't like at all. But I didn't give up. I continued using the shampoo bar for about 6 weeks and then it happened. My hair got used to the product and it changed my hair's life! I'm blown away by the results. Using chemical shampoos and lots of heat on my hair kind of messed with their nature and they became lifeless. After using the shampoo bar they feel more healthy, I don't have to use heat anymore because they regained their wavy texture and I'm the happiest person on earth! I am glad I didn't give up on using the shampoo bar. So if you're also experiencing this greasy film, I would suggest to keep on using it for a few weeks before giving it up completely! I tried several small bars to see which one I like most. Although they all work pretty well, I prefer the Wakame seasalt and lavender rosemary.
Mijn bestelling geplaatst en enkele dagen later al in de bus. Zeer economische en milieuvriendelijke verpakking, klein maar fijn. Het product is zoals je verwacht!
Mooie producten en goed ingepakt ontvangen
Duidelijke website om te bestellen, het winkelmandje blijft wel niet superlang gevuld. ik heb het een paar keer opnieuw moeten vullen :-) Snelle levering en.. heerlijke geur toen ik het pakje opende! Een aantal zeepjes al uitgetest, voorlopig erg tevreden van! De conditioner gaat vlot - daar stond ik wat sceptisch tegenover. De scheerzeep ook. En de deodorant ben ik ook tevreden over. niet teveel geur en met een paar keer wrijven onder de oksels lijkt het goed te gaan.
Fijne zeepjes gekocht hier en fijne levering. Alleen het vloeibare houten zeepbakje was minder mooi afgewerkt dan verwacht.
Heerlijke geur!
Door de drukte iets vertraagd, maar dat was keurig van te voren aangegeven. Nu weer lekker genieten van de heerlijke zeepjes!
1 MC van Voordenstraat A
De rijp 1483GB