Heel tevreden

Snelle levering en de laptop werkt als nieuw.

Top !

Perfecte 100% service

Proper en goed werkend toestel in een mum van tijd thuis geleverd.

vlotte levering en juiste info over product

vlotte levering . Laptop voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Reeds meer dan 20 besteld

Steeds topservice en verzorgd materiaal, sterk aanbevolen

Tevreden klant

Beste, We hebben reeds verschillende aankopen gedaan en waren iedere keer tevreden zowel de geleverde artikelen als ook door de snelle leveringen. We bevelen jullie zeker aan. Met vriendelijke groeten en bedankt. Vermeire Hugo.

prima bedrijf, snel, correcte service , zeer vriendelijk,

snellere afhaling van toestel door hen mogelijk gemaakt dan voorzien was, bedankt.

Heel mooi materiaal en snel geleverd.

Enige minpuntje is dat het verpakkingsmateriaal uit GIGANTISCH veel plastic bestaat. Dat zou wat milieuvriendelijker mogen.

Goede prijs/kwaliteit

Ruim aanbod in diverse prijscategorieën. Snelle levering en service

De na leverings dienst is snel en vriendelijk

Zoals steeds een snelle en betrouwbare service.

Ik ben tevreden over mijn recente aankoop daar.

Na telefonische bestelling volgde de levering met afhaling in een postpunt heel snel.

Goede service en het materiaal is zoals beschreven. Service na is ook oké;

Is in orde

Voldoet aan de verwachting.

Tout est ok et date de livraison respectée

Tout est ok et date de livraison respectée . Je suis satisfait du service

vlotte service, prima scherm voor een scherpe prijs

kleine opmerking, zoveel plastiek...bijna een volledige PMD-zak gevuld met de verpakking.

Supersnelle service

Door een foutje verkeerde laptop ontvangen, zelfde dag nog rechtgezet en twee dagen later had ik de juiste. Top service.

Topservice!

Vlot gestart. Geen problemen tot nu

Snel en correct

Zeer goede en snelle service

Direct juiste persoon aan de lijn en niet oneindig doorverbonden worden zoals bij de grote(re) suppliers

aangeraden door mijn dochter:zeer tevreden

uitstekend gemak om te kopen, zoals opgegeven geleverd, toestel is ok

tevreden maar niet helemaal

Bedoeling was om laptop te kopen waar je 4g kunt gebruiken van sim, maar bij levering zat er geen 4g lte module in, moest appart nog kopen anders moest ik elke keer hotspot gebruiken van mijn gsm op werk

Produits a la hauteur attendue et tres bon packaging

Bon suivi de livraison et prix des produits dans la moyenne des produits reconditionnes de bonne valeur avec garantie

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!