Positief

Alles verliep vlot, voldoende info. Prima laptop met de aanpassingen. Duurzaamheid kan na een paar dagen niet beoordeeld worden.

Super kwaliteit, super prijs en super snelle levering! Juist een half sterretje niet, ik miste een beetje een handleiding bij het beeldscherm. Kreeg het niet direct in gang.

Nette laptop in zeer goede staat.

Bij tweedehands laptop een Lenovo T550 besteld. Helaad ging er iets mis bij de levering en viel het onderste deel van het scherm uit. Onmiddellijk een retourbon gekregen, laptop retour gestuurd en enkele dagen later een ander toestel ontvangen. Mooie laptop met top prestaties. Tevreden over toestel en service.

Geweldige service , heel vriendelijk

Sorry ik heb geen ervaring

Snelle, vriendelijke service dikke pluim.

Prima snelle en vriendelijke service. Een pluim aan het ganse team. De krasjes op de pc vallen hierbij in het niet. Sterke aanrader, doe zo voort.

Snelle levering. Toestel in prima staat, allerlaatste Windows update, extra een gratis office pakket reeds geinstalleerd. En na levering check inzake tevredenheid.

Mooie en goed werkende laptop

Laptop werkt zoals hij hoort. Hij heeft minimaal tot geen gebruikssporen.

voortreffelijk

Alle afspraken werden correct nagekomen. Meer, toen ik per mail in het weekend een vraag stelde kwam het antwoord onmiddellijk binnenrollen. Ook een dag later werd me gevraagd of alles in orde was. Voortreffelijk!

snelle levering en goed kwaliteit

mijn tweede laptop hier en heel tevreden van

Laptop werkt fantastisch

Gemakkelijk om mee te werken. In goede staat. Ben heel tevreden voor wat uk ervoor bëtaald heb

Uitermate tevreden!

Gisteren een tweedehands dell laptop gekocht, vandaag al netjes geleverd, ook tijdens corona-tijden. Geen krasje op het toestel, splinternieuwe lader erbij, en zéér goed ingepakt. Aanrader!

Vlot

Ik kreeg via de chat de nodige adviezen. De medewerker zocht geduldig, gericht en eerlijk naar een antwoord op mijn vraag. De levering in deze onzekere tijden ging verrassend snel. Op dit moment geniet ik ten volle van mijn product. Dit alles werkt overtuigend om de volgende keer terug bij jullie te bestellen. Enige minpunt: ik had gehoopt op 1 jaar garantie ook op de batterij.

Zeer snelle levering.

In Corona-tijden zeer snelle levering. Kinderen tevreden. Beiden kunnen nu tegelijkertijd hun schooltaken online doen. Zeer snelle laptop. Super service.

snelle service en goed product

Snelle levering en product voldoet volledig aan de verwachtingen

Absolute top!

Ik laat bij tweedehandslaptop door m'n klanten een 2e handse laptop of desktop bestellen: altijd impecabel. Meestal geen enkel krasje. Dikwijls een nieuwe voeding. Batterij altijd nog in beste vorm. Snel geleverd. Schitterend verpakt. Geen enkele zin om nieuw te kopen. Ik kies altijd voor Dell. Klanten keitevreden. Michel, de nr1 Dienstverlener ListMinut Informatica

Correcte prijs voor een zo goed als nieuwe laptop.

Na het plaatsen van de bestelling en betaling werd de laptop zoals beloofd de volgende dag afgeleverd. Had met de corona maatregelen gerekend op enkele dagen,mooi niet dus. Super service van jullie .De laptop zat mooi verpakt en ziet eruit als nieuw en werkt ook zo. Dus kortom zeer tevreden. Ik beveel jullie bij iedereen aan. Toppie!

Betrouwbaar en efficient

Wat bij anderen niet kon, kon bij Tweedehands Laptop wel, een bestelling plaatsen en 2 werkdagen later je bestelling ontvangen. Super service *****

perfect

perfecte service

We kunnen niet echt een ernstig minpunt aangeven

Adequaat en snel advies (via de chat) bij het samen bepalen van de keuze voor welke laptop. Open en correcte communicatie over (mogelijke) leveringstijden tijdens COVID-19-periode. Ondanks bestelling in vroege namiddag, toch reeds levering de volgende voormiddag. Een beetje spijtig van het Tweedehandslaptop-stickertje op de laptop zelf. Dat hoeft niet echt. Voor de rest, gewoonweg OK!

Correct

Goede levering en vooral op tijd. De gewenste modificaties waren ook perfect uitgevoerd. Kortom, dik in orde.

blij met deze aankoop

mooie laptop die tenminste tot nu toe perfect in orde is. snelle levering ook in coronatijden. lijkt me een aanrader.

Snelle levering!

Voor de eerste keer hier een laptop besteld en werd vlug geleverd. Laptop direct uitgetest en alles werkt perfect. Dochter kon direct aan de slag voor haar huiswerk. Dus tevreden met de aankoop tot nu toe.

Uitstekende service!

Uitstekende service.

alles correct

Als was prima zoals beschreven

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!