Prima laptop, snel geleverd.
Dag Roger, dankjewel om een beoordeling na te laten. Gr. Sophie
Tof, correct ! Laptop werd op tijd geleverd en voldoet aan alle wensen en noden ! Zeer goed verpakt, de laptop is één van de beste die ik ooit gehad heb, vanaf nu koop ik nog enkel bij jullie !!!!!
Dag Rudi, dankjewel voor de review. Geweldig nieuws dat u tevreden bent van de aankoop! Gr. Sophie
Laptop besteld en zelf afgehaald. Tot nu toe heel goede pc, voor een correcte prijs.
Dag Gery, fijn dat u tevreden bent met de aankoop! Gr. Sophie
heb er al laptops, dockings, muizen en nu ook losse onderdelen gekocht. steeds correct beschrever, en correct en zeer snel geleverd. ik ben zeer tevreden. Gerry De Blick
Dag Gerry, dankjewel voor deze mooie review! Gr. Sophie
De bestelling en levering verliep perfect. De laptops zien er heel goed uit en werken ook zeer goed. Hopelijk blijf het ook zo!
Goedemorgen Eddy, dankjewel om de tijd te nemen een review te schrijven. Gr. Sophie
Excellent PC. On dirait un neuf ! Livraison super rapide et ordi super bien emballé. Franchement, j'ai été bluffé. Je sais où j’achète le prochain PC !
Bonjour Pascal, merci beaucoup! Bonne journée, Sophie
Le portable est dans un état parfait, il fonctionne parfaitement. La livraison c'est faites très rapidement. Le seul bémol est qu'il était configuré en néerlandais alors que je croyais avoir compris en lisant email qu'il serait en français. Ce n'est vraiment pas grave pour moi, je l'ai reconfiguré.
Bonjour Olivier, merci beaucoup pour votre revue. Je suis désolé que le portable ne soit pas en français, cela a été négligé. Ravi de lire que vous êtes statisfait de l'état et du fonctionnement de l'appareil! Bien à vous, Sophie
de laptop is perfect!!
Dag Geert, dankjewel voor de beoordeling. Vreemd dat u de internetkabel niet meer kan gebruiken. Ik vraag dat de technieker anders even contact met u opneemt. Gr. Sophie
Originele beoordeling
de laptop start perfect op bij eerste ingebruikname met internetkabel. doch de volgende dag had ik géén internet meer op de pc en kon die op alle mogelijkheden niet vinden. de laptop is terug op fabrieksinstellingen gezet en nu werkt die uitsluitend op wifi en niet op de kabel via modem..(spijtig)
Heel goede service, ook bij technische problemen. Snel geholpen bij een defect toetsenbord. Al meerdere laptops en een PC gekocht. Ben heel tevreden.
Goedemorgen Rudi, dankjewel voor deze zeer nette review! Fijn dat u tevreden bent met onze service. Gr. Sophie
wij kochten een tweede scherm. Werd snel geleverd en alles werkt perfect.
Dag Anja, dankjewel voor de beoordeling. Gr. Sophie
Ik kocht een Dell laptop waarvan achteraf bleek dat het scherm nogal geel was ipv wit.Na melden en terugsturen van laptop werd de bevinding aangenomen en werd een ruil voorgesteld voor dezelfde laptop maar dan met een scherm dat normaal zou zijn van kleur.Ik eiste als compensatie voor alle problemen die ik had omdat de laptop een noodzaak was en ik n u maar moest zien hoe ik me behelpen kon als compensatie een bijplaatsing van het geheugen van 8 GB, een kost voor de handelaar van +/- 30 euro. Hiermee konden ze niet instemmen.Ik heb dan gebruik gemaakt van het herroepingsrecht.De laptop bleef bij de firma en ik werd terugbetaald. In het algemeen zijn de prijzen die gevraagd worden op het eerste gezicht goed, maar als je 150 euro bijlegt dan kan je een nieuwe laptop kopen met dezelfde specificaties, zij het dan geen Dell.Ik behoud het vertrouwen in deze webshop wel en mocht ik iets nodig hebben zal ik zeker daar kijken en bestellen.
