Dag Hans, Bedankt voor jouw mooie feedback! Groeten, Jonathan.
Dag Hans, Kort, maar krachtig :D Bedankt! Groeten, Jonathan.
Dag Steve, Hartelijk dank voor deze topscore! Groeten, Jonathan.
Dag Tim, Bedankt voor jouw aangename feedback! Have fun met jouw laptop! Groeten, Jonathan.
Dag Eddy, Bedankt voor het vertrouwen in ons! Groeten, Jonathan.
Dag Lut, Bedankt voor deze topreview! Groeten Jonathan.
Dag Bart, Bedankt voor jouw fijne feedback! Veel plezier met de bestelde product(en)! Groeten, Jonathan.
Dag Ruben, Bedankt voor jouw aangename feedback! Doet ons deugd te horen. Groeten, Jonathan.
Dag Freya! Blij te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling. Alvast veel plezier ermee! Groeten, Jonathan.
Goeiemiddag Ghwendholine, Bedankt voor jouw feedback! Waar bevond de kras zich? Groeten, Jonathan.
Dag George, Bedankt voor uw aankoop! Stond de indeling dan op QWERTY of bedoelt u iets anders? Mochten we u met iets kunnen helpen, contacteer ons gerust! Groeten, Jonathan.
Dag Theo, Bedankt voor jouw feedback! Groeten, Jonathan.
Dag Loucka, Bedankt voor jouw fijne reactie! Groeten, Jonathan
Dag Luc, Chouette de lire que vous êtes très content de votre achat chez nous! Merci beaucoup pour votre commentaire et bonne journée! Cordialement, Jonathan.
Dag Gairomar, Bedankt voor deze aangenamen feedback! Groeten, Jonathan.
Dag Cindy. Hartelijk dank voor deze aangename feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over uw aankoop. Groeten, Jonathan.
Bedankt Roger voor het vertrouwen. Groeten, Jonathan.
Goeiemorgen Nidal, Bedankt voor uw feedback! Veel plezier met het toestel. Groeten, Jonathan.
Dag Noel, Bedankt voor deze topscore! Ik belde u al even op om te bekijken of we het probleem voor u konden oplossen. Helaas ligt het probleem inderdaad bij Telenet. Hopelijk word je snel geholpen door hun klantendienst. Groeten, Jonathan.
Dag Luc, Fijn om te lezen dat u dik tevreden bent. Bedankt voor uw aankoop en bijhorende feedback. Veel plezier met uw aankoop! Groeten, Jonathan.
Bedankt André voor deze goede score! Groeten, Jonathan.
Dag Aleksandra, Mooie reactie! Bedankt hiervoor. Groeten, Jonathan.
Goeiemorgen Bert, Bedankt voor uw aankoop en mooie feedback! Zo'n commentaar motiveert ons alleen maar meer om onze goede service te blijven voortzetten. Groeten, Jonathan.
Dag Jan. Bedankt voor deze mooie score! Groeten, Jonathan.
Dag Frank. Bedankt voor uw positieve feedback! Groeten, Jonathan.
Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten ;) Op onze toestellen geven wij trouwens 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via +32(0)57 27 18 19. Onze eigen hersteldienst helpt u graag verder.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.