Heel vlot verlopen en super snel geleverd
Dag Nele, Bedankt voor jouw mooie review! Groeten, Jonathan.
Snelle verwerking van aankoop,
Dag Jules, Bedankt voor jouw aankoop en voor deze positieve feedback! Groeten, Jonathan.
x
Dag Kristel, Bedankt voor jouw aangename feedback! Groeten, Jonathan.
Degelijke apparaten en een goede service
Dag Roger, Bedankt om opnieuw bij ons aan te kopen! Groeten, Jonathan.
The laptop was delivered very fast. Initially I had doubts as it was a second hand and very cheap. But I received a very good quality product with a fair price.
Good afternoon Mehmet, Thank your very much for the nice feedback! Kind regards
Toestel voor mijn dochter is heel degelijk en niet van nieuw te onderscheiden. Tevreden over de aankoop !
Dag Danny, Bedankt voor deze mooie commentaar! Groeten, Jonathan
Super snelle levering, toestel ziet er als nieuw uit.
Bonjour Guido, Bedankt voor deze fijne feedback! Groeten, Jonathan
transaction parfaite reçu dans les temps et même rapidement ,en état parfait et près a l emplois merci et a bientot .
Bonjour Luc, Merci pour votre comméntaire agréable! Groeten, Jonathan
De levering was supersnel. De laptop is in uitstekende staat, als nieuw en werkt prima. Mijn aankoop was in één woord fantastisch.
Bedankt Dirk voor deze mooie woorden! Groeten, Jonathan
heel vlug geleverd.goed ingepakt.op vragen heel vlug antwoord. heb het toestel pas,maar lijkt ok.
Dag Robert, Bedankt voor jouw aangename feedback! Groeten, Jonathan
Goede Klantendienst, ik ben zeer tevreden.
Bedankt Christophe voor jouw mooie feedback! We krijgen een glimlach bij het lezen van deze woorden. Groeten, Jonathan
Goede snelle levering geïnstalleerd en werkt als het moet
Dag Vital, Bedankt voor jouw feedback! Groeten, Jonathan
Zeer tevreden . Prima kwaliteit !
Dag Lieve, Blij te horen dat de aankoop aan jouw verwachtingen voldeed. Veel plezier ermee & een fijn weekend! Groeten, Jonathan
Een van de enige sites Belgie/Nederland die voldoende keuze had in laptops met een Belgisch Azerty klavier
Dag Frederik, Bedankt voor jouw topreactie! Groeten, Jonathan
als man van 77 jaar in het begin van een laptop te proberen. geen handleiding. niet in de Nederlandse taal. geen ervaring met laptops
Dag Geert, We hebben u een mail gestuurd met wat uitleg waarom we als hergebruikcentrum ervoor kiezen om geen handleiding mee te sturen bij onze bestellingen. Daar kunt u een online versie van de handleiding terugvinden. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan
Mijn allereerste aankoop hier. Voorlopig zeer tevreden. Natuurlijk altijd even afwachten met elektronica en software maar goed... Het lijkt wel helemaal in orde en ik heb exact wat ik nodig had!
Bedankt Veerle voor jouw fijne commentaar! Groeten, Jonathan
Bedankt Herman! Groeten, Jonathan
Ik had een probleem met de batterij. Deze raakte te snel leeg, ook tijdens het niet gebruiken van het toestel. Maar er werd meteen aangeboden om het toestel terug te sturen om indien nodig de batterij of het toestel te vervangen. Dus heel goede service!
