Bonjour Monsieur Baudouin, Merci beaucoup pour votre troisième achat! Nous sommes heureux de lire que vous êtes très satisfait de notre qualité et service. Cordialement, Jonathan.
Bonjour Jean-Luc, Merci pour votre achat et votre commentaire positive. Cordialement, Jonathan.
Dag Patrick, Ik probeerde u te contacteren per mail, maar kreeg voorlopig geen reactie van u. We hadden graag geweten welk type/model van beeldscherm u wenst te koppelen aan de PC. Zo kunnen we kijken om een geschikte kabel op te sturen. Wat bedoelt u precies met "2 poorten staan open"?. Neem gerust contact op met mij, dan kijk ik voor een geschikte oplossing. [email protected] Groeten, Jonathan.
Originele beoordeling
Dag Marleen, Bedankt om deze review te schrijven. Blij te horen dat uw bestelling alsnog goed is aangekomen! Bij leveringsproblemen nemen wij altijd meteen contact op met de klantendienst van Bpost, die de levering voor ons vanaf dat moment nauwgezet opvolgt. Veel plezier met uw aangekochte HP-laptop! Groeten, Jonathan.
Dag Mario, Hartelijk dank voor uw aankoop en voor deze topscore! Groeten, Jonathan.
Dag Jan, Bedankt voor deze topscore! Groeten, Jonathan.
Dag Sim, Hartelijk dank voor jouw zeer aangename review. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.
Dag Eric, Bedankt voor deze geweldige feedback! Groeten, Jonathan.
Dag Frank, Een mooi initiatief van u! Bedankt om ons een topscore te geven. Altijd welkom in de toekomst. Groeten, Jonathan.
Bonjour Philippe, Merci beaucoup pour votre commentaire agréable! Bonne chance avec votre achat!
Fijn om te horen Jeffrey! Veel plezier met uw aankoop. Groeten, Jonathan.
Dag Gert, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Groeten, Jonathan.
Dag Fred, Bedankt voor de 3 aankopen die u bij ons deed! Blij te horen dat u vertrouwen heeft in onze diensten en kwaliteit die we leveren. Ik wens u veel plezier met uw nieuwste aankoop! Groeten, Jonathan!
Dag Patrick, Bedankt voor jouw aankoop en review. Batterijen moeten zeker nog 4 tot 6u meegaan, naargelang het model. Ik heb je alvast per mail even gecontacteerd om te kijken welke oplossing we voor je kunnen bieden (o.a. vervanging van de batterij). Neem gerust contact op. Groeten, Jonathan.
Ter Waarde 88
8900 IEPER
Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!