Pluspunten
zeer snelle levering goed materiaal dik tevreden
Verbeterpuntenkan goedkoper hihi
Beste meneer de Pater, dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Schoononline
Pluspunten
duidelijke site, goede en snelle levering
Goedemorgen mevrouw Schutten, dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Schoononline
Pluspunten
Snelle afhandeling en goede telefonische hulp.
VerbeterpuntenHulp was nodig om account te kunnen instellen, site bleef hangen. Dit kan ook aan onze servers liggen.
Beste meneer van Spauwen, dank voor uw beoordeling en verbeterpunt. Met vriendelijke groet, Team Schoononline
Pluspunten
Flexibel in levering
VerbeterpuntenDoorzetten van leverancier van adreswijziging
Beste mevrouw van de Felz, dank voor uw beoordeling en verbeterpunt. Met vriendelijke groet, Team Schoononline
Pluspunten
correcte levering
Beste meneer Gillemot, dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Schoononline
Pluspunten
Goede, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenLevering kwam niet op de afgesproken datum.
Bedankt voor uw reactie. Allereerst onze excuses hiervoor. Wij begrijpen dat dit vervelend is. We hebben het nagezocht en gezien dat het bij de vervoeder 1 dag vertraagd is. Met vriendelijke groet, Schoononline Team
Pluspunten
het artikel voldoet volledig aan mijn verwachtingen snelheid van uitvoering juiste bestelartikel en bestelhoeveelheid stevige en efficiënte verpakking gemakkelijke gebruiksprocedure
VerbeterpuntenLeveringsdatum bestelling: kreeg bericht van verandering in leveringsdatum met voorstel van nieuwe datum. Voor mij geen probleem behalve dat er op de eerste voorgestelde leveringsdatum toch werd geleverd. Ik was toen toevallig thuis en heb de levering afgetekend voor ontvangst.. Twee dagen na die levering vond ik een melding in de brievenbus dat de koerier geprobeerd had de bestelling af te leveren maar dat ze door mijn afwezigheid niet had kunnen plaats vinden en dat ze s' anderendaags opnieuw zou worden aanbieden met de daaraan verbonden procedures. Ik heb uiteraard niet meer gereageerd op dit bericht maar het werkte wel verwarrend. "Waren er nu 2 bestellingen op weg of bleef het bij één?" Ik denk dat er iets niet klopte met de logistiek. Groetjes Yves Verbeeck
Beste mevrouw Verbeeck, ik snap heel goed dat het verwarrend over komt. Ik heb het even voor u nagekeken en ik zie dat er inderdaad maar 1 pakket aan u geleverd wordt. Er is iets fout gegaan bij onze vervoeder. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Schoononline Team
Pluspunten
Snelle levering en goeie service. 1 x keer verkeerde doeken besteld en werden direct nieuwe gestuurd en verkeerd bestelde konden retour.
Beste meneer van der kooij, dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team schoononline
Pluspunten
Snelle levering Pro actief t.a.v klachten Vriendelijke klantenservice
Beste meneer Nijdam, dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Schoononline
Pluspunten
goed vindbaar
Beste meneer Wemekamp, Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team schoononline
Pluspunten
Uitstekende service
Beste mevrouw Lievens, dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Schoononline
Pluspunten
Beste Niels, dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Schoononline
Pluspunten
Snelle levering !!
Beste Kris, dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Schoononline
Pluspunten
De wijze van behandeling, efficiënte en vriendelijk is top.
VerbeterpuntenIk zie geen punten voor verbetering.
Beste Arthur, dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Schoononline
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt en top prijzen.
VerbeterpuntenBetere bereikbaarheid
Beste Miriam, bedankt voor uw beoordeling . wij zullen de verbeterpunt meenemen. Met vriendelijke groet, Team Schoononline
Beste Jora, dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team schoononline
Pluspunten
kwaliteit en een scherpe prijs gecombineerd met snelle levering, helemaal top
Beste Bernard, dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team schoononline
Pluspunten
Snelle levering Goed product
Pluspunten
Snelle levering en zeer kwaliteitsvol materiaal.
Pluspunten
Snelle bezorging, goed product
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snellen levering, groot assortiment, goede prijs.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurig en levering heel erg snel!
Pluspunten
prima, goede levering v dag. niets te klagen
190 Nieuwe Sluisweg
Botlek rotterdam 3197 KV
Please click here to check out Thuiswinkel Zakelijk certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire