Heel goede ervaring

Alles ok

gekregen wat ik heb besteld

recent toestel aan degelijke prijs. Correcte prijs.

Helemaal blij met deze laptop, als nieuw!

verzending ok, artikelen zoals omschreven, goede prijs kwaliteit aaa++++

heb alle exemplaren nog niet getest maar op eerste zicht zijn ze quasi als nieuw proper, en ook zijn er ook veel toetsenborden bij met ingebouwde kaartlezer , da's wel handig bedankt daarvoor- mochten er sommige defectjes zijn aan registreren van toetsen of usb disconnects of dergelijke laat ik nog bericht alleszinds zal wel ok zijn, blij dat ik met google jullie site gevonden heb en misschien tot een volgende aankoop

Perfect in orde en meer dan de helft goedkoper

Zeer goed, werkt perfect en geen zichtbare schade

Tweede aankoop en zeer tevreden

Mijn dochter had reeds een laptop bij Tweedehands Laptop gekocht. Levering en kwaliteit zijn prima. Aarzel niet om contact per telefoon te nemen. Bij mij hielp het om iets ui te klaren.

Snelle levering en prima apparaat

Snelle levering en mooi /prima apparaat zonder beschadiging

reçu ce qui a été commandé

service précis

Waar voor je geld.

Uitstekende,effiënte dienstverlening,snel en met zorg geleverd.

De bestelde monitor werd snel,binnen de vermelde levertijd,geleverd. Professioneel verpakten met de nodige kabels erbij. Opvolging en vragen werden binnen de 24h per mail beantwoord. Uitstekende dienstverlening en scherpe prijzen. Kwaliteit van de monitor is als nieuw.

Bijzonder aangename ervaring

Vorige week laptop gekocht bij Tweedehands Laptop. Heel ruim aanbod. Bijzonder vlotte afhandeling van de bestelling. Snelle levering. Ik heb de laptop ondertussen al in gebruik genomen. Deze aankoop was een bijzonder positieve ervaring. Als ik nog een laptop nodig heb bestel ik daar zeker nog eens. Deze shop is een echte aanrader.

Leveringstermijn en kwaliteit ok.

Wel te veel verpakkingsmateriaal

Snel antwoord op mijn vraag en perfecte levering.

Dit is de eerste keer dat ik bij Tweedehands Laptop iets bestel en de ervaring was uitstekend. Ik vond een laptop die perfect was, als er extra geheugen in kon, dus stuurde ik een mailtje met de vraag of dit mogelijk was een hoe ik dat dan moest bestellen. Het antwoord kwam snel en was duidelijk. De levering daarna verliep ook vlot en was ook wat ik besteld had. Alles ik nog een laptop nodig heb, kijk ik zeker hier opnieuw.

Werkt zoals verwacht

Deze Surface Pro 6 mag dan al een "oudje" zijn, het draait nog goed. Win11 draait er goed op en zo ook AutoCAD. Even wennen aan keyboard en de weinig aansluitingen maar voor de rest een leuke tablet.

l'ordinateur est bien arrivé à la date prévue

l'ordinateur est bien arrivé à la date prévue dans l'état décrit, toutes les caractéristiques respectées.

Fantastisch initiatief

Gisteren besteld en vandaag aangekregen, opgestart en werkt perfect.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Al meer dan 10 jaar klant. Altijd eerlijke en correcte service gehad.

Goede service, open en professioneel advies in een toegankelijke taal en geen druk om perse dit of dat te kopen.

onvoldoende

laptop was zogezegd 'als nieuw' maar trackpad was versleten (toplaag), dit komt blijkbaar veel voor bij de lenovo thinkpad, kan daar zo echt niet mee werken, heb een cover besteld, weet niet of dit gaat helpen. Vele toetsen waren gewoon stickers (met andere codes waarschijnlijk ) opgeplakt.De prijs was goed maar zal nog wat kosten moeten maken. De firma heeft voorgesteld om te ruilen met andere laptop, de kosten zouden voor hun zijn. Daar heb ik allemaal geen tijd en zin voor dus ik houdt hem maar, met een beetje betere inlichtingen en foto's op de website was dit allemaal niet nodig geweest. Denk na voor je een 2dehands laptop koopt, de batterij is ook heel pak minder dan nieuw

Snelle, correcte service.

Goede tweedehands laptop met garantie. Extra Ram-geheugen plaatsen duurde amper een dag, de volgende dag hadden we de laptop al in onze handen.

Zeer goede service, klantvriendelijk, zeer vlotte verzending

Zeer behulpzaam, zoeken mee naar de beste optie, reageren enorm snel op een bericht

Une équipe de professionnels

Cela fait des années que je leur fais confiance et j’en suis à 7 acheté sans aucun problème Du très bon matériel Merci

Heel goed geholpen

Had een laptop nodig en telefonisch contact opgenomen met hun. Ze hebben me heel goed geholpen met de juiste laptop te vinden en bestelling was geplaatst na 10min. Dag later laptop thuis ontvangen in een heel goede staat.

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!