laptop was zogezegd 'als nieuw' maar trackpad was versleten (toplaag), dit komt blijkbaar veel voor bij de lenovo thinkpad, kan daar zo echt niet mee werken, heb een cover besteld, weet niet of dit gaat helpen. Vele toetsen waren gewoon stickers (met andere codes waarschijnlijk ) opgeplakt.De prijs was goed maar zal nog wat kosten moeten maken. De firma heeft voorgesteld om te ruilen met andere laptop, de kosten zouden voor hun zijn. Daar heb ik allemaal geen tijd en zin voor dus ik houdt hem maar, met een beetje betere inlichtingen en foto's op de website was dit allemaal niet nodig geweest. Denk na voor je een 2dehands laptop koopt, de batterij is ook heel pak minder dan nieuw
Dag Mathias, We hebben dit samen met u bekeken en een gepast voorstel gedaan als alternatief. Groeten, Jonathan.
Originele beoordeling
laptop was zogezegd 'als nieuw' maar trackpad was versleten (toplaag), kan daar zo echt niet mee werken.Vele toetsen waren gewoon stickers (met andere codes waarschijnlijk ) opgeplakt. Waarschijnlijk bedrijf dat elk jaar van naam verandert. De prijs was goed maar zal nog wat kosten moeten maken
Goede tweedehands laptop met garantie. Extra Ram-geheugen plaatsen duurde amper een dag, de volgende dag hadden we de laptop al in onze handen.
Dag Siri, Hartelijk dank om deze mooie review te schrijven! Groeten, Jonathan.
Zeer behulpzaam, zoeken mee naar de beste optie, reageren enorm snel op een bericht
Dag Nadine, Bedankt voor deze mooie review! Groeten, Jonathan.
Cela fait des années que je leur fais confiance et j’en suis à 7 acheté sans aucun problème Du très bon matériel Merci
Bonjour Franco, Merci pour votre confiance! Cordialement, Jonathan.
Had een laptop nodig en telefonisch contact opgenomen met hun. Ze hebben me heel goed geholpen met de juiste laptop te vinden en bestelling was geplaatst na 10min. Dag later laptop thuis ontvangen in een heel goede staat.
Dag Furkan, Blij te horen dat je dankzij onze hulp een goede keuze hebt kunnen maken. Groeten, Jonathan.
Snel op zoek naar een goedkoop energiezuinig toestel met Windows 11. Mijn zoekopdracht verwees me naar Tweedehands Laptop. Onbekend voor mij, maar na deze zeer positieve ervaring voor herhaling vatbaar.
Dag Dirk, Wat een mooie score! Hartelijk dank & veel plezier met uw aangekochte laptop. Groeten, Jonathan.
Snel, vlot en goede prijs qualiteit
Dag Glenn, Hartelijk dank! Groeten, Jonathan.
Je zou niet zeggen dat het een tweedehands iPad is.
Dag Isabelle, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel succes met je aangekochte iPad! Groeten, Jonathan.
Ik zie geen reden om nieuwe laptops te kopen.
Dag Maarten, Bedankt om zo'n prachtig cijfer te geven! Groeten, Jonathan.
Commande facile, envoi rapide, colis très bien emballé, signature nécessaire à la réception à domicile.
Bonjour Marie, Merci pour votre commentaire! Nous apprecions vos beaux mots! Cordialement, Jonathan.
Z6 G4 gekocht voor aantrekkelijke prijs. Zeer "clean" toestel dat stevig en netjes verpakt afgeleverd werd door Bpost. Is 2de aankoop bij deze firma en kan het alleen maar aanraden.
Dag Johan, Bedankt om alweer voor ons te kiezen! Veel "game"plezier op dit toestel. Groeten, Jonathan.
Top deal
Dag Johan, Bedankt voor het invullen van een review. Groeten, Jonathan.
Geleverd in nauwelijks 22 uur.. het product was nauwelijks te onderscheiden van nieuw
Dag Robert, Fijn om te horen dat u tevreden bent van onze snelle verzending. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.
De laptop volgens afspraak snel mogen ontvangen. Goed en veilig verpakt. Er bleek met het toestel echter een klein probleem te zijn maar na melding is dit onmiddellijk in orde gebracht, waarvoor mijn dank. Goede service.
Dag Kurt, Heel vervelend dat dit niet werd opgemerkt alvorens uw bestelling op te sturen. We hebben uw toestel goed ontvangen en het keyboard werd vervangen. Het toestel werkt nu wel naar behoren. Groeten, Jonathan.
Originele beoordeling
Toetsenbord werkt maar deels, was nochtans de duurdere versie. Geretourneerd en nu afwachten of het goed komt.