Dag Thomas, Goed dat je contact met ons hebt opgenomen. We vinden klantentevredenheid heel belangrijk en proberen daarom altijd een geschikte oplossing te vinden. Groeten, Jonathan
Revue originale
De service was ok. Daar heb ik zeker geen klachten over, maar het toestel stelt me wel teleur. Ik heb deze speciaal gekocht voor een wereldreis zodat ik toch wat op m'n laptop kon werken of af en toe een aflevering van een serie kon kijken, maar dit is bijna niet mogelijk door hoe slecht de batterij is. Als ik heb volledig opgeladen heb en hem dan afsluit heb ik 3 dagen later (zonder hem te gebruiken) nog maar 40% ofzo over. En zelfs met deze 40% kom ik dan niet veel verder dan een half uurtje gebruik. Ook als ik hem meteen na opladen gebruik gaat de batterij zeer snel leeg. Ik denk dat ik hem volledig opgeladen max. 2u kan gebruiken. En niet de aangegeven 7-9u die ik op het internet vind. Ik begrijp dat de batterij wat achteruit gaat doorheen de tijd, maar dat het zo erg was hadden ze er wel moeten bij vermelden, want dan had ik deze laptop nooit gekocht aangezien het zo zijn nut volledig voorbij gaat. Ik had hem gekocht om in de natuur te kunnen gebruiken, maar hij moet vrijwel altijd in een stekker steken. Ook wordt het toestel zeer snel heel warm en ik betwijfel of dat gezond is.
Parfait comme forme à la description
Bonjour Monsieur Baudouin, Merci beaucoup pour votre comméntair. Nous sommes content que vous êtes satisfait. Cordialement, Jonathan.
Bonjour Je suis globalement satisfait de mon achat. Seul bémol, qui me fera peut etre faire valoir mon droit de rétractation dans les 14 jours, est que l'écran noir comporte des pixels de couleur verte au bas de l'écran a gauche. Autre soucis, mais qui est de ma faute, j'aurais du payer le supplément pour un SSD un peu plus gros en capacité. Bref tout est correct et emballage costaud. Cordialement Hansen Eric 0495/442 4 66
Bonjour Eric, Merci pour votre commentaire! N'hésitez pas de nous contacter quand vous n'êtes pas satisfait de votre achat au cause du problème à l'écran. Ainsi que nous pourrons trouver une solution. Cordialement Jonathan
Heb deze voor mijn zus aangekocht ,ik dacht de zelfde te hadden besteld als de x360 die ik eerder hier aankocht waar ik tevreden van ben , maar blijkt geen kaartlezer te hebben en ook geen sim slot ,wat ik haar eigenlijk belooft had te vinden voor haar , maar moest haar dit nadien melden dat dit er niet in zat, ze geeft er niet echt om , maar ik zou wel moest ik die voor mij hebben aangekocht , enkel wat steretjes minder voor de beperkte technische info omtrent dit , maar all bij all aanvaardbaar zou ik zeggen
Dag Carl, Bedankt voor jouw feedback! U kocht vorig jaar een HP ELITEBOOK X360 830 G6 TOUCH, dit is inderdaad een ander toestel dan de HP ELITEBOOK X360 1030 G3 13.3" TOUCH die u laatst besteld heeft. We proberen de belangrijkste info per toestel mee te delen op onze webshop, maar het is echter onmogelijk om voor ieder toestel alle details te gaan vermelden Bij eventuele vragen over de andere technische specificaties, kan men ons zeker via mail/telefoon bereiken. Groeten, Jonathan.
!
Dag David, Bedankt voor jouw review! Groeten, Jonathan
De volgende dag geleverd, geen schrammetje op, op mijn Dell. Krachtbak aan een eerlijke prijs!
Dag Peter, Bedankt voor deze aangename feedback! Groeten, Jonathan
Ik deed navraag naar de bevestigingsmail die ik in eerste instantie niet kreeg, maar kreeg direct geruststellend antwoord per mail. Daarna was de levering van de iPad Air2 snel en het bleek dat het apparaat goed was ingepakt voor de reis. Prima service.
Dag Peter, Bedankt voor jouw review! Groeten, Jonathan
Beetje getwijfels over tweedehands laptop maar heel tevreden. Laptop snel geleverd in goede verpakking. Helemaal in orde, in goede conditie zoals beschreven.
Dag Ellen, Bedankt voor jouw feedback! Groeten, Jonathan