Livraison rapide et état du laptop nickel top seller

Livraison rapide et état du laptop nickel top seller

Reactie van het bedrijf

Merci beaucoup MIchael pour votre commentaire très positive! Cordialement, Jonathan.

Très bon service.

Merci pour le service rapide.

Reactie van het bedrijf

Bonjour Olivier. Vous êtes merci pour votre commande! Bonne chance avec votre achat. Cordialement, Jonathan.

Al meer dan 1 aankoop gedaan bij jullie. Prima materiaal TOP !

Reactie van het bedrijf

Bedankt Vincent voor het vertrouwen! Groeten, Jonathan.

tot nu geen klagen inzake kwaliteit

Niet beloven wat onuitvoerbaar is. Vandaag bestellen, morgen leveren met Bpost! Levering na drie dagen is nog snel genoeg en lag meer binnen de lijn der verwachtingen.

Reactie van het bedrijf

Goeiemorgen Femke, bedankt voor uw feedback! Ik heb dit even voor u uitgezocht. Ik zag dat u woensdagochtend 16 augustus bestelde en de bestelling op vrijdagochtend 18 augustus werd geleverd. Normaal gezien worden pakjes die voor 15u besteld werden altijd de dag erna geleverd. Soms gebeurd het dat er vertraging is bij Bpost omwille van stakingen, feestdagen... en dergelijke. Jouw bestelling werd door ons dezelfde dag nog afgegeven aan Bpost (16 augustus) en werd pas de dag erna gesorteerd, wat normaal de avond zelf nog gebeurd. Ik vermoed dat de vertraging te wijten is aan de feestdag van 15 augustus, waardoor er voor Bpost op 16 augustus wat meer pakjes te verwerken viel dan anders. Hopend u hiermee een duidelijk antwoord te geven. Alvast nog veel plezier gewenst met de bestelde producten! Groeten, Jonathan.

Everything was easy and good

Very good support, I had fast communication and help. I will come back and tell my friends that you are a very good choice.

Reactie van het bedrijf

Thank you very much, Anibal! Nice to hear that you're satisfied. I wish you much luck with the device. Kind regards, Jonathan.

Goede en correcte service ook na verkoop

Ook na de aankoop kan je op een goede en snelle service rekenen.

Reactie van het bedrijf

Dankuwel Nico voor uw mooie feedback! Groeten, Jonathan.

Au top !

PC commandé pendant la fermeture annuelle mais traitement impeccable. PC livré conforme avec les options commandées. Bon emballage. Dommage que l'emballage intérieur soit du plastique. Possibilité de le remplacer par du plus durable mais aussi efficace ? A part cette toute petite remarque, le service est irréprochable !

Reactie van het bedrijf

Bonjour Pierre, Merci beaucoup pour votre achat! Après tout, l'emballage des airbags pour les ordinateurs portables n'est plus disponible qu'en plastique. Cela est nécessaire pour pouvoir envoyer les produits en toute sécurité. Nous essayons toujours de récupérer autant d'emballages que possible. Par exemple, en cas de retour. Cordialement, Jonathan.

Alles zoals beschreven

Reactie van het bedrijf

Dag Patrick! Bedankt voor deze mooie score. Groeten, Jonathan.

Zeer tevreden, snelle levering van een mooie zeer propere laptop

Reactie van het bedrijf

Dag Rudy! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over uw aankoop. Groeten, Jonathan.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Bert voor deze mooie score! Groeten, Jonathan.

Positief

Toestel (touch) snel, in zeer goede staat en goed beschermd geleverd. Geen handleiding en een slechte kopie van de bestelbon. Geen gegevens over de stylus pen die niet aangeboden wordt

Reactie van het bedrijf

Dag Walter, Bedankt voor uw aankoop! Een handleiding wordt niet standaard meegegeven, omdat we onze C02-voetafdruk zo klein mogelijk willen houden. Mocht dit nodig zijn, kunnen we u zeker wel via mail een handleiding toesturen. Geef gerust een seintje als u dit wenst. We bieden inderdaad geen styluspen aan voor dit model, waardoor er dus ook geen informatie beschikbaar is op de webshop hierover. Als u een vraag heeft over de stylus kan u natuurlijk wel bij ons terecht via mail/ telefoon/ chat... Met vriendelijke groeten, Jonathan.