Ik koop al jaren mijn computers bij jullie en ben altijd heel tevreden.
Dag Hendrik, Bedankt voor uw jarenlange vertrouwen in ons! Groeten, Jonathan.
Pc is ok, maar beantwoord niet aan de omschrijving
Dag Chris, We hebben deze miscommunicatie op onze webshop meteen aangepast na uw melding. In samenspraak met u hebben we een omvormer opgestuurd waarmee u wel deze uitgang ter beschikking hebt. Groeten, Jonathan.
Uitstekend Mijn pc had het begeven , dus een mailtje naar tweedehands laptop . Waar ik nog vlug reactie kreeg met uitleg en eventueel de herstelkost. Was voor mij iets te veel , dus heb ik een andere besteld. Na ontvangst gezien dat ik verkeerd had besteld . Dan gevraagd of ik deze kon omruilen en Dat was geen probleem. Dus met de auto naar de winkel , waar ik zeer goed werd ontvangen en de nodige uitleg kreeg wat voor mij het best paste. Deze dan besteld en een paar dagen later ontvangen. Mijn dank daar voor Een tevreden klant
Dag Nic, We proberen ons altijd flexibel op te stellen naar onze klanten toe. Geen onnodige wachttijden, papierwerk en/of langdurige procedures, bij ons gebeurt alles nog heel persoonlijk. Dat is toch wel één van de grote voordelen bij ons. Groeten, Jonathan.
Twee afzonderlijke bestellingen, (twee facturen) werden in één doos verstuurd. De transportkosten werden onmiddellijk terugbetaald.
Dag David, Blij dat we dit voor jou hebben kunnen oplossen. Groeten, Jonathan
2dehands laptop gekocht, HP Elitebook 745 G6. Super te vreden snel geleverd, zeer goed verpakt. Heel netjes en proper toestel, werkt en een droom. Dikke merci, tweedehands laptop.
Dag Simon, Bedankt voor jouw enthousiaste feedback! Ik deel deze review even op onze LinkedIn-pagina. Groeten, Jonathan.
Windows 11 werkt (tot nu toe) veel sneller dan 10 maar de instellingen zijn wel moeilijker te vinden want alles ziet er een beetje anders uit. Moeilijk gaat ook zeggen ze.
Dag Magda, Bedankt voor uw beoordeling. Groeten, Jonathan.
Veel beter in orde dan ik had verwacht. Eén klein minpuntje. De specifieke drivers voor de Video chip (AMD) waren niet geïnstalleerd waardoor het ding af en toe crashte. Heb Lenovo Vantage op het ding gezet zodat die op zoek kon naar de juiste drivers en dat heeft het probleem opgelost. Een minder tech-savvy gebruiker had jullie wel geld gekost vrees ik. Want die had het ding terug gestuurd na de 2e blue screen.
Dag Bart, Bedankt voor de feedback. We delen dit intern mee aan ons team, zodat deze hiermee aan de slag kan. Groeten, Jonathan.
zeer tevreden
Dag Marc, Bedankt om deze mooie beoordeling te posten. Groeten, Jonathan.
Supernelle levering, prima product!
Dag Patrick, Bedankt voor deze topscore! Groeten, Jonathan.
Wij kochten een tweedehands laptop van Dell eind september 2024. Deze werd door mijn zoon, student aan Vives, dagelijks gebruikt. We zijn nu half februari, nog geen 6 maand later, en de batterij houdt het amper een uur vol en is dan leeggelopen. Dat is een spijtige zaak, want een batterij valt niet binnen de garantie, natuurlijk. Zelf een nieuwe batterij gekocht online voor 40 euro, en zelf erin geplaatst. Voor de rest zijn wij heel tevreden over de laptop.
Dag Ivan, Helaas waren we niet op de hoogte gebracht over dit probleem. We bieden de garantie dat de batterij over een minimum van 70% capaciteit beschikt t.o.v. de originele nieuwcapaciteit. Dit kan per jaar 10-15% zakken. Als we de batterij uitlezen en zien dat de capaciteit na enkele maanden ondermaats is, kon de defecte batterij zeker vervangen worden door een goedwerkend exemplaar. Deze service bieden we zeker aan. Mocht u in de toekomst nog een probleem ondervinden, mag u ons zeker even contacteren om een oplossing te kunnen bespreken. Groeten, Jonathan.
Fast delivery. Suitable guarantee. reasonable price.
Hello Mohammad, Thanks a lot! Kind regards, Jonathan.
Ter Waarde 88
8900 IEPER
Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!