Makkelijk besteld en snel verzonden.

Ik gebruik sinds een dik jaar de producten van HelemaalShea. Zelf gebruik ik de zoete rozen zeep, de mannen in mijn huishouden gebruiken dode zee zeep. Fijn om niet meer al die plastic verpakkingen in de badkamer te hebben!

Heerlijke zeep!

Meteen bij het openen van het doosje kwam een heerlijke geur je tegemoet. Een hele fijne natuurlijke geur. Ik kocht het voor mijn net geboren kleinkind. Wat zal die genieten telkens als hij in bad gaat.

Good

....

Ruikt heerlijk & mijn haar wordt minder snel vet

De shampoos en conditioners van HelemaalShea ruiken heerlijk fris en natuurlijk, vergeleken met zoete / goedkope shampoos. Sinds ik ben begonnen met het gebruiken van blokken voor mijn haar voelt mijn haar dikker, is het volumineuzer en hoef ik het pas na 8-9 dagen mijn haar te wassen. Hierdoor bestel ik (maar) iedere 5 maanden een nieuw blok. Door HelemaalShea verbruik ik minder water en heb ik geen plastic flessen meer in mijn badkamer, love it!!

Heerlijke zepen. Haarzeep is super!

Ik ben helemaal fan van de haarzepen en conditioners voor ‘vet haar’.

I love it, geniaal, geen bijdrage aan de plastieksoep!

Heerlijk ruikende shampoo, conditioner en scheerzeep! Wat een bevrijdende producten, weg met de deelname aan de plastiekindustrie!! Geniaal en voelt goed aan.. mijn haar straalt! Merci helemaal Shea!

Snelle levering. Ben ontzetten tevreden met de shampoobars. Eerste keer dat ik de overstap maak. Moest eerst even wennen, maar ben erg tevreden met de shampoo bar van HelemaalShea.

Shampoos en conditioner ruiken lekker

Snelle verzending en levering. Shampoos ruiken lekker. Nog maar 1 getest, haar voelt na 2 keer wassen nog wat vettig aan, maar dat hoort misschien bij de transitieperiode.

very good

very good products, excellent service

Nice stuff, quick delivery

Beautiful items, I especially love the face soap Andy conditioner.

Heel fijne zeep en snelle bezorging.

Ben erg tevreden over de shampoo van helemaal shea. Niet zo droog als andere blokshampoo.

wonderful

Really nice products, for the environment but also for my skin and hairs. They also have so beautiful and natural smell! Also, handmade in the Netherlands, and beautiful packaging.

Excellent natural products without the plastic waste!

I really like that the shampoo and conditioner bars are scented without any artificial fragrances or colors, only natural essential oils! Excellent service too! I'm amazed at how well the conditioner bars work too, leaving your hair so silky and easy to brush without tangles. One bar lasts a long time...my last one lasted about 5 months, and I have long hair!

Heel fijne haarzeep

Ik ben overgestapt naar haarzeep uit ecologische overwegingen, maar ik zie ook een groot verschil aan mijn haar! De eerste weken even doorbijten bij het omschakelen van gewone shampoo naar deze, maar het wachten loont de moeite! Ik gebruik de haarzeep 'cucumber and lime' en die ruikt fantastisch! Super fijn ook dat de zeep zo verpakkingsvrij mogelijk wordt geleverd.

Nooit meer zonder!

Na lang zoeken deze bars gevonden. Passen perfect bij mijn wensen. Maken m'n haar fijn zacht zonder volume te verliezen.

Fijne shampoo

Ik wordt altijd vrolijk van jullie verpakkingen! Het enige wat verwarrend kan zijn is dat de zeep, shampoo en scheerzeep allemaal dezelfde vorm hebben. Hierdoor weet mijn vriend niet meer met welke hij zich moet wassen. Hebben jullie daar een oplossing voor?

Snel geleverd, goed verpakt, leuk extraatje

Mijn bestelling werd snel geleverd, fijn verpakt zonder plastic en er zat een leuk extraatje bij!

Snelle levering waarbij ook goed aan het milieu word gedacht. De kwaliteit van de zeep is ook echt top.

Snel

Snelle levering. Staaltje gekregen! Super producten.

Hele fijne, natuurlijke & milieu vriendelijke producten!

De winkel voor mij voor shampoo bars! Goed assortiment, altijd goede producten, snelle levering & vriendelijke klantenservice als je vragen hebt.

Weer aangenaam verrast

De scheerzeep én de speciale herfstzeep werden snel geleverd en ik ben weer aangenaam verrast door wat ik ontvangen heb. De (nieuwe?) verpakkingen vind ik overigens erg stijlvol en passend. De haarzeep en 'gewone' zeep kende ik al, de scheerzeep is nieuw voor me. Eenvoudig in gebruik en werkt als een trein. Alles netjes verpakt zonder overbodig verpakkingsmateriaal, fijne sample erbij - ik ben fan.

geweldig

leuk doosje en als je het zeepdoosje opent heerlijke geur ,een proefstukje van een ander stukje zeep er gratis bij en dat is ook zo leuk dat beetje extra Inmiddels haar zeep gebruikt en de zeep voor de huid , zeer tevreden , heerlijk.

Smells so good

My order was delivered two days after I ordered and the aroma of the coffee cinnamon soap is making my bathroom smell wonderful. As usual your service is perfect and the products are a delight.

Hele fijne shampoo

Mijn dochter gebruikt nu 1 jaar de Aloe Vera shampoo naar volle tevredenheid. Bestellen is gemakkelijk. Het komt snel binnen

Heerlijke zachte en glanzende lokken!

Het pakketje open maken is een feest in de fleurige verpakkingen! Ik heb shampoo en conditioner gekocht. In het begin was mijn haar inderdaad wat vettig, zoals omschreven op de site van Helemaal Shea. Nu ik een aantal weken gebruik maak van mijn gekochte combi ben ik om, heerlijke zachte en glanzende lokken! Zelfs met 3x in de week in het zwembad :)

1 MC van Voordenstraat A

De rijp 1483GB