Pluspunten

snelle levering, leuk en ecologisch verpakt

Pluspunten

Wijziging in de bestelling per mail was mogelijk, keurig verpakt met een persoonlijke boodschap! Erg leuk!

Pluspunten

Even een aanpassing voor het haar, maar dat komt zeker goed eens alle chemische restjes van de oude shampoo verdwijnen Voorlopig voelt het haar vrij stug na het wassen, maar de conditioner lost dat voorbeeldig op! Qua geur is mijn favoriet voorlopig nog niet vegan, maar dat zit er wel aan te komen dus da’s ook top :)

Pluspunten

De klantvriendelijkheid, zorg voor materiaal en het privé berichtje achteraf maakt deze verkoper uniek en speciaal. Ik vond het zeer prettig om artikelen te kopen bij deze leverancier. je kunt haar o.a. volgen op social media en dit geeft een goeie indruk over haar werk. Ze denkt aan het milieu en is hierdoor BIO bezig. Iets wat wij mensen veel meer moeten zijn. Bewustwording over wat wij allemaal kapot maken door plastic te kopen en alles met milieubelastende aanmaakstoffen. Zij is goed bezig!

Ik vind alleen de conditioner vrij prijzig voor het aantal grammen i.v.m. de haar shampoo bar. Misschien is hier verandering in de brengen aangezien de conditioner de helft is van de shampoo bar en 2x zo duur.

Pluspunten

Geweldige producten en snelle levering!

Pluspunten

Snelle service. Werd gelijk teruggekoppeld dat ik nog iets vergeten was. Goed verzorgd pakketje, persoonlijk welkomswoordje doet het ook altijd goed. En belangrijkste: mooie, goeie producten! Zeer tevreden

Pluspunten

Fijne producten, duidelijke ingrediëntenlijsten en natuurlijke oorsprong. Producten erg fijn en ook nog eens snel verzonden. Ook over de orderstatus wordt je continue geïnformeerd. Zelfs handgeschreven briefje erbij gekregen met een bedankje. Zal er nogmaals bestellen!

Pluspunten

Snelle bezorging met persoonlijk geschreven kaartje. fijne haarzepen.

Pluspunten

-keuze om zero waste te laten verpakken - snelle levering

Pluspunten

I'm enjoying the soap to wash my hair and body and they smell nicely fresh afterward!

Pluspunten

Snel geleverd, lief kaartje erbij

Pluspunten

alles is netjes verlopen een 10 voor dit bedrijf

geen

Pluspunten

Snelle levering, attent handgeschreven briefje erbij, lekkere zeepjes in keurige verpakking met beschrijving en ingredienten erbij vermeld. Zeer tevreden.

Pluspunten

Heerlijk geurende zeepjes

Pluspunten

Ben erg verast over de zeepjes. En een kadootje er bij. Ik heb er een stukje over geschreven op mijn blog :www.sjoerdjespassie.nl

Pluspunten

Zeer mooie producten en snelle levering

Pluspunten

Hele fijne en goede zeep! Mijn haar krijge er meer volume door!

Pluspunten

Topppp!!!!

Nee!

Pluspunten

Fijne spulletjes, op tijd en netjes geleverd. Volgende x ga ik weer hier bestellen!

Pluspunten

Snelle levering, uitstekend product.

Pluspunten

Prima producten, ik ben fan. Verzending ging vlot en het pakketje was mooi verpakt.

Hoop op meer verkooppunten

Pluspunten

Heerlijke zepen, met zorg verpakt, snelle levering.

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie. Ook de persoonlijke wens op een bijgeleverde kaart is super!

Niets

Pluspunten

De zeepjes zijn fantastisch! Daarnaast is de levering snel en de communicatie super. Heb er nu meerdere keren besteld en ik ben 100% tevreden.

1 MC van Voordenstraat A

De rijp 1483GB