Bedrijf die er zin in heeft

Na mijn meerdere aankopen bij dit bedrijf nog altijd overtuigd een goede partner gevonden te hebben om tweedehandstoestellen aan te schaffen. Toestellen die ik zeker aanbeveel aan de mensen die bij mij komen aankloppen voor ondersteuning bij hun probleemtoestellen. Bedankt Sophie voor telkenmale uw reactie

Fijne shop

Goeie pc en snelle levering.

Zeker niet snel genoeg!!

Laad pagina's heel traag en soms helemaal niet, soms springt alles ineens weg. Ik heb een gesprek gehad om te weten dat deze goed zou laden , haar antwoord was, als je op internet geraakt kan je alles laden, ja heel juist , maar zo traag heeft ze niet gemeld.

Uitstekende service. Een woordje uitleg over Windows zou niet misstaan.

Geheel door mijn eigen onwetendheid heb ik een vrij dure Windows10-pro licentie van 249 € moeten aanschaffen. Deze computer kocht ik ter vervanging van een 12 jaar oude centrino-2, die nog werkte, maar te krap geworden was, en waar een SSD van 500G in zat. Op de oude centrino zat een OEM licentie van windows pro. Die was bekomen na verschillende upgrades. Eerst van windows Vista Pro naar 8 via een betalende upgrade, en dan zoals velen de gratis upgrade naar 10. Enkel de SSD van de oude naar de nieuwe computer steken was voldoende om het toestel meteen te doen werken. WAW ! Maar Windows10 pruttelde dat hij niet geactiveerd kon worden. Voor dit moederbord was er alleen een licentie voor windows 10home. Dit klopt met wat ik bij jullie besteld heb natuurlijk. Ik heb helemaal windows 10 pro niet nodig. Er restten mij twee opties: Ofwel kommer en kwel om eerst alles te kopiëren van van de SSD naar een backupschijf, dan de meegeleverde HDD met windows 10 home klonen naar de SSD, dan de partitietabel aanpassen, en tot slot te backup terugzetten. Nu is het zo dat door heel de geschiedenis, niet alles "netjes" onder de folders zit die Windows gebruikt. Ik stam nog uit de tijd dat we zelf folders maakten onder C:\ om alles op te bergen. Om heel die flauwekul te vermijden, en meteen 100% operationeel te zijn en compatibel met mijn oude gewoontes, koos ik er voor om zelf een activeringscode aan te schaffen die uiteindelijk duurder was dan de computer zelf. Er zullen ongetwijfeld nog mensen zijn die zoals ik graag hebben dat alles blijft zoals het was, en Windows laat dat kennelijk ook toe. Het zou dus nuttig zijn om een handleiding te hebben die je uitlegt wat de mogelijkheden en beperkingen zijn bij migraties tussen computers en windows versies. Het toestel zelf is natuurlijk uitstekend. Maar dat verwachtte ik al na mijn vorige aankoop. Die professionele toestellen zijn precies gemaakt om gemakkelijk upgrades en omzettingen uit te voeren.

Alles naar wens

Snelle levering en lap top in orde

alles werkt zoals het hoort

alles werkt zoals het hoort

Zeer goede en snelle levering

Zeer correcte omschrijving, product werkt zoals omschreven En voor een een feactie van de nieuwprijs

Goed assortiment en goede prijzen.

Makkelijke website en snel gevonden wat we zochten.

super

Goed geholpen, snelle verzending en precies het product gekregen zoals besteld.

Topverkopers!!

top!!

Goed en betrouwbaar

Goed geholpen, snelle verzending en precies het product gekregen zoals besteld, alleen een cursusje Nederlands zou niet overbodig zijn voor de verkoopster (-: , verder perfect.

Leuk

Besteld op zaterdag. Dinsdag al in huis. Ondanks refurbished ziet hij er nog zeer goed en proper uit. Alvast een dikke merci

vriendelijk en snelle service

vriendelijk geholpen geweest, wel via mail, maar kan zeker niet klagen over de vriendelijk en zeer vlotte service

Prima in orde

Laptop als nieuw!!

Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop bij dit bedrijf. Wij zullen hier een volgende keer opnieuw eerst rondkijken. Zal dit bedrijf aanbevelen bij geïntereseerden.

Als nieuw, goed verpakt, zeer tevreden!

Erg blij met de laptop. Ik bestelde hem voor school. De laptop is als nieuw en met zorg verpakt! Heel erg tevreden!

zeer goed materiaal

De post liet eens te meer steken vallen. Bij de eerste aanbieding belde de bode aan de verkeerde deur en stak een briefje in de bus terwijl ik thuis was. 's anderendaags kleefde ik een briefje aan de deur met verwijzing: "DE POST => hier bellen" en toch belde de besteller opnieuw aan de verkeerde deur. Mijn naam staat zeer duidelijk op de bel en aan de verkeerde bel staat een andere naam. Beroep doen op een correcte besteldienst is een meerwaarde. Aan uw firma lag het totaal niet, laat dat duidelijk zijn.

Goede laptop ziet er goed uit voor een goede prijs

Snel en goed

Snel, betrouwbaar, als nieuw!

Net mijn tweede desktop besteld. Ziet er opnieuw als nieuw uit en werkt perfect. Snelle levering, goede prijs, helemaal zoals het hoort.

Zeer tevreden!!

Top service !

Positief

heel goed

Betrouwbaar, snel en goede kwaliteit

Inmiddels een laptop en een iPhone gekocht, allebei zeer goed.

Supergoede en snelle service

Supergoede laptop, als nieuw!

Top!!!

Laptop als nieuw!!

prima prijs-kwaliteit-verhouding

mooie computer die perfect werkt zoals beloofd, wat kan een mens meer willen ?

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!