Super goed service
Dag David, dankuwel voor uw mooie woorden! Groeten, Jonathan.
We hebben gekregen wat we gevraagd hebben en in goede staat.
Dag Johan, dankuwel voor uw positieve woorden. Groeten, Jonathan.
Correct verlopen
Dag Norbert, bedankt voor uw feedback! Groeten, Jonathan.
Laptop geleverd en voldoet
Dankuwel Dirk voor uw feedback! Groeten, Jonathan.
Tweede keer aankoop van laptop. Dochter kocht er ook al op mijn aanraden. Persoonlijk vind ik de contactpersonen waar ik mee in aanraking kwam (te) koel en zakelijk. voorbeeld: Betalen kan ter plaatse (kon niet) Niet online besteld, geen garantie dat uw PC klaar is. Aanpassing ( grotere schijf) dan ook niet zeker. Ik vraag naar de licentienummer van de Windows versie, reply: ingebakken in Bios. Daar moet je 't mee doen. Dan maar zelf gezocht( en gevonden). Voor de prijs interessant. De rest is puur/strikt zakelijk.
Dag Jan, dankuwel voor uw feedback. We vinden het jammer dat u een mindere dienstverlening hebt ervaren. Bij aankoop via onze webshop dient er inderdaad direct betaald te worden en is het niet mogelijk om te kiezen voor "betaling ter plaatse". Uiteraard kunt u bij aankopen in onze fysieke winkel wel ter plaatse betalen. Dit heeft misschien voor verwarring gezorgd? Het Windows licentienummer konden wij helaas niet op afstand bepalen. Mocht u problemen hebben met uw pc, bent u zeker welkom bij ons om deze te laten herstellen. Groeten, Jonathan.
communication aisée pour toute question avec Twedehands Laptop. A recommander pour tout achat.
Bonjour Sandrine, merci beaucoup pour vos mots sympathiques! Cordialement, Jonathan.
Je mets 4.5 car on peut toujours mieux faire mais je n'ai rien à dire. Service parfait et livraison rapide. Continuer comme ça
Bonjour, Xavier. Merci beaucoup pour votre feedback. Amusez-vous bien avec votre achat! Cordialement, Jonathan.
Duidelijke website om je keuze te maken. Correcte levering.
Dag Koen, bedankt om uw mening te delen. Groeten, Jonathan.
La livraison en 24 heures est effective comme mentionné sur le site web. le produit est conforme à l'annonce (comme neuf) et prêt à l'emploi.
Bonjour Eric, merci pour votre feedback positif. Cordialement, Jonathan.
top service onze 2 de laptop gekocht super
Dag Stephanie, dankuwel voor deze leuke feedback!
dag erna geleverd zoals beloofd
Dag Koen, merci voor deze leuke woorden! Groeten, Jonathan.
Snelle reactie en toch wel vlotte levering,
Beste An, dankuwel om uw feedback te delen. Groeten, Jonathan.
Zeer goede staat, vlot geleverd
Dag Philip, dankuwel voor uw aangename feedback! Groeten, Jonathan.
Correcte, duideljke info. Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Snel geleverd.
Dag Pieter, merci voor uw feedback! Groeten, Jonathan.
Alles naar verwachting , alleen spijtig dat de I Phone elke dag aan de lader moet … Gelukkig hebben we nog de batterij van onze vorige , die doet er drie dagen over voor het lampje rood wordt !
Beste, dankuwel voor uw feedback! Dat is jammer om te horen. Alle batterijen worden bij ons getest alvorens het product te koop wordt aangeboden. Ook de batterij van het toestel die u kocht, werd getest en OK bevonden. Mocht de batterijduur u toch storen, mag u ons zeker contacteren. Dan kijken wij voor een geschikte oplossing. Groeten, Jonathan.
Service parfait : livraison rapide, matériel comme neuf et correspondant exactement à la description. "Laptopdoccasion" à recommander ! C'est mon troisième achat et toujours aussi satisfait.
Merci beaucoup Robert, pour vos mots positifs! Bonne journée, Jonathan
Je koopt wat er staat op de website. Goede kwaliteit. Ideaal voor onze kids of kleinere it projectjes waar ik de nodige workstations of laptops gebruik. Moet niet meer zijn.
Dag Bart, bedankt voor uw feedback. Veel plezier met de aangekochte toestellen! Groeten, Jonathan.
er ontbreken wel 2 schroefjes in het onderpaneel
Beste, bedankt voor uw reactie! Onze excuses hiervoor, want dit is uiteraard niet de bedoeling. Wij probeerden contact met je op te nemen om dit probleem op te lossen. U mag ons zeker terug contacteren! Groeten, Jonathan.
Levering en omschrijving zoals beloofd. Tevreden met deze aankoop
Dag Bert, dankuwel voor uw feedback en veel plezier gewenst met de aankoop! Groeten, Jonathan.
Dag Charles, een welgemeende dankuwel voor uw mooie woorden! Groeten, Jonathan.
mooi toestel voor weinig geld.snelle levering.
Dag Patrick, Dankuwel voor uw positieve woorden! Groeten, Jonathan.
Heel vlotte bestelling en levering, de laptop was mooi verpakt en in onberispelijke staat.
Dag Jo, bedankt om uw feedback met ons te delen! Groeten, Jonathan.
Overzichtelijke website, degelijk info en duidelijke communicatie.
Dag Bart! Dankuwel voor uw mooie woorden. Groeten, Jonathan.
Ik gebruik zelf al 2 jaar een laptop van tweedehands laptop. Ik ben er zeer tevreden over. Daarom hebben we nu weer op tweedehands laptop een toestel gekocht voor mijn dochter.
Dag Katleen! Dankuwel voor uw positieve feedback. Groeten, Jonathan.
Kwaliteit voor een mooie prijs en vlugge levering.
Dag Michael, dankuwel voor uw feedback! Groeten, Jonathan.