Having just bought a 2nd hand Dell laptop, I can only recommend the seller. Smooth transaction, good communication and fast delivery even if I ordered additional upgrades and Win10 installation in EN. My new laptop is great, in very good condition.
Good morning Tomas, thank you for taking the time to write a review. Great to read that you're happy with the laptop and our service :) Kind regards, Sophie
Ik had de laptop midden in de nacht besteld, maar wou of kon niet wachten op de levering per post, heb ik besloten om hem op te halen, dan was ik een tijdje uit mijn kot, had ik nodig. een treinreis en een bus later was ik bij de winkel. Terug thuis rond 15.00. De laptop heeft zijn doel waar gemaakt, en heb hem niet meer nodig, maar ik zal hem behouden als reserve.
Dag Jean, ik ben blij voor u dat de laptop zijn doel heeft waargemaakt. Als reserve kan deze laptop zeer zeker nog goed dienen! Gr. Sophie
Na lang twijfelen toch maar een refurbished laptop gekocht. Omdat ik voor een Belgisch bedrijf wou kiezen, kwam ik op deze site. Ik werd goed geholpen bij mijn keuze door een vriendelijke dame. Ik ben blij verrast met het aangekochte product. Ziet er uit als splinternieuw en werkt perfect.
Goedemorgen Walter, dankjewel voor deze heel erg mooie review. Gr. Sophie
Tot heden uiterst tevreden, prima service en goed product aan eerlijke prijs. Mijn vertrouwen waard!!
Goedemorgen Jo, dankjewel om de tijd te nemen ons een beoordeling te geven. Gr. Sophie
Van bestelling tot levering alles perfect verlopen, bedankt!
Dag Eugene, alvast bedankt voor deze mooie review. Gr. Sophie
Informatieve website correcte prijzen perfecte communicatie perfecte levering binnen vermelde tijd volgende laptop komt van bij Tweedehands laptop
Dag Diego, wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service! U mag altijd vrijblijvend contact opnemen voor u volgende aankoop :) Gr. Sophie
Vlotte website. Duidelijke omschrijving. Levering volgens het boekje.
Dag Geert, dankjewel voor deze zeer nette review! Gr. Sophie
bedankt tweede hands voor de vlotte levering van een mooie goede en betaalbare laptop voor mijn dochter. aan mij hebben jullie er een klant bij. mvg william
Dag William, wat een super mooi berichtje. Bedankt voor uw beoordeling! Gr. Sophie
Goede hulp gehad via de chat. Laptop was de dag erna in huis. Niet te zien dat het een tweedehands laptop is! Goed verpakt!
Goedemiddag Veronique, dankjewel voor uw review! Gr. Sophie
Dit was de 2e laptop die ik bestelde. De laptop was in perfecte staat en werd snel geleverd
Dag Tom, dankjewel om de tijd te nemen een review te schrijven. Gr. Sophie
Positief
Dag Frederik, bedankt! ;) Gr. Sophie
Reeds voor de 2 de maal een bestelling gedaan bij tweedehandslaptop.com een top laptop werd snel geleverd ook het scherm,toetsenborden,muis bij de tweede bestelling voldeden uitstekend en werden snel geleverd. Bedankt jullie zijn top. Groeten. Hugo Vermeire
Hallo Hugo, heel erg graag gedaan! Zonnige dag verder. Gr. Sophie
Laptop beantwoord volledig aan de verwachtingen. Vlotte levering.
Dag Nathalie, dankjewel om de tijd te nemen een review te plaatsen! Gr. Sophie
Alles zoals beloofd en zeer goed in orde
Hallo, dankjewel voor deze review! Gr. Sophie
Dit is de derde keer dat ik een bestelling plaatste. Werd telkens goed geïnformeerd via de chat. Ik ben ook al telkens heel tevreden over mijn aankoop!
Dag Nadine, we helpen graag waar nodig! Bedankt voor deze beoordeling. Gr. Sophie
Aanrader
Dag Carole, leuk dat u tevreden bent met de aankoop :) Gr. Sophie
Bedankt voor de vlotte afhandeling
Goedemiddag Johan, dankjewel voor de beoordeling alvast. Gr. Sophie
vlotte en correcte bediening
Dag Marc, heel erg bedankt voor deze review! Gr. Sophie
laptop gekocht voor dochter en vlugge servies , vlug geleverd ook heel tevreden ervan
Dag Ingrid, fijn dat u tevreden bent met de aankoop en levering van de laptop :) Gr. Sophie
Ondanks ik een aanpassing vroeg namelijk meer Ram geheugen was deze er na 2 werkdagen. Vlotte service.
Dag Jorgen, dankjewel voor de review! Gr. Sophie
Dag Elisa, fantastisch dat de levering zeer vlot verlopen is. Gr. Sophie
Vriendelijk contact aan de telefoon,snelle service en prijs kwaliteit
Goedemiddag Annys, bedankt voor uw beoordeling. Gr. Sophie
Ik ben nogal een onhandige Harry als het aankomt op ICT, dus om dan een tweedehandslaptop te kopen, was voor mij toch wel een hele stap. Maar ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Een handleiding (op papier bijgevoegd) voor een eerste keer zou voor mensen met dremplevrees zoals ik, nog een meerwaarde kunnen zijn.
Dag An, wat fijn om bij ons de eerste stap te zetten en tweedehands aan te kopen! Als u feedback of tips heeft voor een infosheet mag u mij dit zeker vertellen. Als het gaat over een handleiding van het specifieke toestel raad ik aan om online via de website van het merk de handleiding op te zoeken. Gr. Sophie
Alles verliep vlot, voldoende info. Prima laptop met de aanpassingen. Duurzaamheid kan na een paar dagen niet beoordeeld worden.
Dag José, bedankt voor uw review alvast. Gr. Sophie
Super kwaliteit, super prijs en super snelle levering! Juist een half sterretje niet, ik miste een beetje een handleiding bij het beeldscherm. Kreeg het niet direct in gang.
Dag Jan, bedankt voor uw beoordeling! Van de meeste apparaten is er online een handleiding terug te vinden :) De volgende keer mag u zeker contact opnemen, dan kijken we samen naar de mogelijke handleiding. Gr. Sophie