PARFAIT

COMMANDE VENDREDI MATIN, RECU LUNDI MATIN

Flawless transaction. THANKS !

Ik werd geholpen om de juiste laptop te kiezen. De laptop werkt perfect. Ik zou de website aan iedereen aanraden.

Perfect. Weeral. Zonder overdrijven.

Late namiddag van 1 februari stel ik een vraagje via mail met antwoord 's morgens de dag erop, besteld/betaald tegen 12u, 's anderendaags 3/2 voor 13 uur heb ik de laptop in handen. Verpakt als geschenk en vandaag 14/2 de laptop cadeau gegeven aan de echtgenote. <3 <3 <3 Love it.

voldoet aan verwachtingen

Vlotte transactie, stevige verpakking, soft- en hardware ok. Tevreden van de aankoop, voor de tweede maal reeds, en heel wat goedkoper dan een nieuwe.

goede service

degelijk materiaal

Betrouwbaar en makkelijk bereikbaar.

We kochten reeds verschillende laptops bij Tweedehandslaptop. De kwaliteit is steeds goed, en het is makkelijk om contact te nemen indien nodig. En het concept is milieuvriendelijk: hergebruik.

Prijs/kwaliteit top!

Bijzonder blij met mijn aankoop.

Vlotte service

Snelle afhandeling, vriendelijk ontvangen

Snelle afhandeling en goede communicatie.

Snelle afhandeling en vlotte communicatie. Super snelle verzending van de goederen. Bedankt

Top service aan een niet te kloppen prijs/kwaliteit !

Ik wou voor mijn dochter een niet al te dure laptop die ze voor school kan gebruiken en kwam al vrij snel uit op Tweedehands Laptop. Een onklopbare prijs/kwaliteit verhouding en snelle en correcte service nota bene van een Belgisch bedrijf, dit kan ik alleen maar aanraden !!

levering laptop zeer veilig ingepakt, snelle levering

levering laptop zeer veilig ingepakt, snelle levering

zeer tevreden raad ik aan

Ben zeer tevreden met de aankoop snelle levering en duidelijke uitleg gekregen raad ik aan.

Alles werkt als nieuw! Een klein probleempje achteraf werd via de chat vlot opgelost.

parfait

je suis très content, c'est ce que j'espérais, j'ai obtenu votre adresse par informaticien qui s'occupe des mes pc et du système de protection. Il m'a fait installer un produit spécial , peu connu qui est un double pare feu ( entrée, sortie) d'origine USA : Fortinet et qui me permet de contrôler à distances mes machines sans passer par un VPN !

zeer goede service

goed begeleid om de betaling af te ronden

Uitstekende koop!

Vlot kunnen bestellen en ook vlot geleverd! Alles was ok!

Correcte prijs, correcte levering

De geleverde pc werkt uitstekend!

Laptop in nieuwstaat geleverd en goed verpakt!

Heb ik hier een XPS 13 7390 met 4k scherm gekocht, excl btw waren zij het voordeligste dus meteen een order bij hun geplaatst. Enige minpunt is dat ik deze laptop had gekocht voor zijn batterij, helaas na 2-3 jaar gebruik door iemand anders is deze niet meer zoals nieuw maar dit is te verwachten met een 2dehandse laptop.

Voldoet aan de verwachting

Netjes afgeleverd en werkt perfect heel blij mee

Bedankt voor de nieuwe monitor! Ons pakketje werd niet met zorg behandeld door bpost. De doos was beschadigd, en ondanks de uitstekende verpakking was de monitor defect bij aankomst. Jammer, maar de klantendienst was prima en er werd snel een nieuwe monitor opgestuurd.

Toppers

Niet van nieuw te onderscheiden. Heel goed verpakt. Kom je zelden tegen. Zeker het geld waard.

Product van goede kwaliteit, keurige levering

Choix, service et communication au top!

C'est la deuxième fois en plus de 4 ans que je m'adresse à eux pour l'achat d'un portable reconditionné. Cette fois-ci, j'ai dû me faire livrer en France. Le colis s'est perdu (faute à la Poste française) et le suivi de la part de Tweedehands Laptop a été très professionnel et très correct. Ils m'ont envoyé de suite un autre ordinateur, sans attendre d'avoir retrouvé le premier, ils m'ont proposé une série de point relais fiables pour Bpost. L'ordinateur est arrivé sans soucis, comme toujours, bien emballé et tout-à-fait fonctionnel. Petite cerise sur le gâteau : openoffice était déjà installé. Je suis vraiment très, très content du service!

Alles correct verlopen!

Correcte prijs, netjes afgeleverde producten en een vriendelijke en efficiënte dienst na verkoop

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!