Op de site van helemaal shea wordt goed uitgelegd welke shampoo voor welk haar. Snelle levering in mooi doosje. Ruikt lekker, zakje gehaakt, zodat zeep kan hangen en drogen voor de volgende wasbeurt. Zeker aanraden, al doorgegeven aan vriendinnen. Volgende bestelling plaats ik ook weer hier

Prima producten, uitstekende service

Vanwege huidproblemen heb ik de Aloe vera haarzeep. Deze ruikt nauwelijks en dat vind ik prettig. Mijn haar, fijn en krullen, doet het er geweldig op. Ik heb meer volume en een zeer tevreden hoofdhuid! Daarnaast vind ik het zero-waste aspect en chemicaliënvrij net zo belangrijk. Ik ben een tevreden klant, dus.

Geweldig producten

Snelle levering, lekkere geuren en.... geweldige krullen terug!!! Eerst tijd wel wat vette garen, maar nu zijn ze prachtig!!!

Super fijn!

Prachtige producten: ze ruiken stuk voor stuk heerlijk en doen precies hun werk! Mijn haar voelt zachter aan dan voorheen :) Ook de verzending was snel en netjes. Verder heel prettig dat dit een (klein) stapje is in de duurzame richting - heel erg bedankt!

Fijn product

Idd is mijn haar stroef vlak na het wassen maar eenmaal droog voelt het zacht aan. T valt goed. Geur is heerlijk. Ik heb de versie waar je je helemaal mee kunt wassen en ook daar voelt t stroef aan wanneer je lijf nog nat is maar eenmaal droog is t ok. Top product! En heel snelle levering. Ik bestel opnieuw!

Fantastische producten, lekker duurzaam

Mooi bedrijf met goede, duurzame zepen. Gebruik de zepen van HelemaalShea al lange tijd en ik wil niet meer anders. De service is uitstekend en het no-waste-beleid vind ik geweldig.

Snel en duidelijk

Ik vind de website erg duidelijk en makkelijk. Ik kon snel vinden wat de producten waren, hoe ze werkten en wat er in zat. Op maandagochtend besteld, dinsdag in huis. Gewoon door de brievenbus! Weinig verpakkingsmateriaal, zoals aangegeven. Erg prettig dat het milieuvriendelijke in alles meegenomen wordt. Wat mij betreft wordt dit mijn vaste stek voor producten! (Het klopt wat er op de site stond dat haar na het wassen wat stroef voelt in het begin, dit is bij mij echter alleen als het nat is. Zodra het opdroogt is het heerlijk zacht.)

Pluspunten

Je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ik bestelde zeep, shampoo, conditioner, body butter en een zeepbakje. Tot nu toe heb ik de zeep en body butter in gebruik en ik ben zeer tevreden, vooral de zeep is zalig. Ik heb een zeer droge huid en eczeem en ik gebruik sinds een week amper meer medicinale.zalf. ik ben erg tevreden.

Pluspunten

Goed product en duidelijke omschrijving.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heerlijke shampoo bars!

Pluspunten

Snelle verzending en zo blij met de producten!! Top. Fijn in gebruik en het de Birch shampoo bar heeft mij van mijn hoofdhuidprobleem afgeholpen. Zo blij mee!!

Pluspunten

Snelle levering. Het product doet precies wat het beloofd. Erg tevreden!

Pluspunten

Hele snelle verzending en duidelijke informatie via de mail

Pluspunten

Wat een leuke verpakking ! Ondanks dat ik het zelf heb besteld krijg je een soort kadootje met handgeschreven kaartje erbij door de brievenbus. Prachtig!

Blijf zo doorgaan, mooie omschrijvingen van producten. Duidelijke website.

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Really great products. My hair has never been in better condition, and knowing that is all natural makes it even better. I love consistency, smell, packaging is aesthetically pleasing. Great brand.

Pluspunten

Alle zepen die ik kocht waren geweldig. Ik gebruikte voordien de shampoo van Lamazuna, helemaal niet goed in vergelijking met dit!

Pluspunten

Fijne producten en snelle levering!

Pluspunten

Goede producten en snelle levering

Iets meer uitleg over het gebruik van de producten

Pluspunten

Mooie natuurlijke producten, aantrekkelijk verpakt en heel fijn in gebruik. Overzichtelijke website met zeer duidelijke beschrijving van de specificaties en het gebruik van elk type zeep, en praktische tips voor starters.

Ik heb de bestelling op smartphone gedaan en dat ging niet supervlot, moest een keer opnieuw beginnen

Pluspunten

De service was super goed, heel eficiënt en vriendelijk. Ik ben erg tevreden en zal in de toekomst weer iets bestellen!

Pluspunten

Fijne producten en ook nog eens handgemaakt :) snel in huis en netjes verpakt. Volgende keer kies ik voor de zerowaste optie!

Ga zo door! Een fysiek verkooppunt bij mij in de buurt zou mooi zijn ;)

Pluspunten

Ik vind het erg fijn dat er samples zijn te bestellen, ik wist niet wat goed was voor mijn haar, maar heb nu 4 kleintjes en kan nu kiezen. Super fijn!

Nvt

Pluspunten

Snel bezorgd de zeepjes ruiken heerlijk

Pluspunten

veel keuze snelle bezorging mooie producten

1 MC van Voordenstraat A

De rijp 1483GB