Bij tweedehands laptop een Lenovo T550 besteld. Helaad ging er iets mis bij de levering en viel het onderste deel van het scherm uit. Onmiddellijk een retourbon gekregen, laptop retour gestuurd en enkele dagen later een ander toestel ontvangen. Mooie laptop met top prestaties. Tevreden over toestel en service.
Dag Philippe, dankjewel voor deze mooie review. Fijn te lezen dat alles naar wens is met de wissel :) Gr. Sophie
Sorry ik heb geen ervaring
Dag Edy, toch bedankt voor uw review ;) Wij hechten veel waarde aan onze service! Gr. Sophie
Prima snelle en vriendelijke service. Een pluim aan het ganse team. De krasjes op de pc vallen hierbij in het niet. Sterke aanrader, doe zo voort.
Dag Marc, zeker en vast een hele mooie review! Dankjewel hiervoor, top dat u tevreden bent van onze service. Gr. Sophie
Snelle levering. Toestel in prima staat, allerlaatste Windows update, extra een gratis office pakket reeds geinstalleerd. En na levering check inzake tevredenheid.
Dag Maurice, heel erg mooie beoordeling, dankjewel hiervoor. Gr. Sophie
Laptop werkt zoals hij hoort. Hij heeft minimaal tot geen gebruikssporen.
Dag Stephanie, dankjewel voor de review. Gr. Sophie
Alle afspraken werden correct nagekomen. Meer, toen ik per mail in het weekend een vraag stelde kwam het antwoord onmiddellijk binnenrollen. Ook een dag later werd me gevraagd of alles in orde was. Voortreffelijk!
Dag Luc, dankjewel voor deze mooie beoordeling. Gr. Sophie
mijn tweede laptop hier en heel tevreden van
Dag Marcel, heel tof om te horen dat u tevreden bent van onze services. Gr. Sophie
Gemakkelijk om mee te werken. In goede staat. Ben heel tevreden voor wat uk ervoor bëtaald heb
Dag Ann, bedankt voor deze review! Gr. Sophie
Gisteren een tweedehands dell laptop gekocht, vandaag al netjes geleverd, ook tijdens corona-tijden. Geen krasje op het toestel, splinternieuwe lader erbij, en zéér goed ingepakt. Aanrader!
Dag Mathias, dankjewel voor uw review. Het stevig inpakken van onze toestellen en accessoires is heel belangrijk, zeker voor het transport. Heel erg fijn te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop! G
Ik kreeg via de chat de nodige adviezen. De medewerker zocht geduldig, gericht en eerlijk naar een antwoord op mijn vraag. De levering in deze onzekere tijden ging verrassend snel. Op dit moment geniet ik ten volle van mijn product. Dit alles werkt overtuigend om de volgende keer terug bij jullie te bestellen. Enige minpunt: ik had gehoopt op 1 jaar garantie ook op de batterij.
Goedemorgen Jonas, heel erg bedankt voor uw beoordeling. Garantie op de batterij is niet zo eenvoudig omdat dit onderhevig is aan heel wat factoren. Gr. Sophie
In Corona-tijden zeer snelle levering. Kinderen tevreden. Beiden kunnen nu tegelijkertijd hun schooltaken online doen. Zeer snelle laptop. Super service.
Dag Jurgen, blij te lezen dat de laptop naar wens is en vooral de kids er goed gebruik van kunnen maken in deze periode! Gr. Sophie
Snelle levering en product voldoet volledig aan de verwachtingen
Dag Chantal, bedankt voor uw review. Gr. Sophie
Ik laat bij tweedehandslaptop door m'n klanten een 2e handse laptop of desktop bestellen: altijd impecabel. Meestal geen enkel krasje. Dikwijls een nieuwe voeding. Batterij altijd nog in beste vorm. Snel geleverd. Schitterend verpakt. Geen enkele zin om nieuw te kopen. Ik kies altijd voor Dell. Klanten keitevreden. Michel, de nr1 Dienstverlener ListMinut Informatica
Dag Michel, heel erg mooie review. Dankjewel voor de beoordeling! Gr. Sophie
Na het plaatsen van de bestelling en betaling werd de laptop zoals beloofd de volgende dag afgeleverd. Had met de corona maatregelen gerekend op enkele dagen,mooi niet dus. Super service van jullie .De laptop zat mooi verpakt en ziet eruit als nieuw en werkt ook zo. Dus kortom zeer tevreden. Ik beveel jullie bij iedereen aan. Toppie!
Dag Marc, wat een leuk berichtje! Heel erg bedankt voor de beoordeling en de positieve mond-tot-mondreclame :) Gr. Sophie
Wat bij anderen niet kon, kon bij Tweedehands Laptop wel, een bestelling plaatsen en 2 werkdagen later je bestelling ontvangen. Super service *****
Dag Nic, dankjewel voor deze beoordeling! Gr. Sophie
perfecte service
Dag Andre, dankjewel! Gr. Sophie
Adequaat en snel advies (via de chat) bij het samen bepalen van de keuze voor welke laptop. Open en correcte communicatie over (mogelijke) leveringstijden tijdens COVID-19-periode. Ondanks bestelling in vroege namiddag, toch reeds levering de volgende voormiddag. Een beetje spijtig van het Tweedehandslaptop-stickertje op de laptop zelf. Dat hoeft niet echt. Voor de rest, gewoonweg OK!
Hallo, dankjewel voor de review. Het stickertje op de laptop kan u indien gewenst perfect verwijderen als dit stoort :) Gr. Sophie
Goede levering en vooral op tijd. De gewenste modificaties waren ook perfect uitgevoerd. Kortom, dik in orde.
Dag Didier, bedankt voor de beoordeling! Gr. Sophie
mooie laptop die tenminste tot nu toe perfect in orde is. snelle levering ook in coronatijden. lijkt me een aanrader.
Dag Michel, dankjewel voor deze fijne review. Gr. Sophie
Voor de eerste keer hier een laptop besteld en werd vlug geleverd. Laptop direct uitgetest en alles werkt perfect. Dochter kon direct aan de slag voor haar huiswerk. Dus tevreden met de aankoop tot nu toe.
Dag Angélique, wat leuk te lezen dat jullie tevreden zijn met jullie eerste aankoop! Gr. Sophie
Uitstekende service.
Dag Mikkel, heel erg graag gedaan. Dankjewel voor uw review. Gr. Sophie
Hallo Jo, dankjewel voor de beoordeling. Gr. Sophie
Als was prima zoals beschreven
Dag Emmanuel, dankjewel voor uw review! G
Heb veel ervaring mee en altijd top
Dag Johan, onze klantvriendelijkheid s zeer belangrijk. Tof om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Gr. Sophie
zeer goede laptop snelle levering zeker aan te raden
Dag Patrice, dankjewel om een beoordeling te schrijven. Gr. Sophie