Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke specificaties Product in uitstekende staat

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit. Heel tevreden over de aankoop en de correcte levering. Heb reeds 2x gekocht en heb geen problemen ondervonden. Ook de info/communicatie via e-mail (ik ben doof) ging vlot. Een aanrader, ook voor studenten.

Misschien vermelden of het een HDMI of een Displayport is, zodat de juiste kabel kan bijgekocht worden

Pluspunten

Alles vooraf duidelijk. Geen verrassingen.

Pluspunten

Vlugge service

Pluspunten

Rapidité de livraison

Pluspunten

Supersnelle levering en prima laptops (als nieuw)

Pluspunten

Snelle levering, eerlijke prijzen. Toestel werkt naar behoren. Even contact gehad met de technische dienst wegens een kleine opmerking en vriendelijke mail gehad van Sophie. Probleempje opgelost. Aanrader!

Pluspunten

Correcte en stipte levering !

Pluspunten

Snel + correct

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website en snelle afhandeling

de bestelling is wel niet volledig. Ik heb een laptop besteld met laptoptas, deze zat er echter niet bij de levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima communicatie, prima laptops en prima levering ! aanrader A+

Pluspunten

Verzending was erg snel, laptop was geïnstalleerd zonder bloatware.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Snelle en gemakkelijke manier tot aankoop. Laptop snel ontvangen met één jaar garantie. Over het toestel kan ik me niet uitspreken omdat we het nog maar sinds gisteren in huis hebben. Doet tot hiertoe wat het moet doen.

Pluspunten

Veel keuze, goeie prijs kwaliteit, zeer vriendelijk.

Pluspunten

Goede prijs en Snelle afhandeling

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

- Rapidité - Simplicité d'utilisation du site et du process de cde - Disponibilité (contact direct au téléphone) - Produit reçu propre (nettoyage données) et WIN10 fonctionnel - PC reçu correspondant au modèle cdé (Carte, mémoire, capacité disque comme dans le descriptif)

Suggestions

- Amélioration du site concernant le fonctionnement des critères de recherche. En effet, il faut chaque fois répéter les sélection lorsque l'on sort d'une sélection de produit. Ergonomie à développer. - PC reçu avec les ailettes côté ventilateur KC (Je vais prendre contact avec le SAV) - PC à tendance à chauffer (je vais prendre contact avec le SAV)

Pluspunten

VLOTTE DUIDELIJKE COMMUNICATIE

Pluspunten

Goed en snel contact met het bedrijf. Goed advies. Heel vriendelijk en attent behandeld. Snelle levering. De laptop ziet er echt als nieuw uit en werkt perfect. Dit bedrijf is een echte aanrader.

Pluspunten

Perfecte service en perfecte apparatuur tegen een lage prijs

Pluspunten

Goede klantenservice! Er was iets niet in orde bij de bestelling en dit is meteen in orde gemaakt zonder discussie.

Artikelen goed checken voor ze verzonden worden. En bij de tweede verzending voor de rechtzetting ook een tracking code aan de klant bezorgen.

Pluspunten

Goede service, correcte beschrijvingen

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!