Professionnel à l'écoute, le produit reçu est fidèle à ma demande. Réception très rapide avec une bonne protection de la marchandise.
Bonjour Laurent, très heureux d'entendre que vous êtes statisfait avec votre achat et aussi avec la protection. Une bonne livraison de l'appareil est importante pour nous! :) Bien à vous, Sophie
Een Lenovo ex lease laptop zoals verwacht, aan een aangemeten prijs voor de garantie die geboden wordt. Indien je particulier koopt heb je deze niet..... en dat was belangrijk voor mij.
Goedemorgen, heel erg bedankt om een review te posten! Gr. Sophie
Snelle service, handige toepassingen. Kwaliteit laptop ondermaats. Muis hapert, zeer verouderde Windows en heel veel gebruikssporen
De laptop was zoals aangegeven en in uistekende staat werkt perfect. Mijn dochter is er zeer tevreden mee. Bedankt!
Dag Dieter, heel erg fijn nieuws! Fijn dat jullie tevreden zijn met de aankoop. Gr. Sophie
De laptops zijn van goede kwaliteit en een stipte levering in een mum van tijd
Dag Dirk, heel erg bedankt voor deze mooie review. Gr. Sophie
De tweedehands laptop die we ontvangen hebben is in uitstekende staat. Heel handig de opties die kunnen gekozen worden.
Dag Stephen, dankjewel voor de review! Gr. Sophie
Dans le cadre d'un projet européen Erasmus, il nous a été possible d'acquérir des PC reconditionnés. Notre choix, judicieux, s'est porté sur la firme T.L. et nous en sommes ravis. La livraison a été effectuée den un temps très court. Nous recommandons cette firme pour le sérieux et ne manquerons pas de recommander du matériel lors d'un autre budget.
Bonjour Claude, merci pour votre message. Nous sommes heureux d'entendre que vous êtes content avec notre services et gamme! Bien à vous, Sophie
je suis tres satisfait .état impeccable pour un pc d' occasion
Bonjour Pascal, merci beaucoup pour votre message sympa. Bien à vous, Sophie
Snelle levering. En laptop voldoet aan mijn eisen.
Dag Lootte, dankjewel de tijd te nemen een beoordeling te posten. Fijn dat u tevreden bent met de laptop :) Gr. Sophie
alles naar wens
Dag Willy, top! Bedankt voor de beoordeling. Gr. Sophie
Advies voor bestelling was zeker goed en welkom. Ook een vlotte bestelling en verzending ervaren.
Dag Rosa, wat fijn dat tevreden bent over uw aankoop en onze services :) Gr. Sophie
Eerste aankoop, maar niet mijn laatste
Dag Dieter, heel erg bedankt voor uw review! Gr. Sophie
Snelle bestelling. PC was correct volgens beschrijving.
Dag Frederik, dankjewel om ons een nummer te geven! Gr. Sophie
Dienst zeer goed en pakje manueel afgeleverd, top!
Dag Leila, heel erg bedankt de tijd te nemen een beoordeling te posten. Fijn dat u tevreden bent met de aankoop! Gr. Sophie
Ik heb een zeer mooi laptop toegekregen. Zag eruit als nieuw en werkt beter dan een nieuwe. De levering verliep erg vlot en de laptop was netjes en veilig ingepakt. Zeer tevreden!!!
Dag Sandra, wat een mooie review. Wat fijn dat u tevreden bent met de laptop en levering! Gr. Sophie
Vlot verlopen
Dag Sophie, heel erg bedankt voor uw beoordeling! Gr. Sophie
na installeren van Ubuntu naast Windows hele opstart ontregeld, er stonden extra partities op om het begin van de schijf te omzeilen. Die was versleten. Na installatie nieuwe schijf loopt alles prima. Was niet mijn verwachting dat het op die manier weer werkend gemaakt zou worden. Ik zou hier nooit meer een laptop kopen.
Beste, Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met de installatie van Ubuntu op uw laptop. U zegt dat wij een extra partitie hebben geïnstalleerd om zogezegd de staat van de schijf te omzeilen. Dit is niet correct. We installeren geen andere partities om een deel van de schijf te omzeilen. Wanneer Windows 10 wordt geïnstalleerd, wordt de schijf in 3 partities + 1 verborgen partitie ingedeeld. Dit is de standaard indeling voor een UEFI gebaseerd systeem. Het is jammer dat u ons niet via mail of telefoon laten weten heeft dat u problemen ondervond bij de installatie. Via deze manier is het heel moeilijk om (technische) ondersteuning te bieden en u verder te helpen. Indien er zich in de toekomst opnieuw problemen voordoen, mag u zeker contact met ons opnemen.
Prijs kwaliteit heel goed
Dag Marjorie, heel erg bedankt voor de review! Gr. Sophie
niet gedacht dat ik voor zo'n prijs zoveel "tweedehands"kwaliteit zou krijgen, eigenlijk een beetje als een premium selection wagen kopen bij de duurdere automerken...
Hallo Peter, wat een leuke vergelijking! Heel erg bedankt :) Gr. Sophie
alles snel en prima in orde. Amper schade en verwaarloosbaar.
Dag Olivier, dankjewel voor de beoordeling. Wat leuk dat u tevreden bent met uw tweedehandse aankoop :) Gr. Sophie
prima tweedehands pc met weinig tot geen gebruikssporen supersnelle levering eerste indruk is alvast voortreffelijk !!
Hallo Patrick, heel erg bedankt! Gr. Sophie
vlotte, juiste info en afhandeling, waar voor ons geld gekregen!
Hallo Andy, fijn te lezen dat u tevreden bent met de aankoop! Gr. Sophie
correcte en snelle service met kennis van zaken
Beste Hans, dankjewel een beoordeling te posten. Fijne avond verder. Gr. Sophie
Supersnelle levering, fijn dat ook spontaan aan alle toebehoren werd gedacht! (Juiste kabel tussen scherm en laptop)
Dag Dries, heel erg bedankt voor de beoordeling. Gr. Sophie
Hallo, een paar dagen geleden heb ik een laptop aangekocht. Bij de levering bleek dat er een configuratieprobleempje was. Na een telefoontje werd het ontbrekende stuk s'anderdaags al thuis geleverd, Toestel is zoals beschreven en is prima in orde. Het voldoet volledig aan de verwachtingen.
Dag Marc, heel erg bedankt voor de review. Fijn dat u tevreden bent met uw aankoop. Gr. Sophie