Beste Marc, zoals eerder vermeld is geen enkel scherm hetzelfde 😉 Uit mailverkeer werd duidelijk dat door het gebruik van een ander extern scherm het niet aangenaam was om twee verschillende tinten te zien. De kost voor de upgrade van 8 GB naar 16 GB is trouwens meer dan wat jij vermoedt. De kwaliteit van onze toestellen kunnen niet worden vergeleken met de toestellen speciaal ontworpen voor de consumentenmarkt. Wij kopen ons IT-materiaal over vanuit bedrijfsomgevingen. Dit betekent dat deze toestellen ontworpen zijn vanuit een zakelijk oogpunt en dus kwalitatief heel wat beter zijn. Het retourneren van de laptop is verder vlot verlopen en afgehandeld. U bent verder altijd welkom op onze webshop, en bij vragen mag u altijd contact opnemen met ons. Nog een fijne dag verder.
Snel geleverd en tot nu toe ziet alles er top uit.( 1 week in bezit) Dell laptop
Dag Johan, super fijn om te lezen! Bedankt om de tijd te nemen een review te schrijven. Gr. Sophie
2de laptop die ik daar koop tegen een zeer scherpe prijs, werkt stabiel en correct, op deze wat kleine gebruikssporen maar niets ernstig. Is een kleine lichte mobiele laptop met een i7 4de generatie met 16 Gb werkgeheugen en een SSD tegen een correcte prijs
Dag Peter, dankjewel om een review te schrijven! Gr. Sophie
Having just bought a 2nd hand Dell laptop, I can only recommend the seller. Smooth transaction, good communication and fast delivery even if I ordered additional upgrades and Win10 installation in EN. My new laptop is great, in very good condition.
Good morning Tomas, thank you for taking the time to write a review. Great to read that you're happy with the laptop and our service :) Kind regards, Sophie
Ik had de laptop midden in de nacht besteld, maar wou of kon niet wachten op de levering per post, heb ik besloten om hem op te halen, dan was ik een tijdje uit mijn kot, had ik nodig. een treinreis en een bus later was ik bij de winkel. Terug thuis rond 15.00. De laptop heeft zijn doel waar gemaakt, en heb hem niet meer nodig, maar ik zal hem behouden als reserve.
Dag Jean, ik ben blij voor u dat de laptop zijn doel heeft waargemaakt. Als reserve kan deze laptop zeer zeker nog goed dienen! Gr. Sophie
Na lang twijfelen toch maar een refurbished laptop gekocht. Omdat ik voor een Belgisch bedrijf wou kiezen, kwam ik op deze site. Ik werd goed geholpen bij mijn keuze door een vriendelijke dame. Ik ben blij verrast met het aangekochte product. Ziet er uit als splinternieuw en werkt perfect.
Goedemorgen Walter, dankjewel voor deze heel erg mooie review. Gr. Sophie
Tot heden uiterst tevreden, prima service en goed product aan eerlijke prijs. Mijn vertrouwen waard!!
Goedemorgen Jo, dankjewel om de tijd te nemen ons een beoordeling te geven. Gr. Sophie
Van bestelling tot levering alles perfect verlopen, bedankt!
Dag Eugene, alvast bedankt voor deze mooie review. Gr. Sophie
Informatieve website correcte prijzen perfecte communicatie perfecte levering binnen vermelde tijd volgende laptop komt van bij Tweedehands laptop
Dag Diego, wij zijn blij dat u tevreden bent met onze service! U mag altijd vrijblijvend contact opnemen voor u volgende aankoop :) Gr. Sophie
Vlotte website. Duidelijke omschrijving. Levering volgens het boekje.
Dag Geert, dankjewel voor deze zeer nette review! Gr. Sophie
bedankt tweede hands voor de vlotte levering van een mooie goede en betaalbare laptop voor mijn dochter. aan mij hebben jullie er een klant bij. mvg william
Dag William, wat een super mooi berichtje. Bedankt voor uw beoordeling! Gr. Sophie
Goede hulp gehad via de chat. Laptop was de dag erna in huis. Niet te zien dat het een tweedehands laptop is! Goed verpakt!
Goedemiddag Veronique, dankjewel voor uw review! Gr. Sophie
Dit was de 2e laptop die ik bestelde. De laptop was in perfecte staat en werd snel geleverd
Dag Tom, dankjewel om de tijd te nemen een review te schrijven. Gr. Sophie
Positief
Dag Frederik, bedankt! ;) Gr. Sophie
Reeds voor de 2 de maal een bestelling gedaan bij tweedehandslaptop.com een top laptop werd snel geleverd ook het scherm,toetsenborden,muis bij de tweede bestelling voldeden uitstekend en werden snel geleverd. Bedankt jullie zijn top. Groeten. Hugo Vermeire
Hallo Hugo, heel erg graag gedaan! Zonnige dag verder. Gr. Sophie
Ter Waarde 88
8900 IEPER
Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!