uitstekend op alle vlak!

uitstekend op alle vlak!

Ordinateur portable

Très content des délais et de la qualité visuelle de la machine reçue! Petite remarque: lorsque vous livrez une machine à un francophone, peut-être serait-il bien que la langue choisie sur le PC soit le français? Mais ce n'est pas très grave....

RAS

Correspond à la description et conseillé par le fournisseur en fonction de mes besoins. Je ne sais pas encore si l'accès administrateur est verrouillé ou pas.

Tevreden

Prachtig

Goede ervaring

Zeer goed produkt,goeie service

steeds tevreden over de kwaliteit van de laptop en de service

Snelle, correcte en flexibele service!

Ik heb al een reeks toestellen gekocht van Tweedehands Laptop. Duidelijke site voor het kiezen van opties en een goede telefonische service zijn de voornaamste redenen voor mij om bij hen te kopen. Verder zijn de afhandelingen van herstellingen, zowel binnen als buiten garantie zeer vlot.

Is zoals ik verwachtte , top

De levering liep vlot, en de laptop Lenovo beantwoord aan mijn verwachting, top.

Woensdag besteld om 16u, vrijdagmorgen geleverd door Bpost. Laptop stevig verpakt in de doos. Hier kunnen sommige er een voorbeeld aan nemen.

Bon choix de clavier azerty

Livraison rapide bien suivie et laptop bien protegé

Helemaal top

Goede ontvangst,vriendelijke uitleg En zeker topproducten

Excellent !

Inderdaad zoals beloofd vandaag besteld en de volgende dag voor 9u al geleverd. Gekozen laptop is zo goed als in nieuwe staat, en razendsnel in vergelijking met mijn vorige; en dat was ook al een 'refurbished' Lenovo Thinkpad. Dus voorlopig zeer tevreden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook zo zal blijven. Bedankt aan Jonathan en het team in Ieper.

Had een informatieve vraag alvorens te bestellen. Correct antwoord op ontvangen + advies. Bestelling afgerond + replymail om VGA kabel te vervangen door HDMI kabel en werd perfect uitgevoerd. Kan geen negatieve punten aanhalen.

Snelle en degelijke service

Ik vond redelijk snel een toestel op de website dat aan mijn criteria voldeed. Op dat moment waren er wel geen foto's beschikbaar. Er stond ook niet bij dat er een lader beschikbaar was of niet. Aan de telefoon werd ik snel geholpen. De verpakking was heel degelijk en de levering snel.

Equipe au top

Belle experience avec vous, merci pour votre professionnalisme

Reeds jaren lang mijn favoriete webwinkel

Een uitgebreid assortiment met een correcte prijszetting en een goede dienst naverkoop

Heel snel geleverd en tevreden van de kwaliteit

Heel snelle service bij het leveren. Vandaag bestellen en morgen in huis. Ook de kwaliteit van onze bestelde laptop is top! Hij stond aangegeven als goed en dat is zeker niet gelogen. We zijn er echt tevreden mee. Bedankt!

Correct geleverd

Goede en juiste info gekregen via telefoon.

zeer goed

Geeft een nieuw leven aan materiaal dat nog heel goed werkt. Ik ging voor een topmodel aan een zachte prijs.

Zeer tevreden met mijn aankoop laptop!

Zeer tevreden met mijn aangekochte tweedehands laptop met vooraf geïnstalleerde Windows 11. Snelle levering tussen het moment van aankoop en het moment van levering. Enkel de slogan "Vandaag Uw toestel gekocht voor 15 uur, dan mag je bestelling ervan de volgende dag aan huis verwachten" klopt niet helemaal, want zo snel is Bpost nu ook weer niet. Maar in het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn gedane aankoop m.b.t. prijs en service. Tweedehands Laptop verdient zeker aanbeveling bij vrienden en kennissen. Alvast mijn hartelijke dank!

mijn tweede goede aankoop

het product voldoet aan de verwachtingen.

Exact wat ik nodig had en snel bezorgd

Ze hadden exact wat ik nodig had, aan een heel voordelige prijs en werkt perfect zoals ik hoopte.

Precies zoals beschreven

Netjes verpakt,laptop is exact zoals de beschrijving. Prima allemaal, aanrader

super

onlangs mijn elitebook ontvangen en ziet er als nieuw uit en werkt perfect ook verzending was maar 1 dag thx

Ik ben heel tevreden over de producten en de service! Alles werkt naar behoren, geen beschadigingen en het wordt vlug geleverd. Top!

88 Ter Waarde

IEPER 8900