goede laptops, snel geleverd en uitmuntende service

Deze laptop (is de 3e die ik hier koop) had na ongeveer een week gebruik een keyboardprobleem. Contact opgenomen via mail en meteen antwoord (zelfs in hun verlof periode). Mocht hem terugsturen, maar besloot eens langs te gaan. Ter plaatse vriendelijk ontvangen en mijn vermoeden van een kapot keyboard werd bevestigd. Ze boden me meteen een nieuw toestel aan. Van klantvriendelijkheid en geweldige service gesproken. Ik raad hen bij iedereen aan.

Reactie van het bedrijf

Dag David, Blij dat we het probleem hebben kunnen oplossen voor u. Veel plezier met het toestel. Groeten, Jonathan.

Veel voor weing

Goede producten en aanbiedingen. Snelle levering.

Reactie van het bedrijf

Dag John, bedankt voor jouw feedback! Groeten, Jonathan.

Goeie service

Alles verliep zeer vlot

Reactie van het bedrijf

Dag Patrick. Bedankt voor uw aankoop en deze topscore! Groeten, Jonathan.

BIJ TWEEDEHANS EEN LAPTOP KOPEN IS ALTIJD GOED GELOPEN

PRIMA ALLES NAAR WENS

Reactie van het bedrijf

Dag Willy, Bedankt voor jouw mooi "rijmpje"! :-) Veel plezier met de aankoop. Groeten, Jonathan.

snel en goed

Ik koop regelmatig pc's, laptops, steeds snel geleverd in nieuwstaat, 1 keer een probleem gehad en onmiddellijk opgelost. Waarom nieuw kopen als je voor de helft minder in nieuwstaat kan kopen :)

Reactie van het bedrijf

Dag Johan, hartelijk dank voor jouw feedback. Groeten, Jonathan.

Uitstekende produkt en verzorgde levering

Reactie van het bedrijf

Bedankt Viviane voor deze mooie woorden! Groeten, Jonathan.

Ben heel tevreden.

Goeie service. Zelfs in de verlofperiode.

Reactie van het bedrijf

Dag Aldo, Bedankt voor jouw aankoop en voor jouw positieve feedback. Veel plezier met het toestel! Groeten, Jonathan.

Snelle levering , zeer goed verpakt ; laptop heel proper

Reactie van het bedrijf

Bedankt Richard voor deze fijne feedback! Groeten, Jonathan.

Volledig tevreden

Als er al eens een probleempje is wordt dit snel en efficiënt opgelost

Reactie van het bedrijf

Dag Roger, Bedankt voor jouw reeds jarenlange vertrouwen in ons. Groeten, Jonathan.

snelle levering, goede kwaliteit en goede prijzen.

Reactie van het bedrijf

Dag Kelly, bedankt voor jouw aangename woorden. Groeten, Jonathan.

Ook tijdens vakantie nog snel geleverd. Ook goede prijs.

Reactie van het bedrijf

Dag Henk, Dankuwel om ons deze mooie score te geven. Groeten, Jonathan.

In orde

Goeie service. Desktop werkt goed (is nog maar een week sinds aankoop).

Reactie van het bedrijf

Bedankt Army voor jouw mooie feedback! Groeten, Jonathan.

Snel en correct

De laptops zijn van zeer goede kwaliteit en lijken wel nieuw. Goede uitleg op de website en snelle levering. Top gewoon!

Reactie van het bedrijf

Bedankt Johan om zo'n topscore te geven! Het doet ons deugd deze positieve feedback te krijgen. Groeten, Jonathan.

zeer vlugge afhandeling en toestel is helemaal in orde

Kan net beter

Reactie van het bedrijf

Dag Jeannine! Bedankt voor jouw feedback. Groeten, Jonathan.

Over Tweedehands Laptop

Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten ;) Op onze toestellen geven wij trouwens 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via +32(0)57 27 18 19. Onze eigen hersteldienst helpt u graag verder.