Cet achat d'un smartphone Samsung Galaxy A5 2016 d'occasion est ma deuxième expérience avec la société Laptop d'occasion et je suis tout autant satisfait que la première fois.
Merci beaucoup Robert, pour votre feedback!
Perfect geleverd zoals omschreven en gevraagd
Beste Charlotte, hartelijk dank voor uw feedback!
Heel vriendelijk en toegankelijk. Snelle service.
Dag Caroline, dankuwel voor deze aangename feedback! Groeten, Jonathan
Voor de derde keer een laptop bij EU-beleid gekocht 2 vorige keren super content dus blijven we klant
Merci Patrick voor uw positieve reactie en dankbaar dat u een vaste klant bent bij ons! Groeten, Jonathan
Le matériel est préparé avec soin et est conforme à la description. Il est aussi de type "pro", robuste. La livraison est rapide et sans surprise. Rien à reprocher depuis le temps d'utilisation et d'achats.
Merci beaucoup Pierre pour vos mots sympathiques! Cordialement, Jonathan
Bliksemsnelle top-service !
Dankuwel Tony! Groeten, Jonathan
uitstekende kwaliteit, goede service en wat wilt ne mens nog meer!
Dankuwel Jacques voor uw lovende woorden. Groeten, Jonathan
... en niet de eerste aankoop bij tweedehands laptop shop. deze keer een SURFACE 4 pro met querty-klavier dat heb ik aangepast met een vel azerty-stikkers van 7€ ik heb slechts een kleine kras aan één van de hoeken opgemerkt, voor de rest oogt en werkt hij prima w.
Hallo Ward, heel erg bedankt voor deze mooie review! Blij dat je tevreden bent met ons aanbod & services :) Gr. Sophie
Correcte, snelle levering van bestelde laptop
Dag Robby, bedankt voor uw positieve reactie! Groeten, Jonathan
Produit conforme à la commande, délais respectés comme prévu, laptop impeccablement protégé dans le paquet. Tout est déjà installé, le laptop est prêt à l'emploi, c'est très confortable :-)
Merci beaucoup pour vos mots symphatiques! Cordialement Jonathan
de 25e mei is er Laptop maar inmiddels al geleverd. Goed service
Hallo Humberto, ik ben heel blij dat we het op een andere manier hebben kunnen oplossen. Hopelijk was het de trip waard naar ons Belgisch landje en heb je toch nog wat kunnen genieten van de kleine reis. Mijn excuses alvast voor het ongemak, van zodra een pakket ons bedrijf verlaat met de pakketdienst hebben we geen verdere invloed meer op de levering. Gr. Sophie
Revue originale
de 25e mei is er Laptop besteld vandaag 9 Juni is het nog niet geleverd. Telefonisch communicatie is goed maar de de pakketdienst heeft het laten afweten. Voor een goede orde zeg ik ja voor "aanbevelen"vanwege de vriendelijke dames aan de telefoon.
heb al meerdere laptops aangekocht bij jullie en zeer tevreden
Bedankt Donald voor deze positieve feedback en het vertrouwen in ons! Groeten Jonathan.
J'ai reçu l'article de la qualité demandée. J'ai eu des retours compétents sur mes questions. Le seul bémol est indépendant de "Tweedehands Laptop": DPD qui prolonge le service de Bpost a certes un système de tracking correct, mais reste très vague sur le moment de la livraison. On apprécierait d'avoir, par message (SMS ou courriel) un avertissement de la demi-journée de livraison. Heureusement, DPD compense son imprécision sur le moment de la livraison par un second passage, voir un troisième à un autre moment.
Vlotte snelle bestelling en levering met goede verpakking en goede beschrijving van product, op die ene lichte kras midden op het scherm na. Start vlot vanuit de doos, waarna ik even moest zoeken om in de BIOS te kunnen. Onduidelijk hoe het OS herstelt kan worden bij een crash.
Hallo Kris, dank je wel voor deze hele mooie review! Bedankt voor het begrip, het blijven inderdaad refurbished devices dus hier en daar een gebruiksspoor is altijd mogelijk. Via de support pagina van Microsoft kan je gemakkelijk de verschillende mogelijkheden zien voor het herstellen van de OS na een crash. Al ben ik vrij zeker dat dit niet direct nodig gaat zijn ;) Een tip is genoeg backups te nemen van jouw documenten , ... . Gr. Sophie
Na tientallen bestellingen nog geen enkel onopgelost probleem gehad. Bedankt Tweedehands laptop
Bedankt voor uw positieve woorden en het vertrouwen in ons! Groeten Jonathan
Zeer duidelijke site Vlot opzoeken en selecteren van de juiste laptop en eventuele extras Zeer duidelijke communicatie na bestelling en betaling én zeer snelle levering Product is zoals beschreven op de site
Hallo Nino, zo leuk om dit te lezen! Top dat je alles gemakkelijk en snel gevonden hebt via onze webshop :) Dank je wel voor deze mooie score. Gr. Sophie
Ben zeer tevreden. Heb wel geen ervaring wanneer er een discussie is
Hallo Rudi, dank je wel voor de review! We zijn heel fair wanneer er problemen zijn tijdens de garantieperiode. Onder nummer 9 vind je meer info terug over de garantie: https://www.tweedehandslaptop.com/nl/algemene-voorwaarden indien je hier nog verdere vragen over hebt. Gr. Sophie
van bestelling tot levering perfecte service .
Beste Ken, heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Gr. Sophie
mooi aanbod, snelle levering
Hallo Kim, dank je wel! Gr. Sophie
Super, livraison très rapide et PC portable en excellent état! Je recommande.
Bonjour Vanessa, merci beaucoup pour vos aimables paroles ! Cordialement, Sophie
Snelle levering Correcte service Topkwaliteit!
Hallo Thijs, dank je wel voor deze mooie review! Gr. Sophie
Ma note est symptomatique d'une déception au niveau de l'objet commandé qui ne correspondait pas à mes attentes ni à l'état annoncé dans le descriptif du produit. Devoir faire appel au service après vente et renvoyer le produit (je ne sais pas encore exactement dans quelles mesures cela incluera des frais pour moi) est donc regrettable. Cela dit, mon interlocutrice au service après-vente a été très réactive, professionnelle et aimable. Sur un autre registre, la prise en charge de l'envoi initial fut également exécuté dans les délais les plus brefs. Ces deux éléments relèvent la note. Bref, une expérience un peu décevante mais qui j'espère n'est qu'une exception.
Bonjour Jasmine, Je suis d'accord avec vous qu'une trace d'utilisation n'appartient pas à la condition "comme neuf". Je vous rappelle que nous vendons des appareils reconditionnés, et qu'une petite marque d'utilisateur est toujours possible, parfois un apparail a plus des traces qu'un autre, nous sommes très forts dans la sélection pour notre webshop. Nous avons bien reçu le portable et en attendant le retour a été traité :) Bien à vous, Sophie
snel en efficient
Dag Guido, bedankt! Gr. Sophie
Ik ben heel tevreden en kan er niets negatiefs over zeggen. Ik heb mijn buurman eveneens kunnen overtuigen.
Hallo Marc, wat leuk dat je tevreden bent met ons aanbod & services! En heel erg bedankt dat je over ons spreekt tegen familie en vrienden! Gr. Sophie
xxx
Hallo Martin, heel erg graag gedaan. Dank je wel! Gr. Sophie