Pluspunten
snelle service goed materiaal
Pluspunten
Snel en correct geleverd en toestel bevind is in de staat zoals beschreven
Dag Veerle, dankjewel om even de tijd te nemen een beoordeling na te laten. Fijn dat alles in orde is. Gr. Sophie
Positive
Excellent customer support and service! They are there for you! Thank you very much!
SuggestionsContinue like this
Hi Apostolos, thank you for the kind review! Kind regards, Sophie
Pluspunten
Goede service en snelle service top
Pluspunten
Laptop ziet er op het eerste zicht goed uit, werkt ook naar behoren. Twijfels die een mens heeft rond dergelijke 2dehands zijn mogelijk onterecht.
VerbeterpuntenKiyoh stuurt reeds een tevredenheidsenquete door vooraleer het product in ons bezit is. Na een paar dagen al een herinnering. Geef ons tenminste een maand, om een degelijk onderbouwde mening te kunnen reflecteren over dit product.
Goedemorgen, alvast bedankt om uw mening met ons te delen. Dit instellen op een maand is behoorlijk lang, als we dit instellen gaan de reacties ook dalen. Zeker 90% van onze pakjes worden de dag erna geleverd, wanneer er niemand aanwezig is, wordt dit na 2 aanbiedingen in een afhaalpunt gelegd. Dan is het inderdaad mogelijk dat de tevredenheidsenquête al in de mailbox verschijnt vooraleer het artikel in bezit is. Gr. Sophie
Pluspunten
Snelle levering, correcte service.
VerbeterpuntenEen iets ruimer assortiment extra's met materiaalkeuze voor de klant zou handig zijn. Bijvoorbeeld keuze tussen 4, 8 of 16GB ram, verschillende types SSD en dergelijke.
Dag Kris, dankjewel om een reactie na te laten. Na ons telefonisch gesprek heeft u me nog wat extra feedback gegeven omtrent de updates. Bedankt hiervoor ;) Gr. Sophie
Pluspunten
Correcte afwerking
Dag Michael, dankjewel voor uw beoordeling. Gr. Sophie
Pluspunten
stipheid, correctheid, snelhied
Verbeterpuntenkan geen bedenken
Dag Gerry, heel erg bedankt om een reactie na te laten! Gr. Sophie
Pluspunten
Super mooi toestel aan een mooie prijs. Toestel ziet er zeker niet tweedehands uit! Prima levering
VerbeterpuntenBatterij heel snel plat...
Dag Eveline, bedankt voor uw review! Ik ga eens contact met u opnemen omtrent de batterij zodat we dit kunnen oplossen. Gr. Sophie
Pluspunten
Ontzettend snelle reakties op mails. Dit bedrijf geeft van meet af aan een hele vertrouwde indruk voor een nieuwe klant. Super snelle levering. Ik bewaar de site van deze firma voor een volgende bestelling
VerbeterpuntenGeen. Evt installatie van een Nederlandse Windows versie ; als keuze mogelijkheid.
Dag Albert, bedankt voor uw nette beoordeling! We zijn zeker nog van plan om de accessoires gebruiksvriendelijker te maken ;) Gr. Sophie
Pluspunten
Deze laptop is nu een week of drie in mijn bezit, wil later een beoordeling van geven . Op dit moment ben ik positief over mijn aankoop. Grtjs Stany
Pluspunten
Heel mooi en goede toestel gekocht hier, we zijn super tevreden!
Dag Francis, geweldig te lezen dat u super tevreden bent! ;) Gr. Sophie
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntennog een link meegeven voor de handleiding
Dag Gilbert, fijn te lezen dat u tevreden bent van de service. Wij geven echter geen handleidingen mee, indien u vragen heeft mag u ons altijd contacteren ;) Gr. Sophie
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling
Dag Frank, dankjewel voor deze review! Gr. Sophie
Pluspunten
Goede communicatie,snelle afhandeling
Dag Andy, bedankt voor deze beoordeling. Gr. Sophie
Pluspunten
Producten van goede kwaliteit Snelle levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Dag Chantal, dankjewel om een reactie na te laten! Gr. Sophie
Pluspunten
snel, goede communicatie en eerlijk
Dag Dominique, bedankt voor uw beoordeling! Gr. Sophie
Pluspunten
Tevreden over alle reeds aangekochte producten Steeds geleverd met de laatste versie van het besturingssysteem Prima verpakt
VerbeterpuntenWebpagina zou kleine aanpassingen kunnen krijgen Wanneer een product met een SSD van 250 Gb besteld is krijgt ge nog de mogelijkheid om up te graden naar een SSD van 120 GB, raar
Dag Roger, dankjewel voor uw beoordeling. Fijn te horen dat u tevreden bent van de aangekochte artikelen :) Het klopt inderdaad dat de upgrades naar bepaalde accessoires niet logisch zijn. Momenteel kunnen wij deze nog niet apart instellen. Het is onze bedoeling om de accessoires in de toekomst beter weer te geven per model. Gr. Sophie
Positif
Beaucoup de choix, site clair et facile à utiliser, acheter en seconde main, c'est un choix écologique, c'est très bien de pouvoir le faire. L'ordinateur est arrivé très bien emballé, en très bon état de fonctionnement, dans le délai de 24 h promis. Service impeccable! Ik ben zeer tevreden!
SuggestionsC'est dommage de proposer des ordinateurs avec un OS dessus (Windows). C'est de la vente forcée avec laquelle je ne suis pas en accord. De plus, je l'enlève aussitôt pour installer ubuntu. Pourriez-vous proposer des ordinateurs en seconde main sans imposer Windows comme OS?
Bonjour Thierry, merci pour laisser un message. Heureux de lire que vous êtes content de votre achat! Nous enregistrons votre commentaire concernant la possibilité d'acheter l'appareil sans licence. Merci pour votre réaction. Cordialement, Sophie
Pluspunten
Goede, snelle en behulpzame service, heel vriendelijk en levert uitstekende kwaliteit van producten.
VerbeterpuntenVoor mij was het perfect, dus ik heb geen tips of verbeterpunten.
Dag Jeroen, dankjewel voor deze vriendelijke woorden! Gr. Sophie
Pluspunten
Perfecte service, zowel via mail als per telefoon. Dikke aanrader!
Goedemorgen Yves, fijn om te horen! Dankjewel voor deze beoordeling :) Gr. Sophie
Pluspunten
snelle service en laptops zijn inorde
Goedemorgen, bedankt om een reactie na te laten. Gr. Sophie