laptop stond klaar op afgesproken uur. alles ok
Dag Marnix, Hartelijk dank voor uw feedback! Groeten, Jonathan.
Très satisfaite de cet écran, de l'emballage. Ma commande a été traitée avec beaucoup de soin. Merci beaucoup !
Bonjour Virginie, Merci beaucoup pour votre commentaire agréable! Je vous souhaite beaucoup de plaisir avec votre achat! Cordialement, Jonathan.
Dag Bjorn, Hartelijk dank voor deze mooie review! Groeten, Jonathan.
Op advies van vrienden heb ik een tweedehands laptop aangekocht bij jullie bedrijf. Ze zijn al jaren klant bij jullie.
Dag Marleen, Bedankt voor deze mooie score! Groeten, Jonathan.
Ik schrijf niet vlug recensies maar als het uitstekend is, mag het ook eens gezegd worden. Stipte levering zoals beloofd , veilig verpakt. Toestel ziet er uit als nieuw ! Werkt prima. Telefonische info aan de telefoon verliep vlot met voldoende kennis van zaken. Deze firma is ernstig en aan te bevelen Heel tevreden met mijn aankoop.
Dag Paul, Hartelijk dank voor deze super positieve review. Dit tovert een lach op ons gezicht. We blijven verder ons best doen om nog meer klanten blij te maken. Groeten, Jonathan.
Ben super blij met de laptop!!!!!!
Dag Wim, Hartelijk dank voor deze mooie commentaar! Groeten, Jonathan.
Ik kom er zeker terug
Dag Luc, Bedankt voor deze 10/10! Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.
Reeds 7 computers besteld. Steeds perfecte kwaliteit en levering. Vaak met extra optie die niet vermeld staat bij de specs. Bijzonder vriendelijke helpdesk.
Bedankt Patrick voor het vertrouwen in onze producten en diensten! Groeten, Jonathan.
Stipte levering zoals beloofd , veilig verpakt. De laptop was perfect klaar om een Linux toepassing te installeren zoals gevraagd . Klaar en duidelijke Bios . Had zelf nog iets over het hoofd gezien bij de installatie , maar werd met raad bijgestaan , probleem opgelost ! Alle functies werken nog perfect , heel tevreden!
Dag Walter, Bedankt voor uw aankoop en ook om deze mooie review te schrijven. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.
op enkele dagen tijd in huis, alles zoals beschreven. 1 ster afgetrokken voor hoge verzendkosten.
Dag Roger, Bedankt voor uw positieve commentaar! Bij bestellingen boven de €150 worden er geen verzendkosten aangerekend. Bij bestellingen onder de €150 wel. De verzendkosten zijn een optelsom van de initiële verzendingskosten bij Bpost + verpakkingskost + verpakkingswerktijd. Sommige webshops rekenen dit door in de prijs van het product. Wij zijn hier graag eerlijk in en houden de verzendkosten apart van de productprijs. Groeten, Jonathan.
Dag Sebastien, Bedankt voor uw 9/10-score. Groeten, Jonathan!
snel, fijne prijs en correcte service.
Dag Louis, Blij te horen dat we opnieuw een tevreden klant erbij hebben. Veel plezier met uw aankoop en tot bij een volgende aankoop! Groeten, Jonathan.
Xx
Dag Stefan, Bedankt voor deze geweldige punten. Veel plezier met uw aangekochte laptop! Groeten, Jonathan.
Grote keuze, makkelijk te bestellen. Correct. Niet de goedkoopste maar de kwaliteit is er wel.
Dag Serge, Bedankt voor uw recensie. We proberen prijs/kwaliteit de beste te zijn op de markt. Voor de meeste producten lukt dit steevast en hiervoor doen we ons uiterste best voor. Groeten, Jonathan.
Zeer degelijke computer voor een goede prijs en een nette levering. Bravo.
Goeiedag, Bedankt voor de 10/10! Groeten, Jonathan.
De kwaliteitscontrole van de toestellen kan (nog) beter.
Dag Ludo, Bedankt voor uw recensie. We doen op vandaag heel wat zaken om een sterke kwaliteit te garanderen. Door ons sterrensysteem kunnen klanten ook duidelijk zien welke eventuele gebruikssporen er aanwezig zijn op de toestellen. Mocht u een product gekocht hebben en niet tevreden zijn over de staat, mag u zeker contact opnemen met me per mail: [email protected]. Dan kijken we voor een oplossing. Groeten, Jonathan.
Na bestelling een vlotte levering. Product voldoet aan de verwachtingen. Fijne laptop, als nieuw.
Dag Geert, Bedankt voor deze topscore! Groeten, Jonathan.
Steeds een snelle levering, zonder problemen Tweedehandslaptop is mijn hofleverancier geworden
Dag Roger, Nogmaals bedankt voor het vertrouwen. Groeten, Jonathan.
Prima apparaat geleverd en snel.
Dag Hans, Hartelijk dank voor deze topscore! Groeten, Jonathan.
altijd dik in orde
Dag Johan, Dankuwel voor het invullen van een recensie. Blij te horen dat u vertrouwen hebt in ons. Groeten, Jonathan.
Ik vond meteen wat ik zocht en ‘s anderendaags had ik de laptop al in huis. Werkt prima, alles zoals het hoort!
Dag Nele, Dankuwel voor uw mooie woorden! Groeten, Jonathan.
In twee maanden tijd heb ik 2 goedkope reburbished laptops aangekocht en heb er enkel goede ervaringen mee. Het zijn geen toestellen met uitstekende prestaties maar rekening houdend met de prijs en de garantie van 1 jaar ligt de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed.
Dag Willy, Bedankt voor deze aangename feedback op onze producten. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.
goede communicatie, snel geleverd, verzorgd, lokaal, correct!
Dag Wietse, Hartelijk dank om deze topscore aan ons te geven! Groeten, Jonathan.
behalve dat het goed verpakt was, snel geleverd werd, en het artikel voldoet aan de verwachtingen, niets dan positiefs dus
Dag Michiel, Wat een mooie review! Hartelijk dank hiervoor. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.
BTW in rekening gebracht terwijl het een NL btw nummer heeft. na contact keurig opgelost!
Dag Jos, Blij dat we dit goed hebben kunnen oplossen voor u. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.
Revue originale
BTW in rekening gebracht terwijl het een NL btw nummer heeft. nu kan ik fluiten naar de btw, slechte ervaring dus. op miojn e-mails werd niet gereageerd. duss eens maar nooit weer.