Pluspunten

Snelle service. Had enkele vragen, deze werden onmiddellijk en zeer klantvriendelijk beantwoord en ook opgelost.

Pluspunten

Snel, goede opvolging en communicatie rond order, degelijk product.

Kreeg mailtje van het uw bedrijf met de vraag om te beoordelen 2 dagen VOOR ik mijn pakketje ontvangen heb. Beetje raar. Voor de rest tot hiertoe enkel positief.

Pluspunten

Zeer snelle levering en perfect verpakt. Zeer propere refurbished pc.

Aandacht voor de laatste details. De computer lijkt technisch perfect in orde, extern en intern zuiver en zeer mooi voorgeconfigureerd voor de Vlaamse regio. Dat intern zuivere heb ik moeten ontdekken aangezien de afdekplaat van de hardwarecomponenten aan 1 zijde niet juist gemonteerd was en uit het chassis stak. Dat is een minuutje werk om dat in orde te brengen. Dus geen echt probleem hoor. Het geeft ook aan dat de computer werd geopend voor nazicht ;-) Ik kan me echter inbeelden dat klanten zonder technische aanleg over een onzorgvuldig gesloten dekplaat vallen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Laptops beter controleren de mijne ging gewoon niet

Pluspunten

Bied de mogelijkheid aan om aan gunstige prijzen, degelijke computers aan te schaffen voor mensen welke niet het neusje van de zalm nodig hebben. Vlotte bestelling en correcte omschrijven van het product

B-Post is traag

Pluspunten

veel is er niet te zeggen gewoon : PERFECT !

Pluspunten

Vlug & correct.

Pluspunten

Klantvriendelijk Top!!! Super content van het geleverde product.

Pluspunten

*Snelle levering *Perfecte beschermende verpakking op laptops te versturen *(2dehands) Product in bijna nieuw uiterlijk *Beste prijs/kwaliteit voor 2dehands laptops

Pluspunten

correcte informatie zeer snelle en verzorgde levering de laptop is 100% naar wens

Pluspunten

Snelle levering en perfect verpakt. Prima email-communicatie i.v.m. keyboard-layout. Al meerdere keren besteld via de uitstekende website. Zeer tevreden!

Geen.

Pluspunten

Zeer goed aanbod van laptops aan goede prijs Snelle levering Perfect geïnstalleerd , werkte onmiddellijk.

Geen verbeterpunten te bedenken. Dit is wat mij betreft perfect aanbod en dienstverlening.

Pluspunten

goede laptop, snelle en betrouwbare service! prima voor de duurzaamheid en het millieu

Pluspunten

De laptop is zoals hij beschreven werd, enkele gebruikssporen maar dis was op voorhand geweten. Als ik later een nieuwe laptop nodig zou hebben zal ik zeker niet twijfelen om hem hier te bestellen.

Pluspunten

Ik kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over mijn mijn aankoop bij Tweedehands Laptop. Zowel wat betreft de laptop als over de service die correct was. Bedankt.

Zou ik niet weten.

Pluspunten

Representatieve foto's , goede prijzen, snelle levering

Pluspunten

Alles in orde met deze bestelling

Pluspunten

- Goede service - Vriendelijk - Behulpzaam - Goede prijs / kwaliteit

- De levering werd niet met Bpost op zaterdag geleverd, nochtans was dit speciaal aangevraagd, ook door Tweedehands Laptop aan Bpost. Dus misschien jullie koerier herbekijken

Ter Waarde 88

8900 IEPER

Over Tweedehands Laptop

Ter Waarde 88, 8900 Ieper 057 27 18 19 [email protected] Tweedehandslaptop.com is een onderdeel van Ecubel, de marktleider in België voor de aan- en verkoop van tweedehands laptops, computers, tablets en IT-materiaal. Wij bieden u een eerlijke prijs aan waar prijs-kwaliteit centraal staat. U bestelt uw toestel voor 15u? De volgende dag mag je de bestelling aan huis verwachten. Op onze toestellen geven wij 1 jaar garantie. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen, want onze klantendienst helpt u graag verder!