Zeer vlotte bestelling als de zepen op stock zijn :)

Zeer tevreden van de zepen. Ik gebruik al anderhalf jaar de haarzepen en wat een aangenaam verschil met alle shampoo's die ik vroeger gebruikte! Mijn haar blijft veel langer mooi! Ik ontdek stilaan ook de rest van het assortiment!

Easy order and quick delivery

Easy to find products and really quick delivery. I will come back

Helemaal goed

Goede snelle service , mooi verpakt . Fijne producten !

Mijn beste ecoswap

De bars van Helemaalshea is mijn beste ecoswap die ik maakte. Vegan, verpakkingsarm en goede service!

Beste Shampoo bars die ik al heb uitgeprobeerd

Beste Shampoo bars die ik al heb uitgeprobeerd

Producten van kwaliteit, snelle service, fantastische levering in biologisch afbreekbaar materiaal

Ik heb al meerdere malen haarzeep bij HelemaalShea besteld, omdat ik nog geen shampoobars heb gevonden die zo fijn zijn als deze. Goede producten, snelle service en erg mooi verpakt.

Fijne low-poo shampoos

Ruikt heerlijk, fijne shampoos, naspoelen met azijn is wel aan te raden

Great service and products

Love the solid conditioner (which I purchased as a try-out from another site - this led me to your site to get more products) and the lavender soap, it leaves the skin fresh and not dry. Looking forward to trying the other soaps and shampoos I got :) The order arrived quickly and nicely packaged. Thank you.

Heerlijke geuren, mooie verpakking zonder plastic, m’n haar zit echt beter.

Helemaal goed.

TOP

Favoriete soap, shampoo, conditioner,... bars!

Heel happy met de zeep en de service

Na 25 jaar aan de anti-acné producten, heb ik deze zeep met actieve kool geprobeerd en heel ik ben heel blij met de resultaten: veel minder acné en een huid die niet meer gaat glanzen als reactie op de agressieve bestanddelen in producten van bij de apotheek. Ik ben fan!

Fijne haarzeep

Ik bestel al jaren bij HelemaalShea en ben elke keer weer tevreden. Fijne milieuvriendelijke zeep en snelle verzending!

Zeepjes heerlijk, deo werkt voor geen meter

Zeepjes ruiken heerlijken schuimen lekker. Deodorant zou ik niet aan raden.

Ben er blij mee

Heerlijk mijn haren gewassen, werkt top.

top

snelle verzending prima verpakt

Heerlijke haarzeep!

Fijne haarzeep op basis van koffie en andere natuurlijke toevoegingen die zorgen voor een lekkere geur. Vegan en cruelty free! Mooie aanbieding bij 4 stuks bestelling.

Heerlijke haarzeep en conditioner!

Dit is de tweede keer dat ik bij Helemaal Shea heb besteld, de eerste keer was een Proefpakketje, dat ook bij mijn echtgenoot zeer in de smaak viel. Vandaar dat we nu de “gewone” afmetingen hebben besteld. Zeer zeker een aanrader!

Goede levering en heerlijke producten

Al een tijd erg blij met de shampoobars en andere zepen van dit merk. Levering ook altijd snel. Enige minpunt is dat ik nu tweemaal als opmerking heb gegeven dat ik de producten graag onverpakt zou ontvangen en beide keren wel verpakt. Hier ga ik volgende keer extra op letten maar buiten dat enorm tevreden klant!

Fantastische producten, een snelle levering en goede dienstverlening!

Mooie website waar ik shampoobars en een conditioner heb gevonden. De producten voldoen aan mijn verwachting en bevallen uitstekend. Ik kon de levering in De Rijp ophalen, fijn omdat het voor mij dichtbij is.

Snelle levering en mooi pakketje

De zeep werd snel verzonden en bezorgd. Het was mooi en duurzaam ingepakt!

vlotte service

alles liep goed

perfect

ik ken helemaalshea al langer via etsy. de producten zijn super. dit is de eerste x dat ik via de eigen website van helemaal shea heb besteld. gemakkelijk. fijne website. supersnelle verzending en het hele process was duidelijk. ik raad deze webshop van harte aan :)

Helemaal geweldig!

Mijn man gebruikte al jaren shampoo en extra spoeling op recept van de dokter, i.v.m. huidproblemen. Nu gebruikt hij een aantal weken de Monoï de Tahiti variant en hij heeft nergens last meer van! Zijn haar ziet er beter uit, hij heeft geen last meer van jeuk en schilfers. Wij zijn echt blij hier mee!

Heerlijke shampoo

Ik gebruik deze shampoo bijna een jaar en ben ontzettend enthousiast. Mijn haar is nog nooit zo mooi geweest. Eindelijk zijn mijn krullen weer duidelijk te zien en heb een volle bis haar ipv dat het wat slap is. Ik gebruik niets anders meer.

Great products, work like they say

Also very happy with the exceptionally fast shipping.

1 MC van Voordenstraat A

De rijp 1483GB