Tout est parfait

J'ai beau chercher. Tout est parfait.

ongeevenaarde dienstverlening Bedankt

Computer gekocht en ontvangen maar geen voeding ik gebeld en s'anderdaags geleverd.

Rapide en livraison, sérieux, et commande fidèle à ma demande

Professionnel à l'écoute, le produit reçu est fidèle à ma demande. Réception très rapide avec une bonne protection de la marchandise.

Een 2e hands laptop zoals verwacht

Een Lenovo ex lease laptop zoals verwacht, aan een aangemeten prijs voor de garantie die geboden wordt. Indien je particulier koopt heb je deze niet..... en dat was belangrijk voor mij.

klantvriendelijk maar laptop niet de verwachte kwaliteit

Snelle service, handige toepassingen. Kwaliteit laptop ondermaats. Muis hapert, zeer verouderde Windows en heel veel gebruikssporen

Correct product en service

De laptop was zoals aangegeven en in uistekende staat werkt perfect. Mijn dochter is er zeer tevreden mee. Bedankt!

Goede kwaliteit

De laptops zijn van goede kwaliteit en een stipte levering in een mum van tijd

Alles naar wens verlopen

De tweedehands laptop die we ontvangen hebben is in uitstekende staat. Heel handig de opties die kunnen gekozen worden.

RESPECT DU MATERIEL ET DU TIMING DE LIVRAISON

Dans le cadre d'un projet européen Erasmus, il nous a été possible d'acquérir des PC reconditionnés. Notre choix, judicieux, s'est porté sur la firme T.L. et nous en sommes ravis. La livraison a été effectuée den un temps très court. Nous recommandons cette firme pour le sérieux et ne manquerons pas de recommander du matériel lors d'un autre budget.

très bien

je suis tres satisfait .état impeccable pour un pc d' occasion

Goede kwaliteit voor lage prijs.

Snelle levering. En laptop voldoet aan mijn eisen.

alles ok

alles naar wens

Zeer vlotte bestelling en verzending

Advies voor bestelling was zeker goed en welkom. Ook een vlotte bestelling en verzending ervaren.

Prima koop en service

Eerste aankoop, maar niet mijn laatste

Snel en volgens beschrijving

Snelle bestelling. PC was correct volgens beschrijving.

super!

Dienst zeer goed en pakje manueel afgeleverd, top!

Ik heb een zeer mooi laptop toegekregen. Zag eruit als nieuw en werkt beter dan een nieuwe. De levering verliep erg vlot en de laptop was netjes en veilig ingepakt. Zeer tevreden!!!

Super tevreden

Vlot verlopen

ssd schijf was niet goed

na installeren van Ubuntu naast Windows hele opstart ontregeld, er stonden extra partities op om het begin van de schijf te omzeilen. Die was versleten. Na installatie nieuwe schijf loopt alles prima. Was niet mijn verwachting dat het op die manier weer werkend gemaakt zou worden. Ik zou hier nooit meer een laptop kopen.

Tevreden

Prijs kwaliteit heel goed

super gewoon

niet gedacht dat ik voor zo'n prijs zoveel "tweedehands"kwaliteit zou krijgen, eigenlijk een beetje als een premium selection wagen kopen bij de duurdere automerken...

alles snel en prima in orde. Amper schade en verwaarloosbaar.

overtreft de verwachting

prima tweedehands pc met weinig tot geen gebruikssporen supersnelle levering eerste indruk is alvast voortreffelijk !!

correct en zeer klant vriendelijk

vlotte, juiste info en afhandeling, waar voor ons geld gekregen!

correcte en snelle service met kennis van zaken

correcte en snelle service met kennis van zaken

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!