Fantastic service and solid conditioner bar

Conditioner bars work brilliantly. They leave a bit of flakes towards the end of use - so if you do not like cleaning the bath tub, that may become a problem. But I clean it every day so not a big problem.

Geweldige producten, helaas heel dure verzending.

Aan de producten en de levering valt niets aan te merken, maar de verzendkosten van maar liefst 9 euro (naar België) vond ik echt te veel. Toch bedankt om van de wereld een duurzamere en gezondere plek te maken !

Super shampoo!

Van de verschillende testzeepjes heb ik er nu 1 geprobeerd. Geweldig! Beter dan ik had verwacht. Het schuimt heel goed en mijn haar was na het uitspoelen helemaal niet vet. Heerlijk!

Heerlijke producenten

Snelle levering en fijne producten. Ik ben heel tevreden.

Fantastische producten, goede snelle service en betaalbare kwaliteit

Sinds ik de producten van Helemaal Shea gebruik heb ik veel minder zalfjes en crèmes via de huisarts nodig voor mijn eczeem en zeer droge huid. Door mijn allergieën verdraag ik bijna geen cosmetische producten maar de spullen van Helemaal Shea zijn tot nu toe allemaal goed voor mij. ik heb de Pure shea butter, de Shea body butter, de deodorant, de zepen met Dode Zee modder en zeezout en de diverse shampoo bars voor krullend haar gebruikt en de totale conditioner. Allemaal gaven ze mij een schoon gevoel, ze roken lekker en kreeg ik geen last na veelvuldig gebruik. Recentelijk heeft een kennis de body butter gebruikt voor de droge huid van haar zoontje en hij is nu al 2 maanden van zijn jeuk af. Ik ben erg blij met Rimke en haar producten.

Goede service en Happy Hair!

Ik had per ongeluk 4x hetzelfde seepje besteld, direct erachteraan gemaild dat werd heel fijn opgelost! Snel pakketje binnen en mn haar vindt de shampoo geweldig! Een blije klant :-)

Snelle verwerking van de bestelling, maar vooral heerlijke producten.

Snelle service en advies

Geweldig dat de mogelijkheid bestaat om proefstukjes te bestellen om de juiste haarzeep te vinden. Ik had gemaild om advies welke zeep geschikt zou zijn en kreeg snel een duidelijke reactie. Nu hopen dat mijn haar net zo enthousiast is over deze plasticvrije manier van haren wassen. Dat schijnt echter enkele weken te kunnen duren dus nu vooral even geduld hebben.

Superzacht haar en milieuvriendelijk in gebruik

Mijn haar voelt fantastisch en het hele gezin doet mee. Vooral het gebruik van geen plastic stimuleren wij enorm! En bovendien een geweldige service.

Helemaal tevreden, helemaal Shea!!

M’n haar voelt heerlijk én ik draag bij aan GEEN onnodig extra plastic op onze planeet!!!

Ik had op donderdag besteld en Ik kreeg het dinsdag. Ik had de test pakket gekocht met 4 zeepjes. Ik had onder andere de monoi de Tahiti tester gekocht, maar ik heb sweet rose voor in de plaats gekregen.. dit vind ik erg jammer, want had er op gerekend. Voor de rest heb ik maar 1 zeepje geprobeerd een deze beviel goed! Alles eruit heerlijk en ben ik tevreden :)

Uitgeprobeerd uitstekend

Had er nog nooit van gehoord maar bevalt prima,mini haarzeepjes besteld die gaan in de schoen voor de Sint zullen bij de meiden goed in de smaak vallen

makkelijk in gebruik. fijn dat het geen troep is.

prima product. wel prijzig.

Snelle levering, ook via de mail voor advies zijn ze snel,

voor het eerst bij jullie gekocht. Fijn dat er kleine zeepjes zijn om te proberen!

Drie minibars besteld om eens uit te proberen, in verschillende geuren. Snelle levering en paste mooi door de brievebus. De geur berk is niet direct mijn geur en dus nog niet geprobeerd. De andere wel: eerste ervaring is prima. Schuimt goed. Mijn haar is schoon en voelt goed aan. In eerste instantie wat stug en droog. Is wel soepeler daarna geworden. Ik ga nog even verder met testen. Misschien toch conditioner erbij, of zoals gezegd word, moet het haar nog wennen. Wel handig voor vakantie!

Wauw!

Echt fantastische producten. Ik ben er zo blij me, en mijn vriend houd van de modder zeep. Ik ga zeker nog een keer bestellen! De geur is prachtig en mijn haar is schoon en mooi. En de conditioner bar.. wauw. Ik kijk er naar uit om alle jullie producten te proberen!

Goed product en goede service

De zepen zijn heel erg fijn. De afhandeling van de online aankoop was ook heel goed. Snel antwoord op mail.

Snelle en goede levering

Al een tijd gebruik ik shampoobars voor het haar. Dit werkt prima en fijn zelfs. Zoekend was ik naar zepen voor de huid, omdat niet alle leveranciers deze leveren, kwam ik op deze site terecht. Ik heb een paar bars gekocht om verzendkosten te vermijden. Prima wat mij betreft. Bij de levering zat 1 bar met een briefje "nog even 2/3 weken laten drogen omdat het zeepje 'vers van de pers' was😄. 1e bar is in gebruik genomen en ruikt heerlijk. Zelfs als je de badkamer in loopt. Tot nu toe bevalt het prima dus een aanrader te bestellen.

Snel en vriendelijke reactie op mijn vraag per email én zeer snelle levering.l

Zie hierboven. Zeer tevreden over de service.

Helemaal blij mee!

Op zoek naar shampoo bars kwam ik op jullie site terecht. Overzichtelijk site met genoeg informatie over jullie zepen. Ik heb een aantal test shampoo bars en zepen besteld en een normale shampoo bar. Snelle levering en netjes verpakt. Brievenbuspakketje. Gisteren voor het eerst mijn haar ermee gewassen. En het bevalt mij meteen goed. Ik kon mijn haar goed doorkammen zonder conditioner. Ik heb krullend haar en mijn haar krult mooi en zit goed. Tot nu toe ook nog geen jeuk. Ik heb namelijk last van allergieën en eczeem. Ik hoop dat het mij zo goed blijft bevallen. Zo spaar ik het milieu minder plastics en natuurlijke materialen. Bedankt!

Wat een fijne en goed omschreven zepen en zeepjes met een vlotte en duidelijke afhandeling.

Na wat zoeken op internet naar zepen om het haar te wassen kwam ik op de site van HelemaalShea terecht. De vele soorten en omschrijvingen maakte het voor mij makkelijk een bestelling te doen. Sinds enkele maanden gebruik ik diverse haarzepen tot volle tevredenheid. Het haar voelt veel zachter en heeft weer zijn volume en slag terug. Voortaan blijf ik haarzepen gebruiken.

Snel geholpen, mooie producten

Ik kreeg snel mijn bestelling binnen en ik ben heel erg blij met de producten die ik heb besteld.

Snelle en complete levering.

De order is juist en correct geleverd, perfect verpakt . De producten voldoen geheel aan mijn verwachtingen. Kwaliteit is prima.

Maakt waar wat wordt beloofd

Na eerst enkele kleinere test zeepjes te hebben geprobeerd, kon ik goed mijn keuze maken. Werkt fantastisch de zeep. Levering is erg snel en degelijk verpakt zodat tijdens transport de zeep niet beschadigd.

Fijne haarzeep met goede fixatie

Ik gebruik de Wakame Seasalt haarzeep samen met een conditioner. Het wassen is even wennen, maar verder bevalt dat goed. Heb minder huidproblemen op mijn hoofdhuid en bovendien fixeert mijn haar heel goed. Met gewone shampoo is mijn haar zacht, maar ook glad, zodat een haarklem er bijvoorbeeld constant uit glijdt, met haarzeep is dat geen probleem! Wel uitkijken dat je niet teveel zeep gebruikt, want dan wordt je haar zwaar en ziet er wat vettig uit (maar het jeukt niet). Een aanrader, de eerste was bijna op en heb nu een tweede besteld! Het is ook makkelijk meenemen als je een nachtje weggaat.

1 MC van Voordenstraat A

De rijp 1483GB