Zoals vorige bestellingen, prima service

Prima contact

Zeer goede opvolging.

Correcte prijs. Stipte levering!

Eerste aankoop via deze website: Goede werkende pc voor een correcte prijs. Stipte service. Zeer tevreden klant!

Deftige laptop voor goede prijs

Zoals in de titel staat, correcte prijs voor een heel goed werkend toestel. Snel geleverd in een beschermende verpakking. Aanrader!

Goed geholpen, snelle levering

De mevrouw op de chat hielp me goed bij het kiezen van een laptop. De levering was snel en gratis. Goede ervaring!

Correct en vlot

Mijn bestelling stond volledig klaar zoals beloofd.

Vlot, correct en betrouwbaar.

Prima service, in alle fases van de procedure (website, info, bestelling,levering)

Gewoonweg een goede service

Werd bij de online chat zeer goed geholpen bij mijn keuze van laptop,prijs kwaliteit zeker een aanrader

correct en snel

zeer goed en correct en snel

Dit bedrijf is te vertrouwen

Heb reeds meerdere toestellen gekocht (laptop en PC). De service is steeds heel correct geweest en de toestellen waren top. 1 keer een probleem gehad (buiten de waarborg) en dat werd vlot en degelijk opgelost. Ook heel vlotte communicatie en informatie over de toestellen. De toestellen waren ook steeds in orde. Dit is een aanrader.

Klantvriendelijkheid, snelheid en prachtig materiaal! Zeer tevreden klant.

Al van bij de bestelling had ik een zeer goed gevoel. Verzorgde website, makkelijke communicatie via de 'chat'. Bestelling is zeer snel in orde gebracht (ik had een kleine aanpassing aan het werkgeheugen gevraagd). Een bliksemsnelle en zeer degelijk verpakte laptop toegezonden gekregen die er quasi als nieuw uitziet! Jullie hebben een zeer tevreden klant bij en ik heb alvast wat reclame gemaakt bij de collega's op de school waar ik werk ;-) Vriendelijke groeten Curt

mooie en verzorgde kwaliteit

de laptop werkt perfect en start zeer snel op en afsluiten is zo gefikst

Algemene tevredenheid

Tevreden

heel goed

ik heb al verschillende computers aangekocht het is altijd heel goed verzorgd

Alles perfect!

Alles verliep perfect: superkwaliteit en in supertempo geleverd

Goede levering

nihil

Snelle levering en prima prijs/kwaliteit

Na een laptop en gsm was het nu de beurt om een desktop aan te schaffen bij jullie bedrijf. Zoals de vorige keren werd alles ,degelijk verpakt, en snel toegezonden. Bedankt en tot de volgende keer.

Super service!

Ik heb een paar maanden geleden een tweedehands laptop hier gekocht en nu eentje als kerstcadeau voor mijn partner. Dat zegt al genoeg! Ik heb beide laptops laten uitbreiden van 4GB naar 8GB, (andere opties zijn ook verkrijgbaar) en ze waren allebei de volgende dag geleverd. Het enige dat ik minder vind zijn de 'pre-loaded' instellingen : bureaublad en browser (reclame tweedehandslaptop). Met een system reset geeft je de laptop wel een 'brand new feeling', dan kun je je eigen voorkeuren instellen.

zeer goede kwaliteit van laptop

ik ben zeer tevreden van een kwaliteit laptop.

Zeer correct

Goed en informatieve opvolging en snelle levering in een degelijke verpakking.

Uitstekend product, zeer snel geleverd.

Bijna vlekkeloos.

supergoede service!

supergoede service!

Alles tip top in order

Mijn aankoop is van goede kwaliteit !

Ook desktopcomputers zijn prima in orde

Prima desktop voor zijn prijs Een probleempje: windows was niet geactiveerd, maar had snel in de gaten dat de sticker bovenop de toren nog niet gekrabt was en dus nog geldig

Prijs kwaliteit is dik in orde

En omdat het een black friday aankoop is, heb ik nog een jaar extra garantie. Snelle levering. Vriendelijke service. Tip: details vermelden van de gebruiksschade

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!