COMMANDE VENDREDI MATIN, RECU LUNDI MATIN
Bonjour Bernard, merci beaucoup pour votre review! Bien à vous, Sophie
Bonjour Philip, merci pour votre évaluation! Cordialement, Sophie
Ik werd geholpen om de juiste laptop te kiezen. De laptop werkt perfect. Ik zou de website aan iedereen aanraden.
Hallo Bo, heel graag gedaan! :) Gr. Sophie
Late namiddag van 1 februari stel ik een vraagje via mail met antwoord 's morgens de dag erop, besteld/betaald tegen 12u, 's anderendaags 3/2 voor 13 uur heb ik de laptop in handen. Verpakt als geschenk en vandaag 14/2 de laptop cadeau gegeven aan de echtgenote. <3 <3 <3 Love it.
Hallo Michiel, zo leuk dat ik jou kunnen helpen heb bij de aankoop van een geschikt Valentijnscadeau! ^^ Gr. Sophie
Vlotte transactie, stevige verpakking, soft- en hardware ok. Tevreden van de aankoop, voor de tweede maal reeds, en heel wat goedkoper dan een nieuwe.
Hallo Filip, fijn dat je tevreden bent met de aankoop! Je hebt ook een sterk toestel gekozen :) Dank je wel voor de beoordeling. Gr. Sophie
degelijk materiaal
Hallo Sabine, bedankt voor de review. Gr. Sophie
We kochten reeds verschillende laptops bij Tweedehandslaptop. De kwaliteit is steeds goed, en het is makkelijk om contact te nemen indien nodig. En het concept is milieuvriendelijk: hergebruik.
Hallo Koen, dank je wel voor het blijvend vertrouwen in ons aanbod & services! Gr. Sophie
Bijzonder blij met mijn aankoop.
Hallo Nicolas, dank je wel voor de review! Gr. Sophie
Snelle afhandeling, vriendelijk ontvangen
Hallo Philippe, dank je wel voor de beoordeling! Gr. Sophie
Snelle afhandeling en vlotte communicatie. Super snelle verzending van de goederen. Bedankt
Hallo Andy, dank je wel voor de beoordeling! Top dat je tevreden bent met de aankoop en onze services :) Gr. Sophie
Ik wou voor mijn dochter een niet al te dure laptop die ze voor school kan gebruiken en kwam al vrij snel uit op Tweedehands Laptop. Een onklopbare prijs/kwaliteit verhouding en snelle en correcte service nota bene van een Belgisch bedrijf, dit kan ik alleen maar aanraden !!
levering laptop zeer veilig ingepakt, snelle levering
Dag Johan, top dat je de laptop goed & snel ontvangen hebt! Gr. Sophie
Ben zeer tevreden met de aankoop snelle levering en duidelijke uitleg gekregen raad ik aan.
Hallo Guido, graag gedaan! Gr. Sophie
Alles werkt als nieuw! Een klein probleempje achteraf werd via de chat vlot opgelost.
Hallo Patrick, dank je wel voor deze mooie review! Gr. Sophie
je suis très content, c'est ce que j'espérais, j'ai obtenu votre adresse par informaticien qui s'occupe des mes pc et du système de protection. Il m'a fait installer un produit spécial , peu connu qui est un double pare feu ( entrée, sortie) d'origine USA : Fortinet et qui me permet de contrôler à distances mes machines sans passer par un VPN !
goed begeleid om de betaling af te ronden
Hallo Agnes, graag gedaan! Ik ben blij dat je mij gecontacteerd hebt zodat ik je verder op weg kon helpen :) Gr. Sophie
Vlot kunnen bestellen en ook vlot geleverd! Alles was ok!
Dag Jacques, top dat je tevreden bent met de aankoop en levering. Gr. Sophie
De geleverde pc werkt uitstekend!
Hallo Geert, dank je wel voor jouw beoordeling! Gr. Sophie
Heb ik hier een XPS 13 7390 met 4k scherm gekocht, excl btw waren zij het voordeligste dus meteen een order bij hun geplaatst. Enige minpunt is dat ik deze laptop had gekocht voor zijn batterij, helaas na 2-3 jaar gebruik door iemand anders is deze niet meer zoals nieuw maar dit is te verwachten met een 2dehandse laptop.
Hallo Thomas, dankjewel voor de review! Wanneer je de laptop vaak met de oplader gebruikt is het inderdaad normaal dat dit minder lang meegaat. Het is altijd aangeraden om de laptop ook te laten werken op batterij zonder adapter. Gr. Sophie
Netjes afgeleverd en werkt perfect heel blij mee
Hallo Peter, fijn dat je tevreden bent met de aankoop! Gr. Sophie
Bedankt voor de nieuwe monitor! Ons pakketje werd niet met zorg behandeld door bpost. De doos was beschadigd, en ondanks de uitstekende verpakking was de monitor defect bij aankomst. Jammer, maar de klantendienst was prima en er werd snel een nieuwe monitor opgestuurd.
Hallo Robin, blij dat we het zo snel kunnen oplossen hebben :) En dat je de nieuwe monitor wel goed en wel ontvangen hebt! Gr. Sophie
Niet van nieuw te onderscheiden. Heel goed verpakt. Kom je zelden tegen. Zeker het geld waard.
Hallo Johan, dank je wel voor de beoordeling. Een goede verpakking is zeker nodig voor tijdens de transport. Fijn dat u tevreden bent! Gr. Sophie
Product van goede kwaliteit, keurige levering
Hallo Frederik, dank je wel voor de beoordeling! Gr. Sophie
C'est la deuxième fois en plus de 4 ans que je m'adresse à eux pour l'achat d'un portable reconditionné. Cette fois-ci, j'ai dû me faire livrer en France. Le colis s'est perdu (faute à la Poste française) et le suivi de la part de Tweedehands Laptop a été très professionnel et très correct. Ils m'ont envoyé de suite un autre ordinateur, sans attendre d'avoir retrouvé le premier, ils m'ont proposé une série de point relais fiables pour Bpost. L'ordinateur est arrivé sans soucis, comme toujours, bien emballé et tout-à-fait fonctionnel. Petite cerise sur le gâteau : openoffice était déjà installé. Je suis vraiment très, très content du service!
Bonjour Thierry, je suis très heureux que vous avez finalement reçu votre achat! Encore merci pour votre patience :) Cordialement, Sophie
Correcte prijs, netjes afgeleverde producten en een vriendelijke en efficiënte dienst na verkoop
Dag Maurice, dank je wel voor het vertrouwen. Wij zijn blij dat u tevreden bent met ons aanbod en services. Gr. Sophie