Bijzonder goede service en artikels.
Dag Remy Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je onze service en producten zo waardeert. Bedankt voor het vertrouwen. Glimlachende Groeten Jonathan
Ik heb hier reeds meermaals een laptop besteld. Het is altijd een erg goed en mooi toestel in een bijna nieuwe staat. Bovendien wordt alles zeer snel geleverd. Een echte aanrader.
Dag Alex Dankjewel voor je review. Fin om te horen dat je al meerdere keren tevreden bent over onze laptops en levering. We waarderen je vertrouwen enorm. Glimlachende groeten Jonathan
zeer vlotte levering van prima producten
Dag Nele Dankjewel voor jouw reactie! Groeten Jonathan
Service de livraison rapide, livré en 24 heures ordinateur propre et très opérationnel.
Bonjour Luc Merci beaucoup pour votre avis. Au plaisir de vous revoir! Cordialement Jonathan
Een erg goede en snelle laptop voor weinig geld. Erg snel ontvangen, heel blij mee.
Dag Tjeerd Dankjewel voor je review. Veel plezier ermee! Graag tot de volgende keer! :) Glimlachende groeten Jonathan
snel correct en goed
Dag Jean-Hubert Dankjewel voor je fijne review, dat waarderen wij! Glimlachende groeten Jonathan
Heel goed ingepakt Handige computer, leuk om mee te werken
Dag Martine Dankjewel voor je mooie review! Veel plezier ermee! Glimlachende groeten Jonathan
Ik vroeg nog een aanpassing en werd perfect verder geholpen. Alleen maar aan te bevelen!
Dag Emiel Dankjewel voor je fijne review. Fijn om te horen dat we je snel en correct hebben kunnen helpen. Bedankt voor je aanbeveling. Glimlachende groeten Jonathan
Leuke verrassing : muis en tas gratis gekregen.
Dag Frans Dankjewel voor je leuke review! Veel plezier ermee! Glimlachende groeten Jonathan
Alles is prima verlopen, levering op tijd... inhoud (laptop) netjes en veilig verpakt. Voor herhaling vatbaar. Eén hele kleine opmerking, bij het opstarten was de laptop reeds ingesteld, dit had ik niet verwacht. Dus, heb ik een reset uitgevoerd. Mss, is daar wel een verklaarbare reden voor.
Dag Tim Dank je wel voor jouw fijne feedback. Groeten Jonathan
Onmiddellijk na de bestelling kreeg ik telefoontje met antwoord op mijn vraag die ik stelde bij bestelling. Laptop werd onmiddellijk, dezelfde dag verstuurd en s anderendaags ontvangen. Laptop zoals omschreven, geen schade, geen krassen, zeker een aanrader! Ik zou geen seconde twijfelen om bij hun opnieuw te bestellen.
Dag Chris Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat de laptop volledig aan jouw verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee! Glimlachende groeten Jonathan
Zo blij dat jullie een groot aanbod hebben met topproducten. Deze keer ook laptoptas erbij gedaan en deze zijn zalig handig en mooi.
Dag Tomas Dankjewel voor je review, dat waarderen we enorm! Groeten Jonathan
Alles perfect verlopen van bestelling tot levering.
Dag Peter Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Groeten Jonathan
J’étais à la recherche d’un laptop pour remplacer mon HP850g3. Un ami m’a suggéré de visiter votre site. J’y ai trouvé un HP850g6. Préchargé w11 Pro FR. Livraison parfaite. État du laptop impeccable. Prix correct. Je peux donc continuer d’utiliser tous les accessoires de mon ancien laptop: Docking station, écrans, clavier, souris, etc… Bravo.
Bonjour Philippe Nous vous remercions pour ce commentaire positif. Cordialement Jonathan
Alles op tijd en zoals afgesproken
Dag Dim Dankjewel voor je review, dat waarderen wij enorm! Groeten Jonathan
De bestelling verloopt heel eenvoudig en de levering volgt snel. De geleverde laptop voldoet perfect aan mijn verwachtingen en voelt als nieuw aan.
Dag Alex Dankjewel voor je 10/10! Fijn dat de bestelling vlot verliep! Veel plezier met je nieuwe toestel! Groeten Jonathan
ik heb op 13/10/25 mijn bestelde HP ELITEONE 800 G5 AllInOne ontvangen ( F2025-2354). Ik was verbaasd dat in een ALL IN ONE geen wifi/BT zit ( zonder wifi/BT is deze computer voor mij nutteloos). Achteraf is gebleken dat dit onderaan in de specs in kleine lettertjes wel staat dat er geen wifi inzit , echter niet in de header. Toen ik vroeg voor gebruik te maken van herroepingsrecht werd hier zeer afwijzend op gereageerd met allerlei excuses dat toestel niet onbeschadigd zou aankomen. Er werd mij een USB dongle voorgesteld, ik heb gevraagd voor offerte gezien deze niet op site staat en sindsdien geen antwoord meer. Ondertussen (27/10/25) is termijn van herroepingsrecht verstreken, een vakkundige manier om dit recht buiten spel te zetten. ik ben dus zeer teleurgesteld in de support die jullie zelf zo hoog aanschrijven en blijf zitten met een 'kreupele' computer.
Goed materiaal en snelle reactie bij vragen.
Dag Danny Dankjewel voor je review. Fijn dat je onze service waardeert! Dat doet ons plezier. Groeten Jonathan
Alles vlot verlopen zowel bestelling als betaling en levering. Mijn 3de aankoop en zou het zeker aanraden aan anderen.
Dag Marc Fijn dat alles vlot verliep! Top dat je al voor de derde keer bij ons kocht. Groeten Jonathan
Ik koop hier regelmatig. Top producten en top service.
Dag Wouter Dankjewel voor je vertrouwen! Fijn dat je opnieuw tevreden bent. Groeten Jonathan
Aankoop voldoet aan mijn verwachtingen. Enkel de batterijduur ontgoocheld een beetje.
Dag Kaatje Dankjewel voor je feedback. Fijn dat de aankoop voldoet aan je verwachtingen. Groeten Jonathan
We zijn heel tevreden over onze aankoop. De laptop werkt perfect en ook de batterij, waar we aanvankelijk wat twijfel over hadden, blijkt uitstekend te presteren. Wat vooral opviel, was de klantvriendelijke service: hoewel het probleem niet onder garantie viel, namen ze toch de tijd om het na te kijken en mee te denken over een oplossing. Een betrouwbare winkel met uitstekende service – zeker een aanrader!
Dag Luc Dankjewel voor jouw fijne review! Fijn ook dat onze service je is bijgebleven. Groeten, Jonathan
Handige website Vriendelijk telefonisch contact Heel behulpzaam
Dag Christophe, Bedankt om bij ons te bestellen en voor je fijne review, Groeten Jonathan."
snelle levering. Laptop als nieuw.
Dag Wouter, Dank je wel voor je aankoop en de positieve review, dat waarderen we enorm! Groetjes, Jonathan.
Organisatie schenkt vertrouwen
Dag Raphael, Bedankt voor je vertrouwen en de lieve feedback, dat doet ons veel plezier! Groetjes, Jonathan.