Mooie toestellen tegen schappelijke prijs Snelle levering
Dag Luc, Hartelijk dank voor deze mooie review! Groeten, Jonathan.
Prima laptops/snelle service
Dag Hans, Bedankt voor uw review! Groeten, Jonathan.
Omdat de laptop naar NL gestuurd moest worden duurde het even. De laptop was keurig verpakt, met oplader en tas erbij. Alles was in goede staat en werkte goed.
Dag Ron, De levertijd naar Nederland kan inderdaad 1 à 2 werkdagen langer duren. Voor leveringen binnen België is het steeds: besteld voor 15u= volgende werkdag geleverd. Groeten, Jonathan.
Ik had voor de aankoop een e-mail met vragen gestuurd waarop ik geen reactie kreeg. Dit ondanks de vermelding "Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder"! Echter, ik heb de computer nodig, daarom heb ik een gok gewaagd en het toestel toch besteld. Ik heb tot nu toe de computer nog niet in gebruik genomen maar het ziet er zeer goed uit. Het was netjes verpakt, er was zoals aangegeven op de site een mooie gratis tas bij.
Dag Roland, Bedankt voor uw mooie review, Helaas hebben we geen mail ontvangen. Kunt u uw vraag nog eens opnieuw doorsturen? Groeten, Jonathan.
Revue originale
Ik had voor de aankoop een e-mail met vragen gestuurd waarop ik geen reactie kreeg. Dit ondanks de vermelding "Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder"! Echter, ik heb de computer nodig, daarom heb ik een gok gewaagd en het toestel toch besteld. Ik heb tot nu toe de computer nog niet in gebruik genomen maar het ziet er zeer goed uit. Het was netjes verpakt, er was zoals aangegeven op de website een gratis tas bij maar de beloofde muis was er niet bij. De gratis tas en muis was een promotie geldig op de dag dat ik bestelde. Had ik een reactie ontvangen op mijn e-mail en was de muis erbij geweest dan zou ik in afwachting van het gebruik 4 sterren gegeven hebben en indien ik tevreden zou zijn over het toestel na een tijdje gebruik zelfs 5 sterren geven.
machine impeccable. Expédition très rapide. Bravo
Bonjour Mario, Merci beaucoup pour votre commentaire très positive! Cordialement, Jonathan.
Komen na wat ze beloven
Dag Aad, Bedankt voor deze uitstekende beoordeling! Groeten, Jonathan.
nog mooie laptops en altijd snelle levering
Dag Johan, Bedankt voor het vertrouwen in ons. Groeten, Jonathan.
Très bien
Bonjour Jean, Merci beaucoup pour votre commentaire agréable. Cordialement, Jonathan.
De omschrijving van de laptop en de staat waarin deze zich bevond klopte. Ik had een ster4 laptop aangekocht (voor de mama :) ) en die was nagenoeg in perfecte staat, mits idd een klein krasje aan de buitenzijde. De laptop werd ook veilig ingepakt en werd op 2 dagen geleverd in een postpunt.
Dag Dirk, Bedankt om ons een 10/10- beoordeling te geven. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.
Laptop als omschreven ontvangen in uitstekende staat, echt een aanrader
Dag Peter, Bedankt voor deze mooie score! Groeten, Jonathan.
Ruim aanbod van tweedehandslaptops aan interessante prijzen voor de koper. Het door mij aangekochte toestel voldoet qua uitrusting en staat volledig aan de beschrijving op de website. Supersnelle verzending. De technische ondersteuning in geval van vragen of problemen is top. Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen! 09/10/2024
Dag Alfred, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Groeten, Jonathan.
Het toestel werd perfect op het voorspelde ogenblik geleverd, perfect verpakt. Het toestel was ook volledig zoals beschreven op de website. Een echte aanrader!!!!! Alex Jacobs Laakdal
Dag Alex, Hartelijk dank voor deze super positieve review! Groeten, Jonathan.
Volgende dag reeds geleverd. Prima verpakt en toestel in prima staat
Dag Marc, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Groeten, Jonathan.
perfect
Bedankt om ons een topscore te geven! Groeten, Jonathan.
ik ben tevreden
Dag Wilfried, Bedankt voor deze mooie score! Groeten, Jonathan.
Niets op aan te merken.
Dag Vanessa, Bedankt voor jouw moie beoordeling! Groeten, Jonathan.
Laptop werd snel geleverd in perfecte staat.
Dag Cindy, Dankuwel voor deze geweldige score! Groeten, Jonathan.
Zeer propere en perfect werkende laptop. Ondanks de aanpassing naar een grotere SSD is de laptop pijlsnel geleverd.
Dag Curt, Dankuwel voor jouw feedback! Groeten, Jonathan.
Snelle versturing
Dag Liliane, Bedankt voor deze topscore! Groeten, Jonathan.
Très bien, il reste juste du néerlandais dans l’installation de l’ordinateur…
Bonjour Christian, Merci beaucoup pour votre commentaire agréable! Cordialement, Jonathan.
Mooie laptop voor een mooie prijs. En snel geleverd.
Dag Marc, Bedankt voor uw topscore! Groeten, Jonathan.
Top !
Dag Dirk, Bedankt voor deze aangename feedback! Groeten, Jonathan.
Je suis très contente de mon achat. Rapidité, fluidité, ce laptop répond exactement à mes demandes Je recommande vivement tweedehands laptop
Bonjour Florence, Je suis heureux de lire votre commentaire! Je vous souhaite de bonheur avec votre achat. Cordialement, Jonathan.
Pc werd snel bezorgd en product is zoals omschreven. Heel goede staat, veilig verpakt voor levering. Heel tevreden van aankoop via tweedehandslaptop.
Dag Dieter, Bedankt voor uw aankoop en bijgevolgd deze positieve commentaar. Groeten, Jonathan.
Netjes en schoon geleverd, en in zeer goede staat net zoals omschrijven. Top winkel, koop er volgende keer weer.
Dag Jeffrey, Hartelijk dank voor deze geweldige feedback! We zijn verheugd te horen dat u uiterst tevreden bent over uw aankoop. Zeker terug welkom op onze webshop/fysieke winkel in de toekomst! Groeten, Jonathan.