In de namiddag besteld en 10 minuten later telefoon dat ik de laptop mocht ophalen.
Dag Rik, dankjewel voor de review! Gr. Sophie
gemakkelig, snel en een goed product zoals verwacht
Hallo, dankjewel om een review te schrijven! Gr. Sophie
Stukken goedkoper dan anderen...en zoals ze beloven,snelle levering. Merci.
Hallo Ozturk, bedankt voor deze beoordeling! Gr. Sophie
x
Dag Kristel, dankjewel om even de tijd te nemen een beoordeling te posten. Gr. Sophie
Als startup met beperkt budget en eco-visie verkiezen we 2dehands laptops. Dit was de eerste keer om bij TweedehandsLaptop te kopen, maar de ervaring was zeer positief: - supersnelle levering (om 14:30 besteld, de dag erna om 10u aangekomen) - laptop was van zeer goede kwaliteit - goede prijs-kwaliteitsverhouding
Dag Tomas, wat fijn dat u tevreden bent met ons product en service. Het aanbieden van kwalitatieve artikelen aan een goede prijs vinden wij heel belangrijk! Dankjewel voor deze review. Gr. Sophie
Laptop is degelijk en ziet er veel nieuwer uit dan ik had verwacht. Ook de batterij houd het nog erg goed vol. Levering was keurig op tijd en geweldig verpakt. Ook over de chat-service niets dan goeds te melden. Duidelijke informatie en ze denken goed mee. Het gevolg; een dochter die helemaal blij is met haar "nieuwe" apparaat dat veel degelijker is dan een goedkoop consumenten-apparaat.
Dag Theo, wat leuk dat uw dochter tevreden is met de laptop! Wij bieden graag hulp waar mogelijk :) Gr. Sophie
Goed en correct
Dag Peter, dankjewel om de tijd te nemen een beoordeling te schrijven. Gr. Sophie
Snelle levering en prima laptop.
Dag Giovanni, dankjewel voor de review :) Gr. Sophie
Zowel privé als voor werk hier de afgelopen jaren al meerdere laptops gekocht. Steeds prima in orde en snel geleverd. Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Neem standaard de extra optie van 2 jaar garantie maar heb er nog nooit gebruik van moeten maken.
Dag Dirk, wat een geweldig mooie review! Bedankt hiervoor. Gr. Sophie
Alles duidelijk en vlot. Prima laptop gekocht. Ik had een bijkomende vraag, hiervoor contacteerde het bedrijf me. Perfect, houden zo! Aan te bevelen zaak.
Dag José, heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Gr. Sophie
Mijn bestelling werd snel en deskundig afgewerkt. En de bestelde laptop doet het uitstekend. Ik ben helemaal tevreden.
Dag Jan, wat fijn dat u tevreden bent met de aankoop. Bedankt voor uw review! Gr. Sophie
Niets op aan te merken : laptop zoals besteld, laptop functioneert 100 %, vraag om installatie van Windows 10 UK (ipv. NL) en snelle levering.
Dag Philippe, dankjewel voor de review! Gr. Sophie
Nu enkele weken in gebruik en voldoet aan de verwachtingen. Top. Ik ben wel benieuwd voor de batterij: zal deze nog altijd goed zijn na een jaar? Of gaat die nog langer mee?
Dag Peter, bedankt alvast voor uw review. Als u de laptop goed verzorgd en niet altijd gebruikt aan de netstroom, dan gaat de batterij nog tijd meegaan. U moet er natuurlijk rekening mee houden dat een batterij onderhevig is aan slijtage. Het toestel dat u heeft aangekocht is momenteel nog altijd eentje van onze bestsellers, dus u heeft zeker een goede aankoop gedaan! Gr. Sophie
snelle levering. Laptop voldoet aan de verwachtingen. Netjes verpakt en goed gereinigd. Ik koop geen nieuwe laptop meer?
Dag Peter, wat leuk te lezen. Bedankt alvast om de tijd te nemen een review te schrijven.
Product is in perfecte staat en heel goed verpakt. Tevreden klant.
Dag Lieven, dankjewel voor uw review! Gr. Sophie
de tweede maal dat ik iets koop bij tweedehandsLaptop en twee keer zeer tevreden. mijn vraag vooraf werd prima en tijdig beantwoord.
Dag Vincent, bedankt alvast om een beoordeling te schrijven. Fijn te lezen dat u tevreden bent van uw aankoop en onze service. Gr. Sophie
Werking van de laptop is super ... Enkel jammer dat de behuizing er wat aftands uitziet ... maar het is dan ook een 2de hands !
Hallo David, het model dat u gekocht heeft is inderdaad vrij sterk :) De specificaties van het toestel zijn al wat sterker, vandaar het iets zwaardere uiterlijk van de laptop. Dankjewel om een review te schrijven. Gr. Sophie
Na een aanvankelijk niet zo positieve ervaring/review werd ik gecontacteerd en bood men spontaan een efficiënte en kosteloze oplossing aan, vergezeld door een woordje uitleg en verontschuldigingen. Dergelijke verantwoordelijkheidszin en service na verkoop kan alleen maar toegejuicht worden en ik wil dan ook mijn mening herzien naar 5 sterren!
Dag Martin, hopelijk de kabel goed ontvangen ondertussen? Dankjewel voor de beoordeling alvast! Gr. Sophie
Zeer tevreden over de kwaliteit van de aangekochte laptop evenals over de correcte afhandeling en snelle levering van mijn aankoop.
Dag Rene, geweldig leuk om te lezen! Dankjewel voor de review. Gr. Sophie
Duidelijke website, snelle levering. Laptop ziet er goed als nieuw uit. Fijne ervaring
Dag Paul, dankjewel om een review te posten. Fijn dat u tevreden bent! Gr. Sophie
Over de laptop en de snelheid van levering kan niets negatiefs gezegd worden maar ik bestelde ook een bijhorende kabel die specifiek bij deze laptop werd aanbevolen door jullie en hij past er niet op. Ik heb dus jullie suggestie gevolgd en zo een nutteloze extra kost gedaan.
Dag Martin, ik zie dat u recent een nieuwe review geschreven hebt omtrent bovenstaande. Hopelijk heeft u de kabel ondertussen al goed ontvangen en is alles naar wens! Gr. Sophie
Een tweedehands desktop gekocht. In prima staat en zoals omschreven. Voldoet ruimschoots voor wat wij nodig hebben. Prijs is ok.
Hallo, heel erg bedankt voor jullie beoordeling. Gr. Sophie
Laptop besteld tijdens de verlofperiode, mooi toestel, snelle levering alsook bijkomende vraag werd snel afgehandeld. Goede service en communicatie via mail.
Hallo Ilse, dankjewel om een beoordeling te schrijven. Fijn dat u tevreden bent met de aankoop! Gr. Sophie
Bij de bestelling had ik niet gezien dat er een verlofperiode was en had de laptop dringend nodig. Na e-mail uitwisseling heb ik deze toch op tijd ontvangen met zaterdaglevering. Prima service.
Dag Mariane, graag gedaan! Dankjewel voor de review. Gr. Sophie
Vlotte service na verkoop.
Dag Yves, dit is heel erg graag gedaan. Dankjewel om de tijd te nemen een beoordeling te posten. Gr. Sophie