Ik heb al veel besteld gehad en het is altijd perfect geen opmerking
Dag Willy, bedankt om ons deze topscore te geven! Groeten, Jonathan.
De beschrijving van de laptop is niet helemaal duidelijk. Bijv.: beschikt de laptop over ingebouwde gps of niet? Verder correct en snelle leverong.
Dag Frank en Christine, bedankt voor jullie aankoop! Groeten, Jonathan.
Kort, maar krachtig! Bedankt voor uw fijne reactie. Groeten, Jonathan.
je krijgt wat je bestelt, degelijk verpakt, snelle levering, houden zo, ik kom zeker terug,thx
Bedankt Luc, u bent steeds welkom bij ons! Groeten, Jonathan.
Toestel werd snel geleverd en zit super goed, en veilig verpakt. Ik kocht een refurbished toestel, maar dat merk je er absoluut niet aan, geen krasjes of schade uit een vorig gebruik opgemerkt. Zeer tevreden dus.
Dag Geert! Bedankt voor uw feedback en veel plezier met uw aankoop. Groeten, Jonathan.
Ne connaissant pas la firme, nous y sommes allé pas à pas et nous avons fait confiance. Nous n'avons pas été déçu. Tout ce qui a été dit a été fait. Ils sont rapides, propres, très propres et efficace! Merci!
Bonjour Eddy! Merci pour votre commentaire agréable. Cordialement, Jonathan.
Alles in orde alles gewist En heel op punt gezet meer wat ik had verwacht was eerst bang om een tweede Hans te kopen maar ben er tevreden over Alvast al bedankt Groeten Gino chapelier
Dag Gino, hartelijk dank voor deze aangename feedback! Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.
Onlangs toch een klein probleempje gehad, een belletje en alles werd met de glimlach opgelost
Bedankt Roger voor deze fijne feedback! Groeten, Jonathan.
Het is al mijn derde lenevo van bij jullie. Steeds tevreden geweest van mijn aankoop. Snelle service.
Bedankt Ludwig voor het vertrouwen! Groeten, Jonathan.
Helemaal blij met mijn "nieuwe" laptop
Dankuwel Jo om uw feedback te delen! Groeten, Jonathan.
zeker aan the raden
Dag Yvan, bedankt voor uw mooie woorden! Groeten, Jonathan.
kwaliteit overtreft mijn verwachtingen qua uitzicht en werking
Dag Frans, bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te lezen dat u tevreden bent met de aankoop! Groeten, Jonathan.
Enkel spijtig van b-post dat ik 5 dagen moest wachten op mijn laptop. Donderdag om 13h30 besteld, onvangen op maandag 17h, moest zelfs vroeger stoppen. Maar het toestel werk super goed , en het lijkt zelfs nieuw geen krassen, windows 10 pro en inorde ga zeker nog laptops bestellen super goede service.
Dag David! Dankuwel voor jouw bestelling en jouw feedback. Jouw bestelling werd op donderdagavond (dezelfde dag) nog verstuurd en zou in principe de dag erna geleverd moeten zijn. Echter zie ik in de track-and-trace van Bpost dat het pakketje in eerste instantie niet kon geleverd worden in het gekozen pakketautomaat. De levering zal wellicht daardoor vertraging hebben opgelopen. Groeten, Jonathan.
Reeds 2x een laptop aangekocht, steeds zonder probleem. Ook wanneer je een andere taal voor OS wenst. Top! En toestellen worden héél goed verpakt voor levering. Niets op aan te merken. Doe zo voort!!
Goeiemorgen Pieter, bedankt voor het vertrouwen in ons! Veel plezier met de aangekochte toestellen. Groeten, Jonathan.
Goede communicatie en vlotte service.
Dankuwel Giovanni voor jouw feedback! We zijn blij dat we het probleem hebben kunnen oplossen. Groeten, Jonathan.
Revue originale
Op de website staat dat de laptop nieuw is en onder fabrieksgarantie is Als hij aankomt zie je zo de gebruiksporen… dus is het geen nieuwe!!! Ontgoocheld
Al een paar zaken gekocht en älles is steeds in topconditie. Goede en snelle service.
Dag Rony, dankuwel voor uw feedback! Groeten, Jonathan.
I can only advice others to use Tweedehands laptop, I defenitly look first towards tweedehands laptops for next purchase.
Good Afternoon Fred, Thank you for this nice review! Kind regards, Jonathan.
toujours content
Bonjour Yvan, merci pour votre commentaire. Cordialement, Jonathan.
?
Dag Paul, dankuwel voor de 9/10 score. Groeten, Jonathan.
Mooie goede toestellen, ruime keuze, snelle en correcte afhandeling: super !
Dag Lieven, dankuwel voor uw mooie woorden! Groeten, Jonathan.
Ik heb een vraagje ,in een berichtje stond er als je een tweedehandslaptop kocht voor 31 mei,dat je 2 jaar garantie kreeg Beleefde groeten Herman Dewulf
Goeiemiddag, dankuwel voor uw recensie! We namen intussen al contact met u op i.v.m. de 2 jaar garantie. Groeten, Jonathan.
van de dell laptop die ik me aanschafte kan ik enkel lovende worden gebruiken. wat de batterij betreft is het nog te vroeg om me uit te spreken hoewel ik de indruk heb dat de capaciteit ervan enorm snel achteruit gaat. bestaat er een mogelijkheid om bij jullie een nieuwe aan te schaffen ??
Goeiemorgen, bedankt voor uw feedback. Batterijen worden steeds uitgetest en alleen toestellen met batterijscore van +70% worden op de webshop geplaatst. De batterijen gaan natuurlijk wat minder lang mee dan een nieuwe batterij. Er kan wel een nieuwe batterij besteld worden bij ons. Groeten, Jonathan.
Selle levering en apparaten van goede kwaliteit
Dag Roger, Bedankt voor uw feedback! Groeten, Jonathan.
Ik heb ondertussen 3 computers gekocht en ben altijd zeer tevreden geweest. De eerste, ondertussen vijf jaar oud, werkt nog perfect (ook zijn batterij!) De computers komen volledig geïnstalleerd zonder bloatware aan en werken gewoon als je ze uitpakt. Zelfs de updates zijn in orde. Op het werk heb ik altijd een nieuwe laptop gekregen, maar voor thuisgebruik (en we gebruiken ze thuis ook wel echt; ze gaan mee op reis, worden heel de tijd van de zetel naar de keuken naar de... gesleurd) zie ik mezelf geen andere computers meer kopen.
Dag Jochen, bedankt voor uw fijne reactie! Groeten, Jonathan.
Hier koop je met vertrouwen materiaal. Afgeleverd op voorziene datum. Top service na verkoop.
Revue originale