Geweldige service

Bij de bestelling had ik niet gezien dat er een verlofperiode was en had de laptop dringend nodig. Na e-mail uitwisseling heb ik deze toch op tijd ontvangen met zaterdaglevering. Prima service.

Vlotte service en correcte prijs.

Vlotte service na verkoop.

Super tevreden van de x250. Systeem is goeie conditie.

Uitstekende service, geven wat ze beloven

Ben zeer tevreden met aankoop laptop - correcte aanbieding - snelle levering - beveiligde verpakking - mooi toestel

Zopas derde toestel in één jaar gekocht bij Tweedehands Laptop.

En het vierde en vijfde zal waarschijnlijk ook van bij jullie komen. Toestellen zijn zeer proper. Ik koop altijd bescheiden toestellen omdat ze enkel dienen voor kantoortoepassingen. Maar wat bijkomende RAM, en een frisse SSD geven die toestellen echt wel de nodige vlotheid om mee te werken.

Uitstekend!

Prima service, snel en vlot geleverd! Gekregen wat ik besteld heb! Een aanrader!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer tevreden, alles werkt perfect

de tweede maal dat ik iets koop bij tweedehandsLaptop en twee keer zeer tevreden. Een laptop en een desktop PC beide toestellen voldeden aan mijn verwachtingen. Michael

Prima aankoop

Alles is goed verlopen. Prijs en kwaliteit zijn top.

Zeer tevreden, snel geleverd, proper toestel en alles werkt.

Goede ervaring, was eerst wat twijfelachtig maar na de levering zeer tevreden. propere laptop en alles werkt. Ook positief er staat windows 10 home op er voor de rest geen andere brol apps zoals bij de meeste nieuwe laptops. Een aanrader. 1 tegenvaller er zit geen webcam op. Misschien mijn fout weet niet meer of dit bij de beschrijving. Voor de rest zeer tevreden.

Vriendelijk, eerlijk, goedkoop en goeie kwaliteit.

Al meerder malen naar hier gekomen om tablets, laptops en pc's te kopen. Altijd tevreden geweest.

Tip top in orde zoals gewoonlijk

Op tijd besteld, op tijd geleverd

zeer tevreden

pc behuizing ziet eruit als nieuw , geen sleet op het toetsenbord, computer werkt zeer snel.geleverd binnen de 4 dagen. aanbevolen.

Dikke pluim voor dit bedrijf!!

Altijd mooie laptops, en super snel geleverd Zeer tevreden!

Mijn eerste ervaring met tweedehandslaptop.com ..... zeker niet over te klagen.

In onze tweede laptop had de videokaart de geest gegeven (+- 11 jaar oud) omdat we deze tweede laptop enkel gebruiken om te internetten was een nieuw exemplaar kopen niet aan de orde. Vandaar dus onze keuze voor een tweedehands en .... die hebben we dus gevonden op tweedehandslaptop.com. Er is geleverd wat er op de site aangeboden werd en .... ja we zijn tevreden hierover .... Levering per post verliep trouwens ook zoals aangegeven .... zéér goed verpakt .... geen beschadigingen te speuren .... als nieuw dus !!

Top !!!

Prima laptop, snel geleverd.

Snelle en correcte service, alles wat ze beloven krijg je !!!!

Tof, correct ! Laptop werd op tijd geleverd en voldoet aan alle wensen en noden ! Zeer goed verpakt, de laptop is één van de beste die ik ooit gehad heb, vanaf nu koop ik nog enkel bij jullie !!!!!

Goed en correct.

Laptop besteld en zelf afgehaald. Tot nu toe heel goede pc, voor een correcte prijs.

TOP producten super snel geleverd een aanrader

heb er al laptops, dockings, muizen en nu ook losse onderdelen gekocht. steeds correct beschrever, en correct en zeer snel geleverd. ik ben zeer tevreden. Gerry De Blick

Ik ben een tevreden klant

De bestelling en levering verliep perfect. De laptops zien er heel goed uit en werken ook zeer goed. Hopelijk blijf het ook zo!

Super PC

Excellent PC. On dirait un neuf ! Livraison super rapide et ordi super bien emballé. Franchement, j'ai été bluffé. Je sais où j’achète le prochain PC !

Très content de mon achat

Le portable est dans un état parfait, il fonctionne parfaitement. La livraison c'est faites très rapidement. Le seul bémol est qu'il était configuré en néerlandais alors que je croyais avoir compris en lisant email qu'il serait en français. Ce n'est vraiment pas grave pour moi, je l'ai reconfiguré.

ok

de laptop is perfect!!

TOP BEDRIJF

Heel goede service, ook bij technische problemen. Snel geholpen bij een defect toetsenbord. Al meerdere laptops en een PC gekocht. Ben heel tevreden.

Snelle levering, prijs kwaliteit in orde

wij kochten een tweede scherm. Werd snel geleverd en alles werkt perfect.

Pech met aankoop ruil voorgesteld maar geen compensatie

Ik kocht een Dell laptop waarvan achteraf bleek dat het scherm nogal geel was ipv wit.Na melden en terugsturen van laptop werd de bevinding aangenomen en werd een ruil voorgesteld voor dezelfde laptop maar dan met een scherm dat normaal zou zijn van kleur.Ik eiste als compensatie voor alle problemen die ik had omdat de laptop een noodzaak was en ik n u maar moest zien hoe ik me behelpen kon als compensatie een bijplaatsing van het geheugen van 8 GB, een kost voor de handelaar van +/- 30 euro. Hiermee konden ze niet instemmen.Ik heb dan gebruik gemaakt van het herroepingsrecht.De laptop bleef bij de firma en ik werd terugbetaald. In het algemeen zijn de prijzen die gevraagd worden op het eerste gezicht goed, maar als je 150 euro bijlegt dan kan je een nieuwe laptop kopen met dezelfde specificaties, zij het dan geen Dell.Ik behoud het vertrouwen in deze webshop wel en mocht ik iets nodig hebben zal ik zeker daar kijken en bestellen.

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!