Fast delivery and good products

The soaps arrived almost the next day which was positively surprising. I really like the smell of the Vanilla Conditioner and the colorful packages.

Fijn spul

Haar wordt hier gewoon lekker schoon van Beetje appelazijn met water en één drupje esotherische olie erna is erg fijn. Veel fijner dan zo'n fles shampoo eigenlijk!

Heerlijke producten!

Ik maak met veel plezier gebruik van de producten van Helemaal Shea. Mijn enige opmerking gaat dan ook over de webshop; het zou handig zijn als je meteen ziet of producten (tijdelijk) niet beschikbaar zijn.

Zeer goede producten en service

Sinds een paar maanden maak ik gebruik van de shampoo, zeep en conditioner bars van HelemaalShea. Mijn haar moest in het begin even wennen maar ik wil nu niet anders meer. Hele fijne producten om te gebruiken en super snelle levering!

Heerlijk natuurlijk.

Na 2 weken wennen wil ik geen andere shampoo/zeep meer. Waar ik voorheen 3 x per week mijn haren moest wassen gebeurt dat nu 1 x per week. En dat al sinds bijna 1 jaar. Ik ben fan.

Great and quick service

It was the cheapest for the product I wanted to buy, and they shipped the day I bought it. Overall great experience.

Dik tevreden!

Leuk bedrijf! Goede haarzeep en snelle bezorging! Mijn haar moet er wel aan wennen, maar dat wordt ook goed en duidelijk uitgelegd op de site. Ik heb nu veel meer volume en krul in mijn haar en mijn vriend is ook helemaal om! Voortaan geen flessen shampoo meer, maar een blok haarzeep van Helemaal Shea.

Product is niet wat ik verwacht had

Snelle levering, mooie verpakking maar het product zelf is niet wat ik verwachtte. Krijg er heel droog en stug haar van. Jammer!

Amazing soap

Loved the product

snel en verzorgd

Natuurlijke zeep die uitstekend bevalt.

In praktisch alle shampoo's en doucheproducten zit SLS, en daar wil ik vanaf. Omdat het mijn gevoelige huid irriteert en uitdroogt. Natuurlijke zeep is dan een uitkomst. Maar met name voor mijn haar had ik er nog geen gevonden die mijn hoofdhuid niet uitdroogt. Nu wel! Shampoo zeep bar hier gekocht en bevalt uitstekend: Geen roos meer en geen droge hoofdhuid. Ik heb behalve mijn haar mijn hele lichaam ermee gewassen en het ook nog als scheerzeep gebruikt. Gaat allemaal perfect. Maar daar hebben ze ook speciale zepen voor, waar ik graag nog voor terug kom.

Duidelijke website en fijne producten.

Fijn dat er een duidelijke beschrijving en verwachting van het product op de site staat. Als eerste keer klant van shampoo bars is dat fijn. En de optie van een probeerpakket; super!!!

Super tevreden

Erg blij met de haar zepen! Werken super fijn, heel weinig nodig. Goed milieuvriendelijk verpakt. Ik ga vaker bestellen!

Snelle en correcte levering

Mijn zeepjes zijn de volgende dag na het bestellen al aangekomen, en ik woon in België! Top! Ook de zeepjes zelf reuken lekker en doen wat ze moeten doen!

Heerlijke haarzeepjes

Ik zocht al heel lang naar een dergelijk product. En nu heb ik haarzee en haarconditioner die lekker ruikt en mijn haar lekker veel volume geeft.

Geweldige producten!!

Ik ben nu de deo aan het testen en die is ook fantastisch! De haarzelf gebruik ik nu bijna een jaar, het heeft een half jaar geduurd voordat mijn haar eraan gewend was.. Maar nu wil ik nooit meer anders!! Volume, zelfs krullen gekregen en geen futloos hart meer!!

Mooie producten, snelle levering

Ik had een proefpakketje van 4 zeepjes besteld. Werd snel geleverd, in een duurzame (plasticloze) verpakking. De zeepjes zijn heel fijn: schuimen goed en snel, zijn dusdanig hard dat ze hun vorm goed behouden (in tegenstelling tot bijv. Aleppo-zeep).

Zeer tevreden!

Ik ga de producten nog uitgebreid testen maar de service en informatie over de zelfgemaakte producten is top!

Gewoon goed

Tevreden met mijn aankoop, verliep zoals verwacht en netjes verpakt en snel verzonden

Mooie producten, prachtig verpakt

Ik gebruik al een tijdje een shampoobar van Helemaal Shea die goed bevalt, en intussen ook fan van de body bars. Heerlijke geur, mooie producten, in een prachtige verpakking. Daarnaast snel verstuurd.

Heerlijke ruikende shampoo- en conditionerbars

Super snelle levering van mijn shampoo en conditioner bar. Het schijnt meer dan ik had verwacht en is minder moeilijk in gebruik. Volume: mijn haar is ontploft, wat een lucht! Conditioner werkt goed maar maakt ook je douche erg glad, dus let op. Heerlijk ruikend.

Heerlijke zeep en snelle bezorging

Prima snelle bezorging, de volgende dag had ik de zeep al in huis. Al eerder besteld, het zijn heerlijk ruikende zepen, mooi verpakt zonder plastic, duurzaam en van Nederlandse bodem. Even wennen aan de zeep maar doet zijn werk uitstekend: heerlijk geurend haar dat na een maand gebruik veel voller en gezonder is! Ik ben verkocht :-)

Lekker ruikende echt fijne haarzeep

Ik heb van de haarzeep en de 'gewone' lichaamszeep beide een mini testpakket besteld. Ik vindt het echt superfijn dat je helemaal zelf zo'n mini testpakket kan samenstellen, zodat je echt even kan proberen wat je fijn vindt en kan ruiken welke zeep je het lekkerst vindt. Het fijne aan deze haarzeep vindt ik dat het echt een zeep is, dus niet uit allemaal van die bij elkaar geperste korreltjes bestaat. Ik had hiervoor namelijk zo'n bij elkaar geperst korreltjes haarzeep bij de Lush besteld, maar deze beviel mij helemaal niet omdat de zeep zo uit elkaar viel en mijn haar werd er vet van. Hier heb ik bij de haarzeep van HelemaalShea dus geen last van, het haar wordt er echt mooi schoon van. De haarzepen ruiken heerlijk en schuimen ook goed, ik zou ze zeker weer bestellen (alleen dan in de gewone 'grote' variant). Wat ik ook fijn vindt is dat er geen palmolie in gebruikt wordt, en ook al ben ik zelf geen vegan, het idee dat de zeep vegan is vindt ik ook fijn. Als ik dan toch een puntje van kritiek moet noemen zal dat de aanwezigheid van een citrus geur in bijna alle zepen zijn. Zelf houd ik niet zo van citrus geur, maar het stoort mij ook niet echt, en het is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik zou de haarzeep zeker aan vriendinnen aanbevelen :)

Ik ben aan het proberen.

Heb een setje met verschillende zeepjes om te proberen ik heb zelf geblondeerd haar. Heb heel erg dat ik niet door het haar heen kom als er geen conditioner bij gebruik. En voelt heel erg vet. Kan er geen kam door heen halen. Ik heb nu de argan gebruikt is dat anders bij andere ?

1 MC van Voordenstraat A

De rijp 1483GB