Pluspunten

Allereerst SUPER producten, groot assortiment! Aardige eigenares, snelle reactie op een mail en problemen worden goed opgelost.

Keerzijde van het succes: regelmatig zijn er producten uitverkocht.

Pluspunten

Top verpakt, geen plastic!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Great website, very easy to use. My package arrived on time. Absolutely love the option to have my soaps sent without packaging, and the little discount is a great idea. I ordered the Rhassoul, Hennep, Aloe and Dead Sea salt shampoo, + 2 conditioners I've tried the Rhassoul shampoo. I love the format, it mouses well. My hair stays a bit dull with it. I'm now testing the Hennep one, which makes my hair already shinier. Can't wait to try them all! The solid conditioner for dry hair is really good. Very easy to apply, as opposed to the likes of Lush's solid conditioners. Leaves my hair silky soft and easy to brush. My favourite so far!

Pluspunten

Zeer snelle service, mooie producten.

Pluspunten

Bijzonder goede producten ! zerowaste optie - vriendelijke communicatie ik ben fan :)! geen slechtw stoffen in de producten en goed voor dier en milieu !

De bestelknop is bijna niet te vinden als je een iten wilt bestellen. Moest in het begin echt ff zoeken deze mag duidelijker zijn. En op de website misschien nog meer categoriseren van de zepen. Het is vaak alles doorlopen terwijl een catergorie gezichtszeep/speciaal voor gevoelige&geirriteerde huid het nog makelijker zou maken

Pluspunten

Wat een beleving! Echt snelle levering, goed & eerlijk verpakt. Heerlijke producten, waar ik ook wat van heb uitgedeeld aan belangstellenden. De Brandnetel/Rozemarijnbar werkt fantastisch..even lekker naspoelen met een appelazijnmix en sindsdien was ik mijn haar maar 1x per week..roosvrij!

Ga zo door! Ikben fan.

Pluspunten

Mooie producten. Fijn dat het helemaal natuurlijk is. Het was wennen im de haarzeep te gebruiken. Uiteindelijk was het niks voor mij, maar mijn dochter gebruikt al enkele maanden niks anders.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prettige producten. Goede uitleg op de side bij de producten. Snel bezorgd.

Pluspunten

Hele fijne producten en goede service. De shampoo en conditioners ruiken zalig en werken super. Iedere keer probeer ik weer een andere geur.

Pluspunten

De producten ruiken lekker en doen wat ze beloven. Maar het meest belangrijke ze zijn sulfaat en siliconen vrij.

Pluspunten

Duidelijke website. Uitstekende producten. Snelle levering, keurig verpakt.

Pluspunten

Het is erg prettig dat je kleine testers kunnen bestellen van de shampoo bars én dat je ervoor kunt kiezen ze te laten leveren zonder wikkel! Een shampoo is wel even wennen, maar inmiddels kan ik wel zeggen dat de shampoo bars van helemaalshea me goed bevallen. Ik ben van plan om in de toekomst ook gewone zeep blokken hier te gaan bestellen, en wellicht ook scheerzeep uit te proberen als ze dat hebben. Wat ik ook een prettig idee vind is dat er per 2019 geen palmolie meer in de zepen zit.

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering en een fijn product. Ook de website is duidelijk en bestellen gaat makkelijk en zonder problemen.

Pluspunten

Goede producten Snelle levering

Pluspunten

Duidelijke website met uitleg over de haarzepen etc. Snelle levering. Fijn dat er testpakketjes zijn voor de haarzepen!

Pluspunten

Fijne producten, erg tevreden! Goede en snelle communicatie

Pluspunten

Duidelijke website, informatie over de verzending en snelle levering

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering

Helemaal prima bedrijf

Pluspunten

Snelle levering van mooie vegan eco producten. Veel leuks om cadeau te geven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ecofriendly

Website

Pluspunten

Fast delivery, great product quality and price. Great initiative regarding the zero waste package option.

A tip would be to include more options for body care products and also for hair such as leave-in or styling cream. It is difficult to find these kind of products as 100% natural and vegan in the market.

Pluspunten

Pluspunten

Heerlijke zeepjes, en een snelle/makkelijke afhandeling en levering

1 MC van Voordenstraat A

De rijp 1483GB