Pluspunten

Snelle levering. Je weet wat je bestelt en krijgt dat ook.

Pluspunten

WYSIWYG. Goede verzending. Snelle afhandeling zoals ik verwacht.

Pluspunten

supersnelle service , klaar en duidelijk, inspraak in bepaalde stappen bv. welke taal windows erop moet. zending veilig verpakt, Facturatie correct, ... enz. mijn volgende aankoop zal zeker via dit bedrijf verlopen

Geen enkele

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke webshop en snelle levering

Pluspunten

Goed vooraf geïnformeerd, duidelijke website, propere super tweedehands kwalitatieve laptop (draait als nieuw), zeer snelle levertijd, perfect super verpakt, mooie prijzen

Pluspunten

Vlugge afhandeling van onze bestelling.

Pluspunten

goede service en kwalitijd

geen

Pluspunten

perfecte service goed product

Pluspunten

Aflevering tijd zo precies

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

makkelijk bereikbaar via chat. Nemen zelf initiatief om te bellen over wensen. Prima laptop.

Pluspunten

Goede uitleg aan de telefoon Supersnelle levering , vrijdag kort na de middag besteld , maandag morgend geleverd. Goede service , doe zo verder !!! top

Pluspunten

Snelheid van antwoord en vordering vd levering!

Ik heb het waarschijnlijk over het hoofd gezien maar stond leveren in een bpost kantoor misschien onder 'leveren op een ander adres'? Had ik dit op het eerste scherm gezien, dan koos ik onmiddellijk voor 'leveren in Bpost kantoor'. Zo kon ik vermijden dat de postbode al 2x aan de deur stond met een aangetekende zending maar telkens niet thuis dus nu pas morgen beschikbaar in het postkantoor. Had ik dit van de eerste keer gekozen, dan haalde ik het pakje maandagavond al af. Allemaal geen ramp natuurlijk, ook zeker geen kritiek, gewoon constructieve feedback... grtn Iris Vileyn

Pluspunten

Goede klare en duidelijke communicatie . Extra bediening voor een dringende bestelling .

Pluspunten

zeer snel, efficiënt, en goed gevoel voor humor en de laptop doet exact wat wij er van vragen

Pluspunten

superfast delivery, superclean laptop, computer in perfect condition. Thank you for the great service you provide.

Pluspunten

Vlot geleverd zeer vriendelijk ontvangen.

Pluspunten

Snelle levering en alles OK, meestal goede informatie over de toestellen, behalve deze laatste keer dus. Ik kreeg echter gratis een aparte webcam toegestuurd t.v.v. de ontbrekende ingebouwde webcam. Prima service!

De ingebouwde webcam was NIET aanwezig, er zit op dié plaats een lampje en Windows detecteert ook nergens een interne camera, en de keyboard-layout was AZERTY Frankrijk, maar het zou kunnen dat ik daar over gekeken heb. Met dank voor de losse webcam.

Pluspunten

snelle, vriendelijke service. Producten zijn steeds in orde, perfect verpakt voor verzending.

Pluspunten

perfecte deal voor mijn wensen laptop werkt perfect, start superrap op, alle slots werken uitbreiden bureaublad was daarmee ook mogelijk snelle verzending

88 Ter Waarde

IEPER 8900