Besteld tijdens het WE en geleverd op maandagmiddag. Niets op aan te merken, ziet er als nieuw uit.
Dag Ludo, heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn weekend ;) Gr. Sophie
Ik heb netjes binnen de 24 uur een zo goed als nieuwe laptop ontvangen. Ook de klantendienst gaf uitgebreid antwoord op alle vragen vóór de aankoop.
Goedemorgen Stefan, dankjewel voor deze fijne beoordeling. Gr. Sophie
Voor 15u besteld. Inderdaad volgende dag geleverd. Laptop ziet er mooi uit (Dell E7470) slechts minimale gebruikssporen. Je moet hem al tegen het licht houden om deze te zien. Werkt perfect. Doordat ik geen problemen heb gehad heb ik jullie hulp niet moeten inroepen en kan ik daarom geen 5de ster geven. Qua bestelling alvast super. Aftersales kan ik niet beoordelen...
Dag Glenn, was die 5de ster juist niet het bewijs dat door onze service er geen verdere hulp nodig was? ;) Toch dikke merci voor deze heel erg fijne beoordeling. Fijne namiddag nog. Gr. Sophie
Dit is mijn tweede laptop die ik bij Tweedehands Laptop kocht. Toestel lijkt (nog) tiptop in orde. Alle praktische besoignes zijn voorbeeldig geregeld. En dat dan nog vlakbij. Doe zo voort!
Dag André, dankjewel voor deze tiptop beoordeling! Gr. Sophie
Portable reçu très rapidement et correspond exactement à ce que je recherchais. Fonctionne parfaitement Merci
Bonjour Mario, merci beaucoup pour votre message sympa. Cordialement, Sophie
Heb jullie reeds aanbevolen aan meerdere collega’s
Dag Chantal, heel erg fijn, bedankt! Gr. Sophie
zeer goed, zeker voor herhaling vatbaar
Dag Conny, bedankt om een beoordeling te geven, tot binnenkort ;) Gr. Sophie
Mijn 2e laptop. De prijs-kwaliteit is echt top! Beide lithium batterijen zijn nog in goede doen. Bij de 2e laptop heb ik wel nog één dringende Dell driver update voor de LAN netwerk adapter moeten doen. M.a.w. met een netwerkkabel naar de router werken ging niet. Dit kan toch best nagekeken worden voor de laptop verstuurd wordt. Tip. Michel
Dag Michel, dankjewel om ons een score te geven en te laten weten wat u van onze service vindt. Vreemd, de laptops worden bij ons via de netwerkkabel geïnstalleerd en ontvangen zo ook de updates. Verder installeren wij de recentste driver die beschikbaar is via Microsoft. Hopelijk werkt alles nu zoals het hoort! Gr. Sophie
ik heb al meerdere computer aangekocht en altijd zeer goed verzorgd aangekomen.
Hallo Willy, dankjewel voor de beoordeling alvast. Gr. Sophie
Ik heb hier een desktop besteld vermits in deze shop een tweedehands i7 systeem goed en goedkoop is. Vroeger verving ik zelf mijn moederbord met een nieuwe processor maar voor de prijs die ik nu betaalde voor het hele systeem heb ik alleen een nieuwe i 7 processor. Vermits ik zelf wat af weet van computers heb ik bij het ontvangen van de tweedehands desktop deze geopend en geheugen bijgestoken van mijn oude pc. Verheugd kan ik jullie vertellen dat de computer binnenin perfect proper was gemaakt en alle specificaties klopten.
Dag Walter, geweldig, dankjewel voor de fijne review :) Gr. Sophie
Prdouct kreeg ik snel geleverd en werkte volkomen zoals beschreven.
Dag Kristof, dankjewel om uw bevindingen te delen en ons een score te geven. Gr. Sophie
Kreeg goede feedback op mijn vragen, hulp toen extra gb erbij niet lukte, ze hadden veel geduld met deze 60+ :) Werkt als een tierelier.
Dag Yvonne, leuk om te horen! Gr. Sophie
Fijne service
Goedemorgen Marc, bedankt! :) Gr. Sophie
Laptop besteld en binnen de gestelde termijn ook geleverd, zelfs in Nederland :-). Laptop ziet er bijna zo goed als nieuw uit Nu aan het uittesten, tot op heden nog geen problemen ondervonden.
Dag Wim, dankjewel voor de fijne review. Gr. Sophie
Een HP laptop met intel i5 processor, goede batterij en 12 maand garantie. De volgende dag zeer professioneel verpakt aan huis geleverd. En dat voor minder dan € 250,-. Leek haast te mooi om waar te zijn ... maar het was waar !
Dag Kris, dankjewel om een review te posten. Blij dat u tevreden bent met de aankoop! :) Gr. Sophie
Dit is mijn tweede aankoop hier bij deze shop en ik kan ze persoonlijk van harte aanbevelen. Ruime keuze en aangenaam betaalbare en eerlijke prijzen. Kortom een aanrader!
Dag Julien, zeer fijn om dit te lezen, dankjewel om een beoordeling na te laten. Gr. Sophie
Zeer vlotte en correcte afhandeling!
Hallo Pedro, dankjewel voor de review! Gr. Sophie
Zonet een derde laptop gekocht in korte periode ( eentje voor echtgenote, eentje voor schoonvader en nu eentje voor mezelf ) telkens ter vervanging van een oud/defect toestel. Ben uiteindelijk maar evenveel € kwijt als voor 1 nieuw toestel terwijl de aangekochte toestellen er als nieuw uitzien en doen wat ze moeten doen of wat we er van verlangen. Bij aankoop steeds goed geadviseerd door Sophie
Dag Patrick, super blij dat u tevreden bent ^^ Gr. Sophie
Goede prijzen en vooral goed matriaal
Hallo Freddy, bedankt ;) Gr. Sophie
zeer goede service en dienst na verkoop zeker 9.5 waard ! ben zeer tevreden over hun verkocht waren 9.6 Mvg .Frank
Dag Frank, dankjewel voor deze fijne beoordeling. Gr. Sophie
Goede aankoop. Er was een scharnier los, maar ik heb de laptop gratis mogen opsturen en binnen de week was het probleem opgelost.
Goedemorgen Jeroen, dikke merci om een beoordeling na te laten! Gr. Sophie
Because a previous experience, this was my first stop when I needed an additional laptop. Again, I got exactly what I wanted.
Hi Bart, great to hear! Kind regards, Sophie
Na mijn meerdere aankopen bij dit bedrijf nog altijd overtuigd een goede partner gevonden te hebben om tweedehandstoestellen aan te schaffen. Toestellen die ik zeker aanbeveel aan de mensen die bij mij komen aankloppen voor ondersteuning bij hun probleemtoestellen. Bedankt Sophie voor telkenmale uw reactie
Dag Roger, dankjewel voor deze nette beoordeling ;) Gr. Sophie
Goeie pc en snelle levering.
Dag Johan, dankjewel voor deze mooie beoordeling. Gr. Sophie
Laad pagina's heel traag en soms helemaal niet, soms springt alles ineens weg. Ik heb een gesprek gehad om te weten dat deze goed zou laden , haar antwoord was, als je op internet geraakt kan je alles laden, ja heel juist , maar zo traag heeft ze niet gemeld.
Dag Leen, dit lijkt me zeer vreemd. Dit kan niet aan de PC liggen, met dat deze toch een recent toestel is. Ik zie dat u een Wifi USB-stick heeft aangekocht, het is mogelijk dat het ligt aan uw internetverbinding of dat u te ver verwijderd bent van de router. Ik neem even contact met u op. Mvg, Sophie