Lekker ruikende echt fijne haarzeep
Ik heb van de haarzeep en de 'gewone' lichaamszeep beide een mini testpakket besteld. Ik vindt het echt superfijn dat je helemaal zelf zo'n mini testpakket kan samenstellen, zodat je echt even kan proberen wat je fijn vindt en kan ruiken welke zeep je het lekkerst vindt. Het fijne aan deze haarzeep vindt ik dat het echt een zeep is, dus niet uit allemaal van die bij elkaar geperste korreltjes bestaat. Ik had hiervoor namelijk zo'n bij elkaar geperst korreltjes haarzeep bij de Lush besteld, maar deze beviel mij helemaal niet omdat de zeep zo uit elkaar viel en mijn haar werd er vet van. Hier heb ik bij de haarzeep van HelemaalShea dus geen last van, het haar wordt er echt mooi schoon van. De haarzepen ruiken heerlijk en schuimen ook goed, ik zou ze zeker weer bestellen (alleen dan in de gewone 'grote' variant). Wat ik ook fijn vindt is dat er geen palmolie in gebruikt wordt, en ook al ben ik zelf geen vegan, het idee dat de zeep vegan is vindt ik ook fijn. Als ik dan toch een puntje van kritiek moet noemen zal dat de aanwezigheid van een citrus geur in bijna alle zepen zijn. Zelf houd ik niet zo van citrus geur, maar het stoort mij ook niet echt, en het is natuurlijk een kwestie van smaak. Ik zou de haarzeep zeker aan vriendinnen aanbevelen :)