goeie service en kwaliteit/prijs meer dan ok

Prijs laptops zeker ok en snelle service

helemaal top!

geen enkel minpuntje. Zeer goed verpakt! vlotte levering! product als verwacht!

Vlotte levering

Werkt prima. Geen problemen

Reactie van het bedrijf

Dag Alex, dankjewel voor deze fijne woorden! Groeten, Jonathan.

Eerlijke prijs, snelle levering, goed ingepakt

Geen negatieven op te merken!

Reactie van het bedrijf

Dankuwel Jelle voor uw feedback! Groeten, Jonathan.

Au top

Tres bon service et envoi rapide

Reactie van het bedrijf

Bonjour Julie, merci beaucoup pour vos mots sympathiques! Cordialement, Jonathan.

Bon produit, bon prix, bon suivi, bien livré.

Excellent imac 27" avant dernière version 2018 (i7 4 cœurs avec mise à jour os encore possible vers dernière version Ventura) avant l'abandon d'Apple, ce qui est dommage car c'est un modèle unique en son genre très compact avec grand écran. Son seul défaut est la carte wi-fi trop faible mais qui peut être solutionnée en utilisant un plug sur le port ethernet. Matériel en bon état malgré un 2ème main. Le suivi après l'achat est bon puisque la société vous contacte pour prévenir que la livraison se fera par un transport sécurisé vu l'engin! Livré en 3 jours, donc rapide compte tenu de la personnalisation. Par conséquent, je note un 9 sur 10 pour tout, c'est mérité. Excellente journée et bravo. D. Mathy, Aguagreen Cintropur SHOP.

Reactie van het bedrijf

Bonjour! Merci pour votre commentaire agréable. Cordialement, Jonathan.

Reactie van het bedrijf

Beste, dankuwel voor uw feedback! Groeten, Jonathan.

Aanrader

Product is zoals beschreven voor een scherpe prijs

Reactie van het bedrijf

Dag Bene, bedankt voor uw feedback! Groeten, Jonathan.

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte levering en ook goede support na verkoop, wat bij de meeste slecht is

Reactie van het bedrijf

Dankuwel Kris, veel plezier met je aankoop! Groeten, Jonathan.

service parfait

livraison rapide et service après vente très professionnel

Reactie van het bedrijf

Bonjour Sophie, merci beaucoup pour votre commentaire! Bonne journée, Jonathan.

Correct en responsief

Laptop gekocht die echter een batterij heeft met een capaciteit lager dan de beloofde 60%. Service reageerde snel en correct. op eigen vraag stuurden ze de batterij op ipv laptop terug te sturen waardoor ik snel geholpen ben op de manier die ik als klant prefereer.

Reactie van het bedrijf

Dag Gerard, bedankt voor uw feedback. We zijn blij te horen dat u onze service goed ervaart. We proberen altijd een geschikte en klantgerichte oplossing te vinden als er zich een probleem voordoet. Groeten, Jonathan.

Alles was prima in orde.

Reactie van het bedrijf

Dag Johan, hartelijk dank voor het vertrouwen! Groeten, Jonathan.

Onverdeeld positief

Ruim assortiment, voldoende uitleg. Vlotte levering

Reactie van het bedrijf

Bedankt Antoon voor uw feedback! Groeten, Jonathan.

très rapide et bon état du matériel

très rapide et bon état du matériel

Reactie van het bedrijf

Bonjour Yvan, merci beaucoup pour votre commentaire. Bonne journée, Jonathan.

Gewoonweg Top

4 pc's ( voor mijn zaak) al aangekocht en nu een laptop ... de service is uitstekend, en een snelle levering en wat belangrijk is .. een eerlijke prijs .... Tweedhands Laptop, een aanrader voor iedereen.

Reactie van het bedrijf

Dag Luc, hartelijk dank voor uw lovende woorden! Groeten, Jonathan.

zeer tevreden

snelle levering en voorlopig werkt de laptop prima.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Wilfried voor uw fijne feedback. Groeten, Jonathan.

Excellent service et matériel de qualité

J'ai commandé un écran 5K pour mon Mac. Peut-être un peu plus cher que ce que j'aurais pu trouver chez un vendeur particulier, mais avec une garantie et une facture pour ma société... et livré chez moi. Excellent service. L'écran m'a été livré rapidement et très bien emballé.

Reactie van het bedrijf

Bonjour Martin, merci pour votre commande et votre confiance! Cordialement, Jonathan.

Onberispelijk

Ik heb tot nog toe al een 4-tal toestellen bij Tweedehands Laptop aangeschaft en ik kan het alleen maar aanraden; alle materiaal wordt correct aangeboden, de prijs/kwaliteit verhouding is top niveau en de service is prima! Bewust en soms onbewust raad ik de webshop ook aan bij familie en vrienden.

Reactie van het bedrijf

Goeiemiddag Kris. Bedankt voor deze lovende woorden en het vertrouwen die u in ons hebt! Groeten, Jonathan.

Perfecte service

Niets op aan te merken. Totaal niets. Alles zoals beloofd en beschreven.

Reactie van het bedrijf

Dag Michel, bedankt voor uw positieve commentaar! Groeten, Jonathan.

Wat een service

Een zoektocht naar een geschikte computer voor zwaar CAD software en ERP software (grote databases). Telkens kwam ik bij computers van meer dan 3x de prijs dan ik nu heb via Ecubel heb. Het is toch altijd wat uitkijken met "tweedehands" spullen. Je kan er goed mee zijn, maar ook totaal fiasco. Na een contact met Ecubel, na de revieuws te lezen en ook hun werking een grondig te bekijken, heb ik toch een PC gekocht die aan de specs moest voldoen. Na installeren van de CAD software, ERP software en diverse hulpprogramma's, kan ik alleen maar zeggen: Voor mij nooit meer de dure nieuwe computers van de winkel. Wat een ontdekking, service heel top. Computer heel mooi opgepoest (ziet er bijna als nieuw uit), netjes werkende. Vanaf nu voor mij leverancier voor de computers :-)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Reactie van het bedrijf

Bedankt Tom! We zijn blij te horen dat u een heel positieve ervaring hebt met uw aankoop bij ons. Steeds welkom in de toekomst! Groeten, Jonathan.

Entièrement satisfait

Ce n'est pas le premier PC de bureau ou portable et ce n'est certainement pas le dernier au vu de la qualité... Et du matériel de professionnel qu'on ne trouve pas à tous les coins de rue.

Merci beaucoup Pierre pour votre commentaire chouette! Cordialement, Jonathan

Bijna Perfect

Goede service, grote keuze en scherpe prijzen

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze feedback, Roger! Veel plezier met uw aankoop. Groeten, Jonathan.

Geweldige Toestel enkel...

Enkel spijtig dat er één scharnier het al begeven heeft. Deze zal ik moeten lijmen. Vooral spijtig omdat dit voor de rest een geweldig toestel is.

Reactie van het bedrijf

Dag Daan, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Alle laptops worden grondig uitgetest en geauditeerd, voor ze op onze webshop worden aangeboden. Kunt u mij even contacteren? Dan kunnen we dit voorval even bespreken. Jonathan@tweedehandslaptop.com of +32 57 27 18 19

ik ben heel blij er mee

ik ben heel blij met mijn laptop en de help van jullie is zeer goed

Reactie van het bedrijf

Dag Mario, Bedankt voor uw feedback en dankuwel voor uw aankoop. Groeten, Jonathan.

Prima een dikke 10 op 10

Zeer verzorgde levering, en tijdig ontvangen

Reactie van het bedrijf

Dag Willy, we zijn blij dat te horen. Bedankt voor uw feedback en veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.

Over Tweedehands Laptop

Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten ;) Op onze toestellen geven wij trouwens 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via +32(0)57 27 18 19. Onze eigen hersteldienst helpt u graag verder.