Jullie service is altijd top, een echte aanbeveling om bij jullie te kopen.
Dag Kristel, ons hart wordt warmer door deze mooie woorden. Dankjewel voor het vertrouwen en deze review. Gr. Sophie
Mooie toestellen die als nieuw ogen aan een voortreffelijke prijs
Dag Gudrun, dankjewel de tijd te nemen een review te schrijven. Gr. Sophie
Perfecte service, heel snel en goed. Materiaal prima verpakt en snelle levering! Zeker aan te raden
Dag Eveline, wat fijn te lezen dat u tevreden bent met de aankoop! Gr. Sophie
Mijn zoon heeft mijn laptop werkklaar gemaakt en aangepast aan mijn wensen. Daarbij heeft hij geen enkel probleem ondervonden.
Beste Christine, dankjewel de tijd te nemen een beoordeling te schrijven. We leveren inderdaad zo onze toestellen dat er naast het besturingssysteem en Libre Office geen extra software aanwezig is. Blij te lezen dat u tevreden bent met de aankoop! Gr. Sophie
Ik kocht reeds verschillende zaken bij tweedehandslaptop, en ben een tevreden klant. Ook als iets niet direct in orde is, wordt dit op een snelle en correcte manier opgelost.
Dag Koen, heel erg bedankt voor de review! Gr. Sophie
Zoals gewoonlijk snelle levering en tip-top in orde Sterk aanbevolen
Goedemorgen Roger, heel erg bedankt opnieuw voor de mooie review. Dankjewel voor het vertrouwen in onze diensten! Gr. Sophie
Alles ok
Dag Emelie, bedankt voor uw beoordeling! Gr. Sophie
Mooie laptop, Werkt prima Ben zeer tevreden
Dag Daniel, dankjewel voor de review. Gr. Sophie
Ben zeer goed geholpen via de chat op de website. Top service! Eens besteld had ik laptop volgende dag ontvangen. Laptop in zeer goede staat, praktisch nieuw! Alles voorgeïnstalleerd dus meteen klaar voor gebruik, :) Enorm tevreden. Gr, Hasan
Dag Hasan, wat leuk dat u tevreden bent met onze service en ons aanbod! Heel erg bedankt voor deze mooie review. Gr. Sophie
goede website, overzichtelijk, en snelle levering!
Dag Matthias, dankjewel voor deze mooie beoordeling! Gr. Sophie
Zoals gewoonlijk, stipte levering, prachtig product en compleet gebruiksklaar geleverd
Dag Roger, dankjewel terug voor uw vertrouwen in onze producten en service! Gr. Sophie
Onberispelijke kwaliteit, snelle levering.
Dag Marc, heel erg bedankt voor de beoordeling. Gr. Sophie
mijn eerste ervaring met tweedehandslaptop.com en meteen ook heel positief.
Dag Johan, bedankt voor de review! Fijn dat u tevreden bent met de aankoop en onze service :) Gr. Sophie
ik ben tevreden over mijn aankoop. vlugge levering
Dag Sammy, heel erg bedankt voor de review. Gr. Sophie
alles ok
Dag Philip, dankjewel. Gr. Sophie
Mijn twee dochters zijn blij met hun persoonlijke laptop. Mooie toestellen voor een eerlijke prijs. Snel geleverd!
Hallo Katrien, wat fijn te horen! :) Dankjewel terug voor het vertrouwen in onze webshop. Gr. Sophie
Spijtig kapotte oplader meegekregen. Heb zelf eentje moeten kopen voor 20€ in de lokale computer store. Maar voor de rest altijd wel goede sevice en snelle service
Hallo, het spijt me dat de oplader niet werkte zoals het hoorde. Zoals ik toen ook liet weten, een adapter nasturen was voor ons zeker geen probleem ;) Heb dit ook nog even doorgegeven aan de persoon die de bestellingen in orde brengt. Fijne dag verder.
Le laptop Dell fonctionne très bien et en parfait état la livraison rapide et était bien protégé
Bonjour, merci pour votre feedback! Encore une bonne journée. Bien à vous, Sophie
Ik kocht een 20 inch monitor en hij werkt als nieuw. Enorm tevreden!
Hallo Gertjan, super! :) Fijn dat u blij bent met de aankoop. Gr. Sophie
uitstekend mvg van de gebruiker van de laptop brigitte bral
Dag Brigitte, dankjewel voor de beoordeling. Gr. Sophie
Aangenaam verast over de staat van mijn "nieuwe" laptop. Na betaling was de laptop binnen 2 dagen geleverd. De laptop zat zeer netjes verpakt en goed beschermd met lucht zakjes. Volgende laptop kom zeker ook van Tweedehands Laptop :)
Dag Benjamin, wat leuk te horen dat u tevreden bent met de aankoop! De airbag is inderdaad een praktische tool om de laptops stevig te kunnen transporteren. Gr. Sophie
Dit is de tweede pc van Tweedehands Laptop die via vrienden bij SN Airlines naar Godaguene in Senegal wordt getransporteerd. In de school waar ca. 420 leerlingen les volgen, zal deze Lenovo gebruikt worden voor de schooladministratie en voor het organiseren van een correcte volkstelling. De eerste pc moet terug naar het thuisfront worden gebracht wegens een foute aansluiting op de batterijen van de zonnecollectoren. D.R.O.P vzw hoopt de vorige All-in-One toch nog te kunnen herstellen. In Thiès en Dakar waren geen onderdelen te vinden.
Dag Flor, heel erg bedankt voor jullie review. Wat leuk dat de All-in-one PC de administratie zo goed verder kan helpen! Hopelijk is het toestel ondertussen gerepareerd geraakt? Gr. Sophie
Computer werkt perfect. Snelle levering.
Dag Yves, wat fijn dat u tevreden bent met de aankoop! Gr. Sophie
Laptop ziet er als nieuw uit, goed verpakt en zeer snelle verzending. 100% tevreden!
Dag Sara, heel erg bedankt voor de review! Gr. Sophie
heel correcte pc !
Dag Marnix, dankjewel de tijd te nemen een beoordeling te schrijven. Fijne dag verder, gr. Sophie