Betrouwbaar en zeer degelijk tweedehands IT materiaal aan eerlijke prijs

Ik heb er voor de tweede keer een laptop gekocht en ben opnieuw zeer tevreden van prijs en kwaliteit. Zeer goede en duidelijke communicatie, snelle verzending en laptop zeer degelijk verpakt. M.a.w. zoals het hoort.

prijs/kwaliteit top!

Al 2de laptop nu dat we aanschaffen, en al 2 keer top. Snelle levering en goeie site, waar je vanalles kan aan toevoegen alnaar gelang je wensen.

Jullie service is altijd top, een echte aanbeveling om bij jullie te kopen.

Mijn prachtig toestel aan een prachtige prijs !

Mooie toestellen die als nieuw ogen aan een voortreffelijke prijs

Perfecte service

Perfecte service, heel snel en goed. Materiaal prima verpakt en snelle levering! Zeker aan te raden

Geen enkel probleem

Mijn zoon heeft mijn laptop werkklaar gemaakt en aangepast aan mijn wensen. Daarbij heeft hij geen enkel probleem ondervonden.

Goed materiaal, goede service.

Ik kocht reeds verschillende zaken bij tweedehandslaptop, en ben een tevreden klant. Ook als iets niet direct in orde is, wordt dit op een snelle en correcte manier opgelost.

Zeer goede service

Zoals gewoonlijk snelle levering en tip-top in orde Sterk aanbevolen

Alles ok

Alles ok

Mooie laptop, Werkt prima Ben zeer tevreden

Top service en Top product!

Ben zeer goed geholpen via de chat op de website. Top service! Eens besteld had ik laptop volgende dag ontvangen. Laptop in zeer goede staat, praktisch nieuw! Alles voorgeïnstalleerd dus meteen klaar voor gebruik, :) Enorm tevreden. Gr, Hasan

snelle levering en overzichtelijke website

goede website, overzichtelijk, en snelle levering!

Proficiat, doe zo verder

Zoals gewoonlijk, stipte levering, prachtig product en compleet gebruiksklaar geleverd

Perfect!

Onberispelijke kwaliteit, snelle levering.

mooie deal

mijn eerste ervaring met tweedehandslaptop.com en meteen ook heel positief.

super toestel

ik ben tevreden over mijn aankoop. vlugge levering

doen wat ze beloven

alles ok

Heel positief

Mijn twee dochters zijn blij met hun persoonlijke laptop. Mooie toestellen voor een eerlijke prijs. Snel geleverd!

Spijtig kapotte oplader meegekregen. Heb zelf eentje moeten kopen voor 20€ in de lokale computer store. Maar voor de rest altijd wel goede sevice en snelle service

Excellent

Le laptop Dell fonctionne très bien et en parfait état la livraison rapide et était bien protégé

Topservice, topproduct!

Ik kocht een 20 inch monitor en hij werkt als nieuw. Enorm tevreden!

ik ben zeer tevreden van de laptop en van bpost

uitstekend mvg van de gebruiker van de laptop brigitte bral

Laptop in nieuwstaat voor een eerlijke prijs

Aangenaam verast over de staat van mijn "nieuwe" laptop. Na betaling was de laptop binnen 2 dagen geleverd. De laptop zat zeer netjes verpakt en goed beschermd met lucht zakjes. Volgende laptop kom zeker ook van Tweedehands Laptop :)

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Acuraat en snel

Dit is de tweede pc van Tweedehands Laptop die via vrienden bij SN Airlines naar Godaguene in Senegal wordt getransporteerd. In de school waar ca. 420 leerlingen les volgen, zal deze Lenovo gebruikt worden voor de schooladministratie en voor het organiseren van een correcte volkstelling. De eerste pc moet terug naar het thuisfront worden gebracht wegens een foute aansluiting op de batterijen van de zonnecollectoren. D.R.O.P vzw hoopt de vorige All-in-One toch nog te kunnen herstellen. In Thiès en Dakar waren geen onderdelen te vinden.

Top 2de hands computer

Computer werkt perfect. Snelle levering.

